Canal Digital beholder Discovery Networks kanalerne – ny aftale indgået - Dplay er også omfattet af den nye aftale

| tirsdag 11. feb, 2020 16:07 | opdateret 11. feb, 2020 kl. 17:06 | 6 Kommentarer
Discovery kanaler

Canal Digital og Discovery har i dag underskrevet en ny distributionsaftale som gælder for hele Norden. Aftalen sikrer de danske Canal Digital kunder adgang til 11 Discovery-kanaler og dermed og blandt andet Dansk Landsholdsfodbold, OL og 3F Superliga.

Gælder både Flow kanaler og Dplay

Aftalen sørger for, at Canal Digitals kunder fortsat får tilgang til Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1, Eurosport 2, TLC, Animal Planet, Discovery Channel, Discovery Science og ID Investigation Discovery.

Kunderne vil også for første gang få mulighed for at inkludere Discoverys streamingtjeneste Dplay som en del af deres TV-abonnement.

Reaktioner på aftalen

– Vi er meget glade for, at fremover kunne levere Dansk Landsholdsfodbold, 3F Superliga samt lokal og international sport til vores kunder. Derudover kan vi vise Danske Tv-serier og underholdning kombineret med internationale dokumentarer og serier af høj kvalitet, udtaler Claus Petersen, kommerciel direktør i Canal Digital Danmark.

– Den nye aftale sikrer, at vores kunder fortsat kan se tv hvor og hvornår de vil, og på den skærm de måtte ønske, siger Claus Petersen.

Discovery er også glade for at have indgået en ny og fremtidssikret aftale med Canal Digital.

– Vi er rigtig glade for, at vi har lukket en god aftale, der sikrer, at Canal Digitals kunder fortsat har adgang til vores 11 kanaler og gode indhold. Det betyder, at de stadig kan følge deres favorithold i 3F Superliga og Europa League, kan glæde sig til store programmer som Top Gear og Over Atlanten, der får premiere i foråret, en sommer fyldt med OL fra Tokyo, og landsholdets VM kvalifikation der venter i efteråret.

Den nye aftale betyder også, at Canal Digitals kunder nu også får muligheden for at inkludere vores streamingtjeneste Dplay som en del af deres TV abonnement, hvilket sikrer dem adgang til vores store arkiv af både danske og udenlandske programmer, siger Christian Kemp, adm. direktør i Discovery Networks Danmark.

Kilde: Discovery Networks Canal Digital presse

Stream 11 Discovery Networks live tv-kanaler – Prøv Dplay gratis 30 dage her

Del på:

Gemt under:: Canal Digital, Branche-Nyt

6
Kommentarer

for at kommentere
1 Kommentartråde
5 Svar i tråden
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
Kristian

Smart… Nu hvor også Viasat kanaler er på vej over og Viaplay.. Kan godt være YouSee har en holdning om Discovery .. Men. Pt er YouSee alene om det.. De med frivalg og væk man pakker er de også alene om.. Det kan ses med flere aftaler der lavet på market..hvor alle kanaler ligge i faste pakker hos de flest.. Den her aftale idag er vigtig for Discovery.. Og med både aftale med waoo og Boxer så hjælper det en del på discoverys økonomisk del.. Alt det sport NENTs kommer får CANAL digital kunder jo.. Canal digital bliver større end… Læs mere »

mich

Men forbrugerrådet / Tænk støtter Yousee 100%, mht og fjernne pakkerne, det kan du ikke komme udenom

Kristian

Det har de altid gjøret men de kan ikke bestemme hvordan ting bliver soldt og hvis det kun YouSee som vil den vej mens alle andre udbydere og alle tv selskaber køre vider som altid.. Så bliver det svært for YouSee..
Andre taber kunder men ikke i den hastighed YouSee gøre..

Problem med fri valg er at der mange kanaler som så må lukke..

Det med at lukke kommer nok med tiden.. Turner lukket en del kanaler og Disney gøre også inden længe..

mich

Lur mig om ikke Discovery også gør, Nent har sagt de gør det

Kristian

Nents har meldt ud om 5 til 10 år.. Så længe der nogen som vil købe alle kanaler så blivet der ikke lukket nogen og pt er det lykkes Discovery at have afsæt deres kanaler minus hos YouSee..

Sådan melding idag er dårlig nyt for YouSee.. Da alle kan se det kun YouSee som udlukker discovery

Per M

Disney’s lukning af egne kanaler er ren strategisk, da det er godt kendt at de vil have folk over på Disney+ tjenesten i stedet for, hvor at (næsten) alt i deres bagkatalog befinder sig, plus at der også specielt laves film og serier til tjenesten, som man ikke vil kunne se på alm. flow tv eller i biografen. Men dårlig nyt for YouSee at de andre fortsætter med Discovery ved jeg nu ikke, for det firma vil inde for nærmeste fremtid se sig tvunget til at lave om på hele deres udvalg af kanaler, fordi at de styrtbløder penge efter… Læs mere »