Streamingnyt

Ugens filmpremierer på streaming

I vores ugeguide får du hver mandag overblikket over ugens filmpremierer på streaming. Du kan godt finde popcorn frem, hvis du vil hygge dig med en god film i denne uge.

Se mere om hvilke filmpremierer vi har fundet frem i denne uge herunder.

Ugens filmpremierer på streaming – Ugens udvalgte

mandag 22. april
Vores fjerde far
22 apr 2024
00:10

Vores fjerde far

Film | Dansk Komedie
Læs omtale

Dorte, Dirk, Mik og Jo-Jo er fire herlige søskende, der værner om deres mors status som alenemor. Mor Lulu har været gift 3 gange, det mener hendes 4 unger er rigeligt. Lulu vil giftes igen, men det skal foregå i al hemmelighed, så børnene ikke kan gøre ophævelser. Hendes ex-mænd er af en anden mening, for hvis Lulu skal giftes igen, skal det være med manér, så efter mange forviklinger og meget moro får ægteparret et par hvedebrødsdage, de sent vil glemme.

1951

tirsdag 23. april
Hvor kragerne vender
23 apr 2024
00:10

Hvor kragerne vender

Film | Dansk Drama
Læs omtale

HVOR KRAGERNE VENDER er et humoristisk drama om Laura, der har lagt afstand til sin familie på landet for at leve et kunstnerisk bohemeliv, som forfatter i København. Da Laura vender tilbage til sin hjemstavn for at deltage i brorens bryllup, opdager hun, at han skal giftes med barndomsfjenden, Catrine. Laura indser, at Catrine har overtaget hendes plads i familien og mærker nu et stærkt ønske om at få den tilbage.

2021

onsdag 24. april
Skyggen af Emma
24 apr 2024
00:10

Skyggen af Emma

Film | Dansk Komedie
Læs omtale

12-årige Emma er træt af, at hendes forældre tilsyneladende kun går op i penge og arbejde, og i lutter trods arrangerer hun sin egen bortførelse, ligesom Charles Lindberghs barn. Hun finder på en løgnehistorie og finder ly hos kloakarbejderen Malthe, men da hun næste dag vender hjem, opdager hun, at der slet ikke er nogen, der har savnet hende. Emma bliver dybt ulykkelig og vender tilbage til Malthe, og de to udvikler særligt venskab.

1988

All of Us Strangers | Official Trailer | Searchlight Pictures
24 apr 2024
09:01

All of Us Strangers

Film | Drama
Læs omtale

Disney+ har tilføjet det romantiske drama All of Us Strangers til deres april premiereoversigt. Den har været vist i visse danske biograf og havde premiere 22. februar.

All of Us Strangers handler om Adam (spillet af Andrew Scott), en manuskriptforfatter, der kæmper med traumer fra sin barndom og tabet af sine forældre. Han indleder et venskab med sin mystiske nabo Harry (spillet af Paul Mescal). Deres forbindelse fører Adam tilbage til sit barndomshjem, hvor han oplever mærkelige hændelser, der giver ham mulighed for at bearbejde sin fortid.

Medvirkende:

  • Andrew Scott som Adam
  • Paul Mescal som Harry
  • Claire Foy
  • Jamie Bell
  • Carter John Grout

Anmeldelser:

Filmen har modtaget positive anmeldelser, især for skuespillernes præstationer. Kritikere roser dens udforskning af sorg, erindring og de komplicerede aspekter af menneskelige relationer.

torsdag 25. april
ALL YOUR FACES | Official Trailer | STUDIOCANAL International
25 apr 2024
00:00

All Your Faces

Film | Drama | 7.6 | 2023
Læs omtale

Siden 2014 har Frankrigs kriminalpræventive instans tilbudt ofre og gerningsmænd mulighed for dialog under trygge rammer, superviseret af professionelle og frivillige. Blandt deltagerne i ordningen er Chloé, som blev offer for et seksuelt overgreb; Grégoire, Nawelle og Sabine, som blev udsat for røveri; hvorimod Nassim, Issa og Thomas er gerningsmænd, der blev dømt for voldelige røverier. Under denne følelsesladede og svære rejse skal de overvinde deres afsky og finde trøst og tilgivelse. Måske vil nogle af dem ved vejs ende endda føle, at det var en helende proces.

Men Olsenbanden var ikke død!
25 apr 2024
00:10
Læs omtale

Hvordan gik det egentlig med Egon, Kjell og Benny i Olsenbanden, som i sidste film drog sydpå med kufferten fuld af penge? Svaret får vi nu sammen med dramatiske hændelser. Hvem tror du kopierer Edvard Munch, så alle tror, de er ægte? Hvem bliver savet i to af en dødbringende rundsav? Og hvordan går det, når otte biler med 100 km/t. forfølger hinanden i Oslos gader og møder Ullevålstrikken? Hvor er pengene? Hvor er de ægte, og hvor er de falske Munch-malerier? Se med, se med!

1984

fredag 26. april
MAGGIE MOORE(S) Official Trailer (2023)
26 apr 2024
00:00

Maggie Moore(s)

Film | Komedie Krimi | 6.2 | 2023
Læs omtale

Et bizart dobbeltmord i en ellers stille ørkenby har bragt den lokale politiinspektør Jordan Sanders (Jon Hamm) ud af fatning. De to kvindelige mordofre har tilsyneladende ikke nogen forbindelse til hinanden – ud over at de begge hedder Maggie Moore. Da Sanders møder Rita (Tina Fey), som er nabo til en af de mistænkte, begynder puslespillet at falde på plads, men der opstår samtidig nye komplikationer: De to falder for hinanden og indleder en distraherende romance midt i mordefterforskningen. For at opklare forbrydelsen og få sit liv på sporet igen må Sanders kæmpe sig igennem et værre rod af upålidelige vidner, udspekulerede ægtemænd og en excentrisk lejemorder.

Det tossede paradis
26 apr 2024
00:10

Det tossede paradis

Film | Dansk Komedie
Læs omtale

På øen Trangø hersker tilsyneladende fred og ro, men tag ikke fejl. Under den rolige overflade bobler det af noget fantastisk og besnærende, som ikke mindst skyldes virkningen af æggene fra de berømte Trangø-høns. Disse æg, der er større og smukkere end andre æg, har en forunderlig virkning på visse dele af den menneskelige organisme. Gamle Thor Bukke er en af øens ivrigste æg-spisere, og det er nok derfor, at han selv i en ret høj alder har bevaret et talent, der prises højt af Trangøs kvinder.

1962

Poeten og Lillemor i forårshumør
26 apr 2024
00:10

Poeten og Lillemor i forårshumør

Film | Dansk Komedie
Læs omtale

For tredie gang, skal vi nu møde Poeten og Lillemor, den populære filmatiserede tegneserie. Alt er fryd og gammen i den lille hyggelige landsby, hvor de bor. Det er blevet forår, og det kan få mange finurlige fornemmelser frem i enhver. Bageren ansætter bl.a. en svend, der har sangstemme, kabinescooter og et godt øje til bagerens kone. Slagteren har et godt øje til en yndig pin-up. Og Poeten, der er totalt blottet for økonomisk sans, har et godt øje til et motoriseret køretøj. Dette kunne godt gå hen og få katastrofale følger, men som alle andre eventyr ender alt i fryd og gammen, så man bliver helt i forårshumør.

1961

Crossroads (Official Trailer)
26 apr 2024
09:02

Crossroads

Film | Thriller | 2024
Læs omtale

Unable to break free from their haunted past, four young adults come to realize a harsh reality.

lørdag 27. april
Into the Deep (2022 Movie) Official Trailer - Ella-Rae Smith, Jessica Alexander, Matthew Daddario
27 apr 2024
00:00

Into the Deep

Film | Drama Horror | 4.6 | 2022
Læs omtale

Da hun står over for en usikker fremtid og stadig er ved at komme sig over sin mors død i et trafikuheld mere end et årti tidligere, inviterer Jess Ben, en tiltrækkende amerikaner, som hun møder på arbejdet, til en strandfest. Senere efter drinks på hans yacht befinder Jess sig langt ude på havet sammen med en fremmed, som måske ikke helt er den, hun tror er.

The Fighter
27 apr 2024
00:10

The Fighter

Film | Action
Læs omtale

Dicky og Mickey er halvbrødre, men som boksere er de på vej i to meget forskellige retninger! Dicky har talentet, men mangler dømmekraften. Og snart bliver han fanget i en livsstil, der sender ham direkte i fængsel! Lillebror Mickey er den mest ihærdige bokser – med de mest ydmygende nederlag! Men da Dicky vender tilbage, gør han alt for at forvandle lillebror fra den evige taber… til en ægte fighter!

2010

søndag 28. april
Lullaby
28 apr 2024
00:10

Lullaby

Film | Drama
Læs omtale

I et stjernespækket drama kommer den storrygende 25-årige Jonathan hjem til sin familie i New York efter mange år i L.A.’s overhalingsbane. Hans far er dødeligt syg og har nu taget den ultimative beslutning: Klokken 8 næste morgen vil han forlade denne verden! Kan Jonathan få faren på andre tanker? Eller vil han i stedet skabe nye problemer i den i forvejen splittede familie?

2014

I samme kategori

Back to top button