MånedsguidesStreamingnyt

Viaplay film og serier – månedens nyheder

Viaplay har masser af serier, film og underholdning.

søndag 13. september
Elsk Mig sæson 2 viaplay
Ny sæson
13 sep 2020
00:00

Elsk mig – sæson 2

Serie Komedie
Viaplay
Læs omtale

Sæson 2 af Josephine Bornebuschs populære Viaplay Original ’Elsk mig’ får premiere på Viaplay den 13. september. Sæson 1 var én af Viaplays største succeser nogensinde, og sæson 2 tager fat, hvor premieresæsonen sluttede: Clara, Aron og Sten har endelig har fundet sammen med dem, de tror, de elsker. Nu er der gået noget tid, og det vil snart vise sig, at kærlighed og forhold kan være meget vanskeligere, end man tror.

Der er lagt op til endnu mere kærlighedsdrama, når ’Elsk mig’ sæson 2 får premiere på Viaplay den 13. september. Clara, Aron og Sten har endelig fået dét, de ønskede sig med dem, de tror, de elsker, men kærlighed og forhold er ikke altid lige nemt – og den dramatiske første teaser fra sæsonen antyder, at Clara er midt i en følelsesladet kamp for at blive gravid.

– Det er altid en smule vanskeligt at lave en efterfølger til en serie, som publikum godt kan lide. I denne sæson møder vi nye karakterer, som blandt andet spilles af Ulf Stenberg, Alexander Abdallah, Anders Mossling og Julia Marko Nord. Dét, de har tilfælles, er, at de allesammen – om muligt – skaber endnu mere kaos i Clara, Sten og Arons i forvejen rodede liv, fortæller Josephine Bornebusch, der udover rollen som Clara også har skrevet og instrueret ’Elsk mig’.

I sæson 2 af ’Elsk mig’, som er en dramakomedie om relationer og kærlighed, følger vi fortsat de tre generationer, Clara (Josephine Bornebusch), Aron (Gustav Lindh) og Sten (Johan Ulveson), gennem venskab, sorg, frigørelse og romantik.

– Vi var mange, som forelskede os i første sæson af ‘Elsk mig’. Jeg er derfor utrolig stolt over, at vi nu kan tilbyde vores seere en om muligt endnu bedre anden sæson, hvor vi lærer karaktererne endnu bedre at kende. Deres forhold møder nye udfordringer, og det er umuligt at løsrive sig, for man vil så gerne have, at de hver især finder lykken, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group.

’Elsk mig’ bygger på idé og manuskript af Josephine Bornebusch og produceres af Sofie Palage på Warner Bros. Sverige i samproduktion med Viaplay og Film Capital Stockholm.

LoadingTilføj Favoritlisten

Tags

Relaterede artikler

Back to top button
Close
Close