Streamingnyt

Premieretitler du kan streame i denne weekend

- 26. - 29. maj 2023

Der er masser af premieretitler denne forlængede weekend på streamingtjenesterne. Her er nogle af slagsen, der måske kunne fange din interesse. Og længere nede finder du en komplet weekend streaming kalender.

Nul Stjerner – Sæsonpremiere

Nul Stjerner - Europas kedeligste land
Foto: Morten Kirckhoff

Så er det blevet tid til at eventyrerne Jan Elhøj og Morten Kirckhoff drager på seks nye utraditionelle rejser, hvor de undersøger, om det værste udgangspunkt gemmer på det største eventyr.

STREAM HER PÅ DR TV

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

The Bay – Sæson 4The Bay | Season 4 Featurette: Yay! | BritBox
The Bay | Season 4 Featurette: Yay! | BritBox


Er du til britisk krimi, så er der premiere på en ny sæson af The Bay på DRTV i denne weekend. I den nordengelske kystby Morecambe kaldes kriminalassistent Jenn Townsend ud til en dødsbrand i en families hus. Nu må hun vinde familiens tillid for at hjælpe med at opklare sagen.

STREAM HER PÅ DR TV

Året jeg begyndte at onanere og stoppede med at præstereÅRET JEG BEGYNDTE AT ONANERE OG STOPPEDE MED AT PRÆSTERE trailer - i biograferne nu!
ÅRET JEG BEGYNDTE AT ONANERE OG STOPPEDE MED AT PRÆSTERE trailer – i biograferne nu!


Netflix er klar med svensk film med dansk islæt. Danske Jesper Zuschlag, der er kendt fra serien 29 og sit makkerskab med Julie Rudbæk.

STREAM HER PÅ Netflix

Blood & Gold på NetflixBlood & Gold | Officiel trailer | Netflix
Blood & Gold | Officiel trailer | Netflix


Blood & Gold af den succesrige instruktør Peter Thorwarth. Desertøren Heinrich er på vej til sin datter, da han bliver stoppet af en SS-patrulje. Efter at være blevet klynget op i et træ bliver han reddet i sidste øjeblik af den modige bondekone Elsa. De kæmper begge mod deres fælles fjende og for retfærdighed og deres familier. En medrivende og blodig jagt på en jødisk guldskat begynder, og bitre hemmeligheder afsløres.

STREAM HER PÅ NETFLIX

Schlüter – ny DR dokumentar i tre dele

Schlüter DR TV

Poul Schlüter er den statsminister, der efter Anden Verdenskrig har siddet længst, på trods af at han overtog et fallitbo og gennemførte hårde reformer. Den nye dokumentar serie ser nærmere på, hvad han kunne som statsmand, og hvad vi kan bruge hans historie og ledelsesstil til i dagens Danmark.

STREAM HER PÅ DR TV

Efterretningstjenesten – ny dokumentar på TV 2Efterretningstjenesten TV 2 trailer
Efterretningstjenesten TV 2 trailer


Topfolk i PET fortæller om fem store terrorsager i ny TV 2 dokumentarserie. Premiere søndag på TV 2 Play.

The Swarm – Viaplays internationale satsningThe Swarm | Official Trailer | A Viaplay Series
The Swarm | Official Trailer | A Viaplay Series


The Swarm er er baseret på Frank Schätzings internationale bestseller af samme navn, der i dag er udgivet på 27 sprog verden over. Serien skildrer, hvordan menneskehedens hensynsløse behandling af verdenshavene pludseligt får naturen til at slå tilbage.

Starter 28. maj

Weekendens Film, Serier, Underholdning med mere

loading…

Image
Annonce

I samme kategori

Back to top button