Streamingnyt

Ugens Streamingguide: Hvad skal du se i uge 7?

I vores nye ugeguide får du hver mandag et overblik over ugens nye streamingpremierer opdelt efter helt nye serier, tilbagevendende serier, film premierer, nye dokumentarer med mere.

I forhold til vores lange månedsguides, får du med ugeguiden her en mere overskuelig oversigt, hvor vi også fremhæver nogle titler mere specifikt. Kort sagt en guide til at planlægge din streaming uge.

Her er hvad vi har fundet frem til dig i denne uge.

Ugens nye serie premierer

Der er i denne uge premiere på en ny historisk drama serie om modeverdenen på Apple TV+. I The New Look byder kan du opleve Ben Mendelsohn som Christian Dior og Juliette Binoche som Coco Chanel. På rollelisten finder vi også Maisie Williams som Catherine Dior; John Malkovich som Lucien Lelong; Emily Mortimer som Elsa Lombardi samt danske Claes Bang som Spatz.

onsdag 14. februar
The New Look — Official Trailer | Apple TV+
14 feb 2024
09:03

The New Look

Serie | Drama | Seriepremiere | 2024–
Læs omtale

14. februar kan du opleve Ben Mendelsohn som Christian Dior og Juliette Binoche som Coco Chanel i ‘The New Look’, der er titlen på en ny Apple TV+ serie.

The New Look Apple TV+
Ben Mendelsohn i The New Look Apple TV+

På rollelisten finder vi også Maisie Williams som Catherine Dior; John Malkovich som Lucien Lelong; Emily Mortimer som Elsa Lombardi samt danske Claes Bang som Spatz.

‘The New Look’ fortæller, ifølge Apple TV+,  den chokerende historie om, hvordan modeikoner som Christian Dior, Balenciaga, Coco Chanel og andre klarede sig igennem 2. verdenskrigs rædsler og lancerede mode, som vi kender den i dag.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Da serien begynder, så er Coco Chanels tid på tronen som verdens mest berømte modedesigner ved at være slut. I stedet dukker Christian Dior op som det nye modeikon, der hjælper Paris med at rejse sig fra krigens ruiner og derefter dominerer modeverdenen i de følgende ti år.

torsdag 15. februar
The Vince Staples Show | Official Trailer | Netflix
15 feb 2024
09:00

The Vince Staples Show

Serie | Drama Komedie | Seriepremiere
Læs omtale

En næsten berømt og nærmest rig rapper og skuespiller, Vince Staples, navigerer i dagligdagens udfordringer og overraskelser i sin hjemby The Beach.

 

Ugens nye serie sæsonpremierer

The Tourist med Jamie Dornan er tilbage med sin anden sæson fra 16. februar.

AlRawabi School for Girls: Season 2 | Official Teaser | Netflix
15 feb 2024
09:00

Al Rawabi School for Girls – Sæson 2

Serie | Drama | Ny Sæson | 7.1 | 2021–2022
Læs omtale

A gripping new chapter is about to unfold as a new school year begins at Al Rawabi School for Girls, welcoming with it a whole new class of thriving students. This season features new students with unique stories, backgrounds, and secrets that are about to shake things up. The rules and classmates may be changing, and the stakes are higher, but the essence of the Rawabi playground remains unbroken.

CAST: Tara Abboud, Sarah Yousef, Tara Atalla, Kira Yaghnam, Thalia Ansari, and Raneem Haitham

CREATORS: Tima Shomali, Shirin Kamal, Islam Alshomali

fredag 16. februar
The Tourist Series 2 🌟 | Official Trailer – BBC
16 feb 2024
00:01

The Tourist – Sæson 2

Serie | Thriller | Ny Sæson | 7.0 | 2022–2024
Læs omtale

Thrillerserien The Tourist er snart tilbage med sin anden sæson.

Jamie Dornan spiller en mand der vågner i den australske vildmark uden at kunne huske noget. Han må følge de få spor, han har til rådighed og genfinde sin identitet, inden fortiden indhenter ham. På rollelisten finder vi blandt andet også Danielle Macdonald som den nyudklækkede politibetjent Helen Chambers, der kommer ham til hjælp.

Efter at have rejst verden rundt og skjult sig i et år, er Elliot (Jamie Dornan) og Helen (Danielle Macdonald) langsomt begyndt at opbygge et roligt og stabilt liv sammen som kærester. Men da Elliot får en besked fra nogen fra hans fortid, der ønsker at mødes, rejser parret tilbage til Irland og beslutter sig for, at det endelig er tid for Elliot at genopdage sine rødder. Tingene går dog ikke som planlagt, og snart står de over for flere dødsensfarlige konsekvenser fra Elliots tidligere liv. Manuskript af Jack og Harry Williams og instrueret af Fergus O’Brien.

Der er tale om en BBC serie, hvor sæson 1 lige da dette skrives er at finde på HBO Max. Trods mediet Variety skrev, at Netflix overtager serien uden for Storbritannien, så har vi af HBO Max Danmark fået at vide, at det kun gælder i USA.

 

Ugens nye serieafsnit
Criminal Record — Official Trailer | Apple TV+
fredag

Criminal Record

Serie | Thriller
Sidste afsnit: 23/02/24
Læs omtale

Criminal Record er titlen på en ny thrillerserie på Apple TV+, der får premiere 12. januar. Serien beskrives af Apple som en kraftfuld, karakterdrevet thrillerserie, der foregår i hjertet af det moderne London.

På rollelisten finder vi Peter Capaldi (Dr. Who) og Cush Jumbo (The Good Fight), der spiller henholdsvis kriminalchefen Daniel Hegarty og kriminalbetjent June Lenker.

I hjertet af London trækker et anonymt telefonopkald to dygtige kriminalbetjente – en ung kvinde i begyndelsen af sin karriere og en mand med gode forbindelser, der vil værne om sit eftermæle –ind i en kamp for at rette op på et gammelt justitsmord.

Serien berører blandt andet spørgsmål om race og søgen efter at finde fælles fodslag i et polariseret Storbritannien.

Apple TV+ er klar med de første to afsnit fredag den 12. januar 2024 efterfulgt af nye afsnit hver fredag til og med den 23. februar.

Curb Your Enthusiasm Season 12 | Official Trailer | Max
mandag

Curb your Enthusiasm – Sæson 12

Serie | Komedie
Sidste afsnit: 08/04/24
Læs omtale

Larry David fortsætter med Curb your Enthusiasm, der får endnu en sæson. Sæson 12 er annonceret som seriens sidste.

Sæson 12 af Curb Your Enthusiasm består af 10 episoder og har premiere 5. februar på HBO Max.

Det er et stykke tid siden, at den seneste sæson af serien havde premiere. Vi skal helt tilbage i slutningen af 2021, men efter en pause så er Larry igen klar med portrættering af en fiktionaliseret version af sig selv trives på hverdagens akavethed og absurditet.

I løbet af 11 populære sæsoner har serien portrætteret, hvordan tilsyneladende trivielle detaljer i dagligdagen kan udløse de mest katastrofale begivenhedsforløb. For at bevare spontaniteten i serien er den optaget uden manuskript. Skuespillerne får kun en oversigt over hver scene, og skal improvisere deres replikker undervejs.

Udover Larry David inkluderer rollebesætningen Jeff Garlin (The Goldbergs), Susie Essman (Broad City), Cheryl Hines (Suburgatory), J.B. Smoove (Mapleworth Murders), Richard Lewis (Anything But Love), Ted Danson (The Good Place), Vince Vaughn (Wedding Crashers) og Tracey Ullman (Tracey Ullman’s Show).

Du kan se sæson 11 og de andre sæsoner på HBO Max her i Danmark.

Her er nogle af de vigtigste elementer, der gør Curb Your Enthusiasm så speciel:

  • Larry Davids præstation: David er et komisk geni. Hans timing, levering og ansigtsudtryk er ren komedieguld. Han har en særlig evne til at finde humor i de mest almindelige situationer, og hans engagement i rollen er uovertruffen.
  • Improviseret dialog: Seriens uforberedte natur tillader en grad af naturalisme og spontanitet, som sjældent ses i manuskript baserede komedier. Dette resulterer i nogle af de mest hysteriske og uventede øjeblikke i serien.
  • Ensemblebesætningen: Larry David er omgivet af en talentfuld ensemblebesætning, der bringer deres egne unikke komiske stilarter til serien. Fra Cheryl Hines’ som den frustrerede kone til Susie Essmans grove Susie Greene.
  • Tidløs humor: Selvom serien har været i gang i over 20 år, forbliver dens humor tidløs. Den sociale akavethed og hverdagens irritationer, som David står over for, kan relatere til publikum uanset generation.
FEUD: Capote Vs. The Swans | Official Trailer | FX
onsdag

FEUD: Capote Vs. The Swans

Serie | Drama
Sidste afsnit: 28/02/24
Læs omtale

Del 2 af Ryan Murphys antologiserie fra FX får premiere 7. februar på HBO Max.

FEUD: Capote Vs. The Swans er en dramaserie baseret på bestselleren “Capote’s Women: A True Story of Love, Betrayal, and a Swan Song for an Era” af Laurence Leamer. Den anerkendte forfatter Truman Capote omgav sig med en klike af samfundets elitekvinder – rige, glamourøse jetsettere, der definerede en svunden æra af overklasse New York – som han kaldte “The swans”. Gruppen inkluderede grande dame Barbara “Babe” Paley, Slim Keith, C.Z. Guest og Lee Radziwill. Capote indsmigrede sig i deres liv, blev deres fortrolige og gode ven, kun for til sidst at forråde dem ved at skrive en tyndt maskeret fiktionsbog om deres liv, der afslørede deres mest intime hemmeligheder.

De første to episoder af FEUD: Capote Vs. The Swans får premiere 7. februar, mens de resterende seks episoder udgives ugentligt. Samme dag bliver samtlige episoder af FEUD: Bette and Joan også tilgængelige.

FEUD: Bette and Joan, den første del af antologiserien fra Ryan Murphy, fortæller historien om den legendariske rivalisering mellem Joan Crawford (Jessica Lange) og Bette Davis (Susan Sarandon) under og efter deres samarbejde i den Academy Award®-nominerede thriller “What Ever Happened to Baby Jane?”. Serien undersøger, hvordan de to kvinder udholdte aldersdiskrimination, sexisme og kvindefjendskhed, mens de kæmpede for at bevare succes og berømmelse i deres karrieres efterår.

Alle otte episoder af FEUD: Bette and Joan vil være tilgængelige på HBO Max fra den 7. februar.

HALO Season 2 | Official Trailer | SkyShowtime
fredag

Halo – Sæson 2

Serie | Action Adventure Scifi
Sidste afsnit: 22/03/24
Læs omtale

SkyShowtime melder at den længe ventede anden sæson af den populære serie HALO vil blive tilgængelig på tjenesten i februar 2024.

Episode 1-2 vil være tilgængelige eksklusivt til streaming på SkyShowtime fra den 9. februar, og de 7 resterende episoder vil blive udgivet ugentligt derefter.

I sæson to leder Master Chief John-117 (Pablo Schreiber) sit team af elite-Spartans i kampen mod de aliens, der kaldes Covenant. I efterdønningerne af en chokerende hændelse på en øde planet kan John ikke slippe fornemmelsen af, at hans krig er under forandring, og risikerer alt for at bevise, hvad ingen andre vil tro på – at Covenant forbereder et angreb på menneskehedens højborg. Med galaksen på kanten af en katastrofe begiver John sig afsted for at finde nøglen til menneskehedens redning, eller dens udslettelse: Haloen.

HALO har Pablo Schreiber (American Gods) i hovedrollen som Master Chief, Spartan-117, og Natascha McElhone (Californication) som Dr. Halsey, som begge også fungerer som producenter i denne sæson. Yderligere tilbagevendende cast inkluderer Jen Taylor (HALO-spilserien, RWBY) som Cortana, Bokeem Woodbine (Fargo), Shabana Azmi (Fire), Natasha Culzac (The Witcher), Olive Gray (Half Moon Investigations), Yerin Ha (Reef Break), Bentley Kalu (Avengers: Age of Ultron), Kate Kennedy (Catastrophe), Charlie Murphy (Peaky Blinders) og Danny Sapani (Penny Dreadful).

Nye tilføjelser til cast’et i denne sæson inkluderer Joseph Morgan (Vampire Diaries, The Originals) og Cristina Rodlo (No One Gets Out of Here Alive, The Homeless World Cup). Morgan slutter sig til serien som James Ackerson, en formidabel efterretningsagent, der har brugt sin karriere på at avancere i rækkerne af UNSC’s hemmelige Office of Naval Intelligence. Rodlo er Talia Perez, en korporal specialiseret i lingvistik for en kommunikationsenhed i UNSC Marine Corps og en relativt ny rekrut, der endnu ikke har oplevet reel kamp. Vendende tilbage fra sæson ét er Laera (Fiona O’Shaughnessy), Sorens fortrolige, kone og partner i kriminalitet. Sorens og Laeras søn, Kessler (Tylan Bailey), har haft en relativt fredelig, omend usædvanlig, opvækst på Rubble.

Dele af tekst i denne artikel er oversat af AI fra engelsk til dansk

Masters of the Air — Official Trailer | Apple TV+
fredag

Masters of the Air

Serie | Action Drama
Sidste afsnit: 15/03/24
Læs omtale

Apple TV+ har sat premieredato på den nye 2. Verdenskrigsserie Masters of the Air. Serien er på 9 episoder og får premiere fredag den 26. januar 2024. To afsnit frigives på premieredatoen, derefter ugentligt.

Serien er fra holdet bag “Band of Brothers” og “The Pacific,” nemlig Steven Spielberg, Tom Hanks og Gary Goetzman og følger den sande historie om en amerikansk bombeflygruppe i Anden Verdenskrig. Masters of the Air er baseret på Donald L. Millers bog af samme navn.

Masters of the Air Apple TV+

“Masters of the Air” følger mændene fra 100th Bomb Group (“den blodige hundrede”), mens de udfører farefulde bombetogter over Nazityskland og kæmper med de kolde forhold, mangel på ilt og ren og skær terror af de kampe, der blev ført i 25.000 fod i luften. Vi får skildret den psykologiske og følelsesmæssige pris, som disse unge mænd betalte, da de var med til at ødelægge rædslen i Hitlers Tredje Rige.  Nogle blev skudt ned og fanget; nogle blev såret eller dræbt. Og nogle var så heldige at komme hjem.

På rollelisten finder vi Austin Butler, Callum Turner, Anthony Boyle, Nate Mann, Rafferty Law, Academy Award nominee Barry Keoghan, Josiah Cross, Branden Cook og Ncuti Gatwa.

“‘Masters of the Air’ is a salute to the brave men of the 8th Air Force, who, through their courage and brotherhood, helped defeat Nazi Germany in World War II,” said executive producer Gary Goetzman. “Tom and Steven have always wanted to visualize cinematically what our author Don Miller has called, this ‘singular event in the history of warfare.’ We’re thrilled that Apple TV+ has given us the opportunity to combine the efforts of so many talented people, on-screen and behind the camera, to tell this important story.”

The Long Shadow | Coming soon to ITV1 | ITV
søndag

The Long Shadow – Sæson 1

Serie | Drama Krimi
Sidste afsnit: 18/02/24
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Mellem oktober 1975 og januar 1981 terroriserede den berygtede seriemorder “The Yorkshire Ripper” kvinderne i det nordlige England med chokerende og brutale mord. Over 1.000 politibetjente deltog i den største efterforskning i britisk kriminalhistorie. Efterforskningen høstede betydelig kritik.

Serien er på 7 episoder og de frigives ugentligt på Skyshowtime med sidste afsnit klar 18. februar 2024.

THE LOVERS Official Trailer (2023) Johnny Flynn, Alice Eve, Romance
torsdag

The Lovers

Serie | Komedie
Sidste afsnit: 07/03/24
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

En kærlighedshistorie om to mennesker, der er helt og aldeles forkerte for hinanden – men måske ender de alligevel med at være helt og aldeles rigtige? Den rapkæftede og sjove Janet (Roisin Gallagher) arbejder i et supermarked i Belfast og virker ret ligeglad med alt, inklusive sit eget liv. Seamus (Johnny Flynn) er en urban, politisk tv-vært, som lever det – udadtil – perfekte liv i London med sin kendisveninde. Men de to møder hinanden, da Seamus hopper ind i Janets verden (bogstavelig talt over muren og ind i hendes baghave), De bliver til deres store forundring tiltrukket af hinanden, og snart forelsker de sig.

“The Lovers” sæson 1 består af 6 afsnit. To afsnit på premieredagen, derefter et nyt afsnit hver uge.

 

Tokyo Vice S2 | Officiel trailer | HBO Max | DK
torsdag

Tokyo Vice – Sæson 2

Serie | Drama Krimi Thriller
Sidste afsnit: 04/04/24
Læs omtale

Tokyo Vice, der er løst inspireret af den amerikanske journalist Jake Adelsteins førstehåndsberetning om politiets arbejde i Tokyo, tager i sæson 2 os dybere ned i byens kriminelle underverden, mens Adelstein (Ansel Elgort) indser, at hans eget liv, og livet for dem tæt på ham, er i alvorlig fare.

Serien har Golden Globe®-nominerede Ansel Elgort, Academy Award®-nominerede Ken Watanabe, Academy Award®-nominerede Rinko Kikuchi, Rachel Keller, Show Kasamatsu og Ayumi Ito i hovedrollerne. Nye faste medvirkende inkluderer Yosuke Kubozuka og Miki Maya.

Den norske instruktør Eva Sørhaug instruerer to episoder i den nye sæson.

Executive producers for Tokyo Vice sæson 2 er J.T. Rogers, som også har skabt og skrevet serien, og Emmy®-vinder Alan Poul sammen med Alex Boden, Josef Kubota Wladyka, Brad Caleb Kane, Adam Stein, Ken Watanabe, Emmy®-vinder Emily Gerson Saines, Ansel Elgort, Jake Adelstein, Kayo Washio, Destin Daniel Cretton, Academy Award®-vinder John Lesher og fire gange Academy Award®-nomineret og Emmy®-vinder Michael Mann.

Tokyo Vice sæson 2 består af 10 episoder med to episoder på premieredagen, efterfulgt af en ny episode ugentligt.

Toppen af Poppen 2024
lørdag

Toppen af Poppen – Sæson 13

TV 2
Underholdning
Sidste afsnit: 10/03/24
Læs omtale

Syv af Danmarks største artister og sangskrivere mødes til en uge i musikkens tegn. I denne sæson er artisterne på et spillested i Harboøre, og her vil de i løbet af ugen komme med fortolkninger af hinandens sange samt dele ud af de historier, der ligger bag numrene.

Udover at de medvirkende selvfølgelig optræder foran de andre artister, er der i denne sæson, som noget nyt, også et lokalt publikum til stede, når numrene bliver fremført.

‘Toppen af poppen’ sæson 13 har premiere på TV 2 Play lørdag 3. februar og på TV 2 søndag 4. februar 2024.

De er med i Toppen af Poppen – 2024 sæsonen

Den nye sæson byder på musikerne: Mekdes, Dopha, Peter Sommer, brødrene fra Jonah Blacksmith samt Medina og Anne Linnet, der begge tidligere har været med.

– Vi har valgt at tage to af vores største kvindelige artister med igen, fordi de begge har et kæmpe sangkatalog og har leveret ufatteligt mange hits gennem tiden, som vi slet ikke er færdige med at genopleve i nye fortolkninger, siger TV 2-underholdningsredaktør Dorte Borregaard.

Anne Linnet medvirkede første gang i ‘Toppen af poppen’ tilbage i 2011, hvor TV 2 sendte anden sæson af det populære underholdningsprogram, mens Medina var med i både sæson ni og den særlige jubilæumssæson fra 2020.

Program 1 – Jonah Blacksmith

Syv kendte artister og sangskrivere rejser til Harboøre, hvor de fortolker hinandens musik og fortæller historierne bag sangene. Dagens hovedpersoner er brødrene Simon og Thomas Alstrup fra bandet Jonah Blacksmith. Vi starter i brødrenes bedstefars gamle jagthytte, hvor de tager os helt ind til DNA’et i bandet – familie. Medina, Peter Sommer, Mekdes og Dopha kaster sig ud i årets første fortolkninger rundt om bordet, og aftenen slutter af med, at Anne Linnet overrasker de andre artister med en helt særlig godnatsang.

Program 2 – Anne Linnet

Artisten i den varme stol i dag er Anne Linnet, som til sin egen overraskelse formodentligt er danmarkshistoriens mest produktive sangskriver. Anne fortæller om en af de største danske sange, ‘Tusinde Stykker’, som faktisk lå gemt i en skuffe i 18 år, før hun udgav den. Der er nerver på spil hos de andre artister, fordi de alle har den dybeste respekt for Anne og hendes karriere.

Program 3 – Mekdes

Denne gang er det blevet Mekdes’ tur til at sidde for bordenden. Hun er meget ‘starstruck’ over at få lov til at sidde til bords med så store stjerner, og hun glæder sig meget til at høre, hvad de har fundet på. Og så får Jonah Blacksmith sat gang i de store følelser hos Mekdes med deres fortolkning. 

Program 4 – Peter Sommer

Dagens hovedperson er trubaduren Peter Sommer. Han er født i 8660 Skanderborg, og han er en artist, der har vundet et hav af danske hæderspriser. Peter glæder sig til dagen, da han er spændt på de sangvalg, de andre har taget. Artisterne er også en tur på VLTJ-toget, og om aftenen føler Peter, at Anne Linnet har hjulpet ham med at skrive en sang færdig.

Program 5 – Dopha

Det er en ny dag – og det er blevet Dopha-dag. Hun fortæller om, hvordan det hele startede med et karaokeanlæg og store drømme på børneværelset i Romalt. Og hvordan det var pludselig at stå på Roskilde Festival og spille. Koncerten om aftenen byder på en overraskelse, som Dopha ikke havde set komme!

Program 6 – Medina

Siden Medina var med sidst, har hun fået to børn og er blevet gift. I programmet åbner hun op for den hårdeste periode i sit liv og fortæller om, hvordan hun er kommet derhen, hvor hun er i dag, hvor hun har det godt. Det bliver et brag af musikalske oplevelser, når årets sæson af ‘Toppen af Poppen’ bliver rundet af.

TV 2 laver ændringer i Toppen af Poppen

Der er indholdsmæssige ændringer efter 12 sæsoner med det succesfulde underholdningsformat.

Musikken har altid været omdrejningspunktet for ‘Toppen af poppen’, hvor fortolkningens ædle kunst er blevet udfoldet og har givet danskerne store, unikke øjeblikke. Nu skrues der i højere grad op for musikken, når sæsonens produktion går tættere på tilblivelsen af de stærke fortolkninger og giver et indblik i det at være med i programmet.

– Kernen er naturligvis stadig artister, som fortolker hinandens sange, men selve produktionsformen bliver anderledes. Helt teknisk bliver der mere reportage. Vi optager på et rigtigt spillested, i omgivelser som musikerne normalt arbejder i. Vores intention er at gå tættere på og vise mere af vores medvirkendes arbejde med musikken, siger TV 2-underholdningsredaktør Dorte Borregaard.

Den trettende sæson af ‘Toppen af poppen’ vises først i foråret 2024, hvilket også er et led i nytænkningen af formatet.

– Ligesom vi ryster posen på indholdet, vil vi også spille vores kort bedst muligt i forhold til sendetidspunktet og give et format som ‘Toppen af poppen’ de bedste vilkår. Derfor flytter vi den kommende sæson ind i de mørke måneder, hvor vi tænker, at danskerne kan trænge til både fordybelse og sommerstemning, som er noget af det, ‘Toppen af poppen’ kan levere, og som vi håber, seerne vil tage godt i mod, slutter Dorte Borregaard.

Bemærk at vores system kun kan vise ugentlige serier, hvor vi kender antallet af episoder / slut dato. Visse tv-serier vises ikke fast hver uge, men holder pause af og til.

 

Ugens nye binge serier

Disse serier har sidste afsnit i sæsonen i denne uge.

The Long Shadow | Coming soon to ITV1 | ITV
søndag

The Long Shadow – Sæson 1

Serie | Drama Krimi
Sidste afsnit: 18/02/24
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Mellem oktober 1975 og januar 1981 terroriserede den berygtede seriemorder “The Yorkshire Ripper” kvinderne i det nordlige England med chokerende og brutale mord. Over 1.000 politibetjente deltog i den største efterforskning i britisk kriminalhistorie. Efterforskningen høstede betydelig kritik.

Serien er på 7 episoder og de frigives ugentligt på Skyshowtime med sidste afsnit klar 18. februar 2024.

 

Ugens film premierer

I denne uge har Netflix premiere på et par helt nye komediefilm i Kontor for hjertesorg og Players. Du kan på Netflix også se den svenske katastrofefilm Afgrunden.

mandag 12. februar
Kampen Mod Uretten
12 feb 2024
00:10

Kampen Mod Uretten

Film | Dansk Drama
Læs omtale

Skildring af den socialdemokratiske aktivist og politiker Peter Sabroe, som i tiden omkring århundredeskiftet gik til kamp for de kuede, undertrykte og mishandlede eksistenser.

1949

tirsdag 13. februar
Svensson Svensson - The Movie
13 feb 2024
00:10

Svensson Svensson – The Movie

Film | Komedie | 4.6 | 2011
Læs omtale

Gustav og Lena Svensson står over for deres 30-årsbryllupsdag, men Lena orker ikke Gustav længere og vil skilles. Det eneste, Gustav laver, er at se sport – hvilken som helst sport – og giver overhovedet ikke Lena nogen opmærksomhed. Gustav derimod synes, at alt er fantastisk, og synes ikke, at de kan give op bare én uge før deres jubilæum. Lena giver Gustav en absolut sidste chance, og de tager af sted på en kærlighedsweekend, hvor Gustav skal bevise, at Lena er vigtigere end fodbold og tv. Men på hotellet dykker fodboldlegenden Tommy Franzén op og sætter alt på spil for Gustav.

2011

A Soweto Love Story Netflix
13 feb 2024
09:00

A Soweto Love Story

Film | Komedie
Læs omtale

En mor er desperat efter at få sine tre enlige sønner gift og lover sit hus til den første, der gifter sig. Det sætter gang i et kapløb mod alteret.

onsdag 14. februar
GHOSTBUSTERS: AFTERLIFE - Official Trailer (HD)
14 feb 2024
00:00

Ghostbusters: Afterlife

Film | Action Fantasy Komedie | 7.1 | 2021
Læs omtale

Fra instruktør Jason Reitman og producer Ivan Reitman kommer det næste kapitel i det originale Ghostbusters-univers. I Ghostbusters: Afterlife, da en enlig mor og hendes to børn kommer til en lille by, begynder de at opdage deres forbindelse til de oprindelige ghostbusters og deres bedstefars hemmelige eftermæle. Filmen er skrevet af Gil Kenan & Jason Reitman.

Men Up - Official Trailer - BBC
14 feb 2024
00:04

Men Up

Film | Drama | 2023
Læs omtale

Den nye film Men Up udforsker livet for fem almindelige walisere, der begiver sig ud på en ekstraordinær rejse, da de deltager i forsøget med et nyt lægemiddel, som senere skulle blive til Viagra. Serien er inspireret af den bemærkelsesværdige sande historie om en af verdens første medicinske forsøg med stoffet afholdt på Swansea’s Morriston Hospital i 1994. Ved at blande drama med humor er Men Up en rørende og smuk fortælling, hvor en gruppe beskedne mænd tager udfordringen op om at genvinde deres sexliv. I denne fiktive beretning følger Men Up Meurig (Iwan Rheon – Wolf, Game of Thrones, Misfits), Colin (Steffan Rhodri – House of the Dragon, Temple), Tommy (Paul Rhys – A Discovery of Witches, Rellick), Peetham ‘Pete’ (Phaldut Sharma) og Eddie (Mark Lewis Jones – Gangs of London, The Reckoning) i jagten på deres ultimative belønning… Genetableringen af en romantisk forbindelse i deres liv. Men mens stoffet bringer håbet om en tilbagevenden til den engang tabte intimitet, indser mændene, at det hårde arbejde kun lige er begyndt. Drevet af Dr. Dylan Pearce (Aneurin Barnard – Dunkirk, The Pact) og klinisk sygeplejerske Moira Davies (Joanna Page) vil forsøget føre dem til nogle meget uventede steder og tvinge dem til at genoverveje deres liv. Det virkelige forsøg fra 1994 forvandlede ikke kun livene for de involverede læger og patienter; men ændrede også livene for millioner af mennesker verden over. Stoffet blev hurtigt et af de mest kontroversielle og indbringende i historien og ændrede måden, vi taler om seksualitet og mental sundhed på

Kundskabens Træ
14 feb 2024
00:10

Kundskabens Træ

Film | Dansk Drama
Læs omtale

Kundskabenstræ er allerede en filmklassiker. Det er en gribende, men også morsom historie om de problemer, der opstår i puberteten, når vi forvandles fra børn til voksne. Med sikker psykologisk forståelse og indfølingsevne følger Nils Malmros en skoleklasse i Århus i slutningen af 50’erne. Han skildrer udviklingen fra den 13- åriges uskyld til den 16- åriges erfaringer med kærligheden og den ondskab, som også synes at være en uundgåelig del af tilværelsen. Følelserne er stærke, når man er et ungt menneske som Elin, Niels-Ole, Helge eller “Klister”, og det uanset om det drejer sig om (ulykkelig) forelskelse eller de intriger, som medfører, at man bliver sat uden for fællesskabet.

1981

Kærligheden har to sider Netflix
14 feb 2024
09:00

Kærligheden har to sider

Film | Drama Komedie | 6.6 | 1996
Læs omtale

Den middelalderende professor Rose Morgan er træt af at være single og siger ja til sin kollegas frieri – men hendes kollega er kun interesseret i et platonisk ægteskab.

Kontor for hjertesorg Netflix
14 feb 2024
09:00

Kontor for hjertesorg

Film | Komedie | 2024
Læs omtale

Da en skeptisk journalist modvilligt deltager i hjertesorgsterapi i forbindelse med en artikel, ender han med at åbne sit hjerte for sin charmerende terapeut.

Players | Official Trailer | Netflix
14 feb 2024
09:00

Players

Film | Komedie | 2024
Læs omtale

En sportsjournalist i New York med et finpudset arsenal af datingtricks, falder uventet for en flirt. Kan hun gå efter guldet i stedet for bare at score?

New York sportswriter Mack (Gina Rodriguez) has spent years devising successful hook-up “plays” with best friend Adam (Damon Wayans Jr.) and their crew. While it has led to countless one-night stands over the years, following their playbook comes with a strict set of ground rules — chief among them: you can’t build a relationship from a play. When Mack unexpectedly falls for her latest target, charming war correspondent Nick (Tom Ellis), she begins to rethink the game entirely. As the lines between work, fun, friendship, and romance begin to blur, Mack must learn what it takes to go from simply scoring to playing for keeps.

Also starring Joel Courtney, Augustus Prew, Liza Koshy, Ego Nwodim, and Marin Hinkle, PLAYERS is directed by Trish Sie from a screenplay by Whit Anderson and produced by Ross M. Dinerstein, Marc Platt, Adam Siegel, and Ryan Christians.

torsdag 15. februar
Red Rocket | Official Trailer HD | A24
15 feb 2024
00:00

Red Rocket

Film | Drama Komedie | 7.1 | 2021
Læs omtale

Red Rocket er et mørkt, morsomt og humant portræt af en unik forvasket pornostjerne og en hjemby, der knap nok tolererer ham.

Operation Arctic
15 feb 2024
00:10

Operation Arctic

Film | Familie | 6.0 | 2014
Læs omtale

Vinterstormen raser over Svalbard, og drivisen indkapsler Halvmåneøen. Midt i dette islandskab står tre børn: 13-årige Julia og hendes to små søskende, tvillingerne Ida og Sindre på 8 år. Helt alene.

2014

fredag 16. februar
Jurassic World Dominion - Official Trailer [HD]
16 feb 2024
00:00

Jurassic World Dominion

Film | Action Scifi | 5.6 | 2022
Læs omtale

Fire år efter at Isla Nublar blev ødelagt, lever og jager dinosaurerne nu i nærheden af mennesker over hele verden. Fremtiden skal afgøres: Kan mennesker forblive de førende rovdyr på Jorden?

Asteroid City - Official Trailer - In Select Theaters June 16, Everywhere June 23
16 feb 2024
00:05

Asteroid City

Film | Drama Komedie | 6.6 | 2023
Læs omtale

Fra den Oscar-nominerede instruktør Wes Anderson kommer et romantisk komediedrama om, hvordan verdens omspændende begivenheder kommer i vejen for en Junior Stargazer/Space Cadet- konference. På rollelisten finder vi et stjernespækket hold med Sophia Lillis, Emmy-vinder Bryan Cranston, Oscar-vinder Adrien Brody, Tom Hanks, Margot Robbie, Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Oscar-vinder Tilda Swinton og mange flere

Mor Bag Rattet
16 feb 2024
00:10

Mor Bag Rattet

Film | Dansk Komedie | 5.5 | 1965
Læs omtale

Harald Hummeltofte, har haft antipati mod kvindelige bilister, lige siden hans kone Dagmar engang i tidernes morgen kørte galt med familiens bil. Datteren Lykke er gift med advokat Peter Jeppesen der er ansat i Haralds sagførerfirma. Peter har en vanskelig fogedforretning lydende på 1200 kr. mod slagtermester Madsen. Sagen ender med et forlig der viser sig at være en travhest. Hesten anbringes i “Solskinsbo” Peter og Lykkes sommerhus i Tudsebølle, hvor Lykke fortiden slapper af med 4 børn – hvoraf det fjerde er et feriebarn og familiens hund. Lykke får tilbudt at få det halve af beløbet hvis hun sælger hesten, hun sælger den til kørelærer Enoch – som synes at den er kringeling. De aftaler at Enoch betaler 600 kr. kontant og at Lykke får kørekort for resten af pengene. Sammenmed døtrene Bitten og Agnes samt feriebarnet Harly holder Lykke sine køretimer strengt hemmeligt, for at skåne sin mand og far. Peter og Lykke glæder sig til en stille weekend i “Solskinsbo”, men her dukker Racer Robert og grev Karl von Baumfeldt op – for at hjælpe Lykke og Peters ældste, sønnen Anders med en nyerhvervet veteranbil, som skal køre veteranbilrace søndag.

1965

Otto Er Et Næsehorn
16 feb 2024
00:10

Otto Er Et Næsehorn

Film | Dansk Drama | 6.2 | 1983
Læs omtale

I Otto er et Næsehorn møder du det store gule næsehorn, der pludselig en dag står i Toppers lejlighed på anden sal. Topper har nemlig fundet en trylleblyant. Nu kan Topper og Viggo få en masse ønsker opfyldt. Skønt begge knægte er temmelig forskellige, er der én ting, der binder dem sammen, et fælles håb om at få nogle ordentlige fædre… – Hva’ med at ønske…?

1983

HOLY SPIDER | Official Trailer | Now Streaming on MUBI
16 feb 2024
01:00

Holy Spider

Film | Drama Krimi Thriller | 7.3 | 2022
Læs omtale

I Holy Spider møder vi Rahimi, en kvindelig journalist som tager til Irans hellige by Mashhad for at undersøge en række mord på prostituerede kvinder. Hun slår sig sammen med en lokal reporter i jagten på en gerningsmand, som mener at udføre Guds værk. Rost og prisbelønnet thriller af Ali Abbasi, som står bag filmen Grænse. Hovedrolleindehaveren Zar Amir Ebrahimi fik skuespillerprisen i Cannes.

The Abyss | Official trailer | Netflix
16 feb 2024
09:00

Afgrunden

Film | Action Drama Thriller | 6.2 | 2023
Læs omtale

Efter Norge, som har leveret en stribe succesfulde katastrofefilm, så er det nu Sveriges tur. SF Studios første storstilede svenske katastrofefilm har premiere på Netflix 16. februar og har Tuva Novotny i hovedrollen.

Filmen foregår i minebyen Kiruna i det nordlige Sverige og følger en familie, der står over for det utænkelige, da den katastrofe, alle frygtede, pludselig bliver en realitet. Frigga (Tuva Novotny) forsøger at balancere sit risikable job som sikkerhedschef i Kiirunavaara-minen med sit familieliv, sin nye kærlighed Dabir og sin eks, der ikke vil give slip. Men da jorden pludselig begynder at ryste under deres fødder, er overlevelse for ikke at blive trukket ned i afgrunden det eneste, der betyder noget.

lørdag 17. februar
Mob Land (2023) Official Trailer – John Travolta
17 feb 2024
00:00

Mob Land

Film | Action Thriller | 5.3 | 2023
Læs omtale

I Dixie, en lille by plaget af stofmisbrug, røver en desperat familiefar en pillefabrik sammen med sin hensynsløse svoger. Men røveriet tager en voldelig drejning, og pludselig er mafiaen efter dem.

Idioterne
17 feb 2024
00:10

Idioterne

Film | Dansk Komedie | 6.7 | 1998
Læs omtale

Idioterne handler om en gruppe unge mennesker, der lejer sig ind i en villa i Søllerødfor at afprøve grænser og udforske deres “indre idioter” ved at “spasse ud” og sætte kulturens normer på spidsen. Ved et tilfælde møder den sorgramte Karen tre af gruppens medlemmer og bliver ufrivilligt involveret i deres leg. Karen har indtil da drevet rundt uden mål, men hos idioterne finder hun trøst og forståelse uden snagende spørgsmål. Snart bliver hun tiltrukket af gruppens sataniske spil. Hun tiltrækkes af deres glæde. Og hun bliver en af dem…

1998

søndag 18. februar
I Am Wrath
18 feb 2024
00:10

I Am Wrath

Film | Action | 5.4 | 2016
Læs omtale

Stanley Hill overværer det brutale mord på sin kone Vivian, da hun bliver overfaldet af nogle bandemedlemmer i en parkeringskælder. Stanley er helt ødelagt af skyldfølelse og hjemsøges af synet af Vivian, som dør i hans arme. Da korrupte politikommissærer er ude af stand til og uvillige til at få morderne bragt for retten, går Stanley til sin gamle ven Dennis og beslutter sig for at tage sagen i egen hånd. Først da oprulles Stanleys og Dennis’ dunkle fortid, som de ellers indtil nu har holdt godt skjult. I takt med at Stanley og Dennis udfører deres hævn, går det op for de involverede i mørklægningen af sagen, at de er langt farligere, end de havde forestillet sig…

2016

 

Ugens dokumentar premierer

Viaplay er i denne uge klar med en Bendtner dokumentar, mens DR kigger på Helle Thorning-Schmidt og emnet barnløshed i Hvordan bliver jeg gravid?

mandag 12. februar
Bendtner dokumentar Viaplay
12 feb 2024
00:00

Bendtner

Dokumentar
Læs omtale

Nicklas Bendtner er en af Danmarks største og mest omtalte, men også mest udskældte fodboldspillere i nyere tid. I ny Viaplay-dokumentarserie instrueret af Andreas Koefoed gives et unikt og ærligt indblik i Nicklas Bendtners liv – både uden-og indenfor fodboldbanen.

Mange kender navnet Nicklas Bendtner, men ikke alle kender hele historien om den velkendte og kontroversielle fodboldspiller. I den nye dokumentarserie i tre afsnit fortælles historien om den talentfulde amagerdreng, der stryger mod stjernerne og har verden for sine fødder, men farer vild i fodboldverdenens glamourøse overhalingsbane og føler sig svigtet af sine nærmeste.

I kraft af en hidtil uset adgang til hovedpersonen selv samt familiemedlemmer, trænere og medspillere kommer vi helt tæt på de definerende episoder i hans liv. Historien krydsklipper mellem et nutidsspor, hvor vi følger Nicklas Bendtners svære afsked med fodboldkarrieren (2019-2022) og et fortidsspor med flashbacks til afgørende scener fra hans liv (1988-2018). Nutid og fortid væves sammen på en måde, så de to lag beriger hinanden og giver en dybere forståelse af mennesket Nicklas Bendtner.

– Jeg er rigtig stolt af serien, og det har været en hård men givende proces. Jeg blev meget berørt, da jeg så resultatet, fortæller Nicklas Bendtner.

Medvirkende i dokumentarserien er også Morten Olsen, Ståle Solbakken, Daniel Agger, tidligere Arsenal-manager Arsène Wenger samt Nicklas’ mor Joan Bendtner.

Når drømmen brister

Den prisvindende instruktør Andreas Koefoed har instrueret serien. Han har senest stået bag ’The Lost Leonardo’ og ’Music For Black Pigeons’. Begge film har opnået stor international anerkendelse og er herhjemme blevet nomineret til både Robert-og Bodil-priser i 2023 og 2024.

– Jeg har været fascineret af Nicklas Bendtner, siden han kom frem som 16-årig, og jeg selv var i midt 20’erne. Han ramte noget i mig, og jeg elskede at følge ham. Hans direkte og flabede facon, hans kæmpe talent og hans åbenlyse brister. Jeg har tit tænkt, at han rummer alle de sider, som mange unge mænd har, bare i en ekstra høj potens, lyder det fra Andreas Koefoed, der fortsætter.

– Jeg ser filmen som en specifik fortælling om et ungt menneske med et kæmpe talent i en hård og kynisk fodboldverden, hvor man kan blive svigtet af selv sine nærmeste. Samtidig er det en universel fortælling om at miste sin identitet og bevæge sig ud i et tomrum, uden at vide om man nogensinde lander igen.

En vigtig historie fortælles

Dokumentarserien er skabt i tæt samarbejde med journalist og forfatter Rune Skyum-Nielsen, der i 2019 skrev biografien ’Nicklas Bendtner – Begge Sider’. Bogen vandt indtil flere priser og blev en bestseller med mere end 60.000 solgte eksemplarer i Danmark samt udgivet til store anmelderroser i England, hvor ’Both Sides’ blev nomineret til årets internationale sportsbiografi og blev kaldt en af de bedste fodboldbøger i årevis. Senest er den udkommet i Sverige.

– Da min bog skulle i trykken, vidste jeg, at der stadig var en vigtig historie at fortælle om Nicklas. Det var Andreas heldigvis enig i, og jeg tænker, at serien demonstrerer, at Nicklas’ historie og skæbne er større end ham selv. At den blandt andet fortæller noget om en sportsindustri, der holder øjnene på pengene frem for bolden, forklarer Rune Skyum-Nielsen.

United ITV Studios Danmark med Executive Producer Louise Ellerbæk i spidsen står bag produktionen:

– Jeg er så stolt over, at det er os, der har fået muligheden for at fortælle den fantastiske historie om et af Danmarks største og mest farverige fodboldtalenter. Nicklas er gået all in med en imponerende hudløs ærlighed og lyst til at fortælle, som er så fint fanget af Andreas Koefoed og Rune Skyum-Nielsen, fortæller Louise Ellerbæk.

Viaplays dokumentarserie om Nicklas Bendtner får premiere på både TV3 og Viaplay 12. februar og kommer i tre afsnit.

Dokumentaren om Nicklas Bendtner er endnu et eksempel på et format, hvor Viaplay går helt tæt på og er med i skelsættende øjeblikke. Andre eksempler er Viaplay-dokumentarerne om Nadia Nadim, Helle Thorning-Schmidt og den snart kommende med Don Ø.

Statsministeren Helle Thorning-Schmidt DR TV
12 feb 2024
06:00
Læs omtale

Helle Thorning-Schmidt vokser op i Ishøj med troen på, at hun kan være med til at ændre samfundet omkring hende. Selvom hun er et ubeskrevet blad i dansk politik, stiller hun op til posten som formand for Socialdemokratiet i 2005. Hun har masser af ambitioner om at modernisere partiet, men kommer hurtigt til at mærke intern modstand. Og særligt pressen har travlt med at fremstille hende som utroværdig og inkompetent.

Løftet til Lukas TV 2 Play
12 feb 2024
20:40

Lukas vil leve

TV 2 Echo
Dokumentar
Læs omtale

Løftet til Kukas er en dokumentarserie i tre afsnit, der handler om et helt særligt venskab mellem tre drenge, der kommer på en voldsom prøve, da Lukas som 23-årig får leukæmi. Serien handler om livet på godt og ondt, og hvor betydningsfulde venskaber kan være, når man står i sit livs største krise, men også hvor vigtigt det er at kunne dele, vise og sætte ord på sine følelser.

tirsdag 13. februar
Lufthavnens Beredskab Discovery+
13 feb 2024
00:06

Lufthavnens Beredskab – Sæson 2

Dokumentar | Ny Sæson
Læs omtale

Seerne er med hele vejen, når Københavns Lufthavns sikkerhedsberedskab rykker ud til sikkerhedslandinger, ulykker og ophedede situationer, som kræver hurtig reaktion

I Københavns Lufthavn kan alt ske og sikkerhedsberedskabet er altid klar. Lufthavnen er Nordens travleste med 26 millioner årlige rejsende, så der er altid situationer, der skal løses hurtigt og professionelt. I en række nye programmer følger vi blandt andre Security Airport Guards, Rescue and Fire Fighting og vi er med i Operationscenteret, hvor der holdes øje med over 2000 kameraer, der er fordelt over lufthavnens 12 kvadratkilometer store område – og der er rigeligt at se til.

I denne sæson har en helikopter, der skulle være landet på Rigshospitalets tag, været nødt til at gå ned i Københavns Lufthavn, da der er for tåget. Her er det securitys opgave at sørge for at ambulancen, der skal ind på Lufthavnens område, ikke kommer i karambolage med de indgående og udgående fly. Det kræver stor erfaring, overblik og konstant kommunikation med kontroltårnet.

Seerne er også med, når securityholdet skal have en mand ud af et fly, fordi han har røget i kabinen – men det er ikke let, for manden er rasende og kan være til fare for både flypersonale og sikkerhedsfolkene.

I sikkerhedstjekket er det afgørende at intet, der kan være til fare for flysikkerheden, slipper forbi medarbejderne. Al håndbagage skal tjekkes og alle passagerer skal scannes.  For nogle passagerer pakker knive, peberspray eller enorme mængder væsker i deres håndbagage. Men intet af det slipper forbi det årvågne sikkerhedspersonale.

Sæson 2 af Lufthavnens beredskab får premiere 13. februar på Kanal 5 og Discovery+

Hvordan bliver jeg gravid DRTV
13 feb 2024
06:00
Læs omtale

Tusindvis af danskere søger hjælp til at blive gravide årligt, da faldende fertilitet er et stigende problem. Den nye programserie på DR ’Hvordan bliver jeg gravid?’ følger TV-vært og skuespiller Stephania Potalivo i hendes nysgerrighed på videnskabelige løsninger på ufrivillig barnløshed med afsæt i hendes eget aktuelle fertilitetsforløb.

Danmark er i en fertilitetskrise. Hvert ottende barn i Danmark er skabt ved fertilitetsbehandling. 20 procent af alle danske kvinder oplever udfordringer med fertiliteten, og sædkvaliteten hos danske mænd er blandt de dårligste i Europa.

Men selvom tallene taler deres tydelige sprog, er fertilitetsbehandling stadig underbelyst og tabubelagt. Det ønsker DR’s nye serie ’Hvordan bliver jeg gravid? at ændre på.

– Denne serie er vigtig for os, fordi vi ved, at forholdet mellem danskere, der er i fertilitetsbehandling, og generel oplysning om, hvilke muligheder vi danskere har for at få børn, ikke hænger sammen. Vi ved ganske enkelt for lidt om, hvordan vi får børn, og hvor i videnskaben, der er håb at hente, hvis det er svært at få den drøm opfyldt, siger Anna Askov, der er DR’s redaktør på ’Hvordan bliver jeg gravid?’

Personlig og ærlig skildring

Serien er i fire afsnit og følger Stephania Potalivo, når hun på danskernes vegne søger efter muligheder og svar i videnskaben og dykker ned i den nyeste forskning på fertilitetsområdet.

Det er en personlig og ærlig skildring af et forløb med drømme, nedture og mange blandede følelser for Stephania Potalivo, som også selv gennemgår et fertilitetsforløb.

– Vi er meget glade og taknemmelige for, at Stephania og hendes mand Nils-Petter lukker os ind i deres allermest sårbare rum i denne serie. Ufrivillig barnløshed er stadig et tabu, og derfor håber vi, at serien kan være med til at åbne op for flere samtaler, så vi kan normalisere fertilitetsbehandling og slå fast, ‘at du ikke er alene, og at mulighederne er mange’, siger Anna Askov.

’Hvordan bliver jeg gravid?’ har premiere i uge 7 på DRTV og DR1. Nærmere oplysninger om dato og tidspunkt kommer snart.

Sunderland til i die Netflix
13 feb 2024
09:00

Sunderland ‘Til I Die – Sæson 3

Dokumentar | Ny Sæson
Læs omtale

Sunderland ‘Til I Die har ligget stille i nogle år på Netflix, men nu er der godt nyt, hvis du er fan af sportsdokumentar serien.

Der er nemlig premiere på sæson 3 i februar på Netflix, det bliver dog også seriens sidste sæson. Den konkrete dato er 13. februar.

Fortællingen i den tredje sæson er bygget op omkring Sunderlands sejr i League One-slutspilsfinalen mod Wycombe Wanderers. Denne afgørende sejr varslede deres tilbagevenden til Championship divisionen.

Sunderland ‘Til I Die var årsagen til at at It’s Always Sunny in Philidelphia medskaber Rob Mcelhenney blev inspireret til at investere i den kæmpende walisiske fodboldklub Wrexham med forretningspartneren og den globale filmstjerne Ryan Reynolds. En serie der vises på Disney+

onsdag 14. februar
Kaptajnen og de 1000 kvinder TV 2 Play
14 feb 2024
20:00
Læs omtale

I dokumentaren Kaptajnen og de 1000 kvinder afdækker TV 2 historien om hjerteknuseren kaptajn Thomas, der har narret tusindvis af enlige kvinder.

Hvem er kaptajn Thomas, og hvordan slipper han afsted med at franarre kvinderne deres opsparinger? Ulla, Anita og ‘Pia’ bliver alle forelsket i kaptajn Thomas. Men forelskelsen udvikler sig til et mareridt.

torsdag 15. februar
Max Verstappen – Off the Beaten Track Viaplay
15 feb 2024
00:00

Max Verstappen – Off the Beaten Track

Dokumentar | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Nu får Viaplays seere en ekstraordinær mulighed for at opleve Max Verstappen som aldrig før, med et intimt indblik i hans liv udenfor Formel 1 banen. Efter sidste års roste og succesfulde dokumentar ‘Max Verstappen – Anatomy of a Champion’ har Viaplay og Verstappen nu skabt en eksklusiv ny serie, der giver et unikt indblik i livet som tredobbelt verdensmester. Verstappen er blevet et fænomen i en sport, der allerede er rig på legender, og hans dominerende præstationer og enestående evner skiller sig ud på bemærkelsesværdig vis, selv blandt de allerbedste kørere i verden. Den ekstraordinære mentalitet kommer ligeledes til udtryk i de projekter den ambitiøse hollænder dyrker ved siden af livet som verdens bedste Formel 1 kører, hvilket Viaplay nu dokumenterer i ny original serie.

Max Verstappen hinsides F1

Gennem tre fængslende 30-minutters episoder, afslører serien flere mindre kendte sider af verdensmesteren, der normalt ikke fanges på kamera. Hver episode fremhæver en forskellig facet af Verstappens passion ved siden af Formel 1 og giver et indblik i hans karakter og enestående evner. Ved at fordybe os i disse sider af Verstappens liv, får man en dybere forståelse af den globale superstjerne og ser helt nye sider af hans kærlighed til motorsport og forretningen bag brandet ‘Verstappen’.

I ‘Max Verstappen – Off the Beaten Track’ overværer vi bl.a. Max’ indtog i holdejerskab med ‘Verstappen.com Racing’, med eksklusive behind-the-scenes optagelser, der viser Max som både mentor og testkører for vennen Thierry Vermeulen i DTM-serien. Serien fanger også spændingen ved sim-racing og udforsker Verstappens dedikation til hans eget ‘Team Redline’. Til sidst undersøger vi hans forretningsmæssige snilde, der er guidet af manager Raymond Vermeulen, og dybt inspireret af Red Bull-stifter Dietrich Mateschitz.

Et ekstraordinært samarbejde

Max Verstappen:

– At samarbejde med Viaplay på ‘Off the Beaten Track’ har været en utrolig rejse. Serien viser en side af mig, der ofte forbliver uset i forhold til mit liv på Formel 1-banen. ‘Off the Beaten Track’ giver et anderledes indblik i mit liv, min kærlighed til forskellige former for motorsport og de mennesker, der inspirerer mig. Jeg er stolt over at samarbejde med Viaplay om at bringe denne unikke serie ud til seerne.

Peter Nørrelund, Viaplay Group EVP og Chief Sports & Business Development Officer:

– Vores samarbejde med Max Verstappen på ‘Off the Beaten Track’ er et eksempel på vores engagement i at levere eksklusivt og fængslende indhold til vores kunder. Serien viser en side af Max, der går ud over det vi normalt ser i Formel 1. Her handler det ikke kun om racerkørsel, men flere andre aspekter, der også skaber en global superstjerne. Viaplay tilbyder seerne et intimt indblik i Max’ passioner og interesser uden for banen, og vi fremhæver dybden af hans karakter og den lidenskab, der driver hans succes. Vi er stolte af at præsentere denne unikke og fængslende serie, der tilføjer en ekstra dimension til Max Verstappen.

Den nye serie har premiere d. 15. februar

‘Max Verstappen – Off the Beaten Track’ episode 1. får premiere eksklusivt på Viaplay den 15. februar, efterfulgt af episode 2. og 3. der udkommer i de efterfølgende uger. Følg med på en spændende rejse ind i Max Verstappens verden.

En anden verden - et portræt af Erik Aschengreen DR TV
Læs omtale

Den internationalt anerkendte balletformidler Erik Aschengreen fortæller om sit liv med dans. En rejse fra Pantomimeteatret i Tivoli over Det Kongelige Teater til Paris, hvor han skrev nogle af sin vigtigste bøger om ballettens verden. Denne portrætfilm blev skabt tre år før hans død.

I magtens korridorer DR TV
15 feb 2024
06:00
Læs omtale

”Aldrig igen” sagde verdens ledere efter 2. Verdenskrig og nazisternes holocaust på jøderne. Men ”aldrig igen” er ikke politisk eller juridisk bindende. Efter Sovjetunionens fald i 1991 var USA verdens eneste supermagt. Hvordan reagerede amerikanske præsidenter, ministre og generaler på efterretninger om folkemord og krigsforbrydelser? Hvilke etiske, politiske og militære valg stod de overfor, og hvad fortryder de? Første episode undersøger Irak-krigen i 1991.

Jim Carrey - gummiansigt med en mission DR TV
15 feb 2024
06:00
Læs omtale

Han er kendt for sit gummiansigt og sin rebelske stil. Den canadiske skuespiller Jim Carrey var en af de største skuespillere i 1990’erne. Berømt for komedier som ‘Dum og dummere’, ‘The Mask’, ‘Me, Myself & Irene’ og ‘Ace Ventura’. Men tiderne er skiftet. Donald Trump har stjålet rollen som tegneseriefigur, så hvor går Carrey nu hen med sit talent?

Fanden ta’ kommunen TV 2 Play
15 feb 2024
20:50

Fanden ta’ kommunen

TV 2
Dokumentar
Læs omtale

For 16 år siden meldte Annie og hendes voksne datter, Marianne, sig ud af samfundet, og siden har de levet et selvforsynende liv uden penge, lægehjælp, el eller varme. Men nu truer en tvangsauktion deres tilværelse i pagt med naturen.

fredag 16. februar
falk forfra
16 feb 2024
00:06

Falk Forfra

Dokumentar
Læs omtale

I en ny dokumentar på discovery+ om Superliga-profilen Rasmus Falk kan du blandt andet komme tæt på relationen til Ståle Solbakken, OB-tiden, missede udlandsophold og en skelsættende samtale med Jacob Neestrup.

Udover hovedpersonen selv, fortælles Rasmus Falks historie af kendte Superliga-skikkelser som Ståle Solbakken, William Kvist, Troels Bech, Jacob Neestrup samt Rasmus Falks egen far, Erik.

I dokumentaren fortæller Ståle Solbakken blandt andet om afviste tilbud fra Premier League og La Liga, mens Falks nuværende cheftræner, Jacob Neestrup, ville gøre Falk til rotationsspiller i begyndelsen af denne sæson.

– Min egen selvforståelse har været, at jeg har været ekstrem vigtig for det her sted. Det kunne være, at jeg skulle være vigtig på en anden måde fremover. Men den måde jeg gerne ville være vigtig på, det var ved at være inde på banen, og ikke at være rotationsspiller, siger Rasmus Falk i dokumentaren.

– Jeg ville så gerne bevise overfor mig selv, at det ikke var fordi, jeg var ved at blive gammel eller ligegyldig, eller fordi, jeg var blevet en dårligere fodboldspiller. Jeg havde det rigtig, rigtig svært ved tanken. Det skal fandme ikke slutte sådan her. Hvis jeg møder ind igen, så er jeg den bedste, fortæller Rasmus Falk om samtalen med Jacob Neestrup.

Rasmus Falk har døjet meget med skader i sin karriere, og vi kommer også tæt på historien om at spille med en indsprøjtning i foden under en vigtig Europa League-kamp mod Ajax.

SEX MED P3 - Måske ikke helt straight DR TV
16 feb 2024
06:00
Læs omtale

Kan jeg være straight, selvom jeg ser homo-porno? Kan jeg være homoseksuel, selvom jeg aldrig har haft sex med en af mit eget køn? Er jeg stadig heteroseksuel, når jeg har haft sex med en, der er nonbinær? Hvornår er man homo-, bi-, hetero-, omni- eller panseksuel – eller noget helt andet? Vi guider dig til den helt brede seksualitetspalette og til, hvordan du kan afklare og undersøge dine seksuelle præferencer. Skal du egentligt overhovedet beslutte dig for din seksualitet, og er det noget, andre har krav på at vide om dig?

Vi som valgte at blive DR TV
16 feb 2024
06:00
Læs omtale

I seks historier bygget på virkelige hændelser følger vi ukrainernes kamp for at beholde deres værdighed midt i en krigszone efter det russiske angreb den 24. februar 2022. I første afsnit tvinges Olga til at håndtere situationen, da familiens hjem ødelægges under et bombeangreb, og hun bliver nødt til at flytte ind i en lille lejlighed med sin mand, sin eksmand, deres fælles børn og angsten for at blive invaderet.

Einstein and the Bomb Netflix
16 feb 2024
09:00
Læs omtale

Hvad skete der efter, at Einstein flygtede fra Nazityskland? Gennem arkivoptagelser og hans egne ord dykker denne dramatiserede dokumentar ned i det forpinte genis sind.

This Is Me...Now: A Love Story - Official Trailer | Prime Video
16 feb 2024
09:02
Læs omtale

This Is Me…Now: A Love Story er ikke som noget, du nogensinde har set fra Jennifer Lopez. Sammen med den talentfulde musikvideoinstruktør Dave Meyers har Jennifer skabt denne Prime Video-original som en narrativt drevet filmisk musikalsk odyssé, der er gennemsyret af historiefortælling og mytologi, humor og healing.

The Dynasty: New England Patriots — Official Trailer | Apple TV+
16 feb 2024
09:03

The Dynasty: New England Patriots

Dokumentar | 2024–
Læs omtale

“The Dynasty: New England Patriots,” er en dokumentar i 10 dele fra Brian Grazer og Ron Howards Imagine Documentaries, om det mest dominerende sportsdynasti i det 21. århundrede, New England Patriots.

“The Dynasty: New England Patriots” får global premiere fredag den 16. februar og omhandler naturligvis både den tidligere quarterback Tom Brady, træner Bill Belichick og ejeren Robert Kraft.

Dokumentserien udforsker franchisens 20-årige rejse, fra den unikke kemi, der gav næring til seks Super Bowl-sejre, til interne stridigheder.

søndag 18. februar
Sandheden om Andrew Tate DR TV
18 feb 2024
06:00
Læs omtale

Han bliver kaldt verdens største kvindehader. Den tidligere kickbokser Andrew Tates misogyne tirader er blevet set milliarder af gange på nettet. Han taler om at få styr på livet og når ind til teenagedrenge på en måde, kun få formår. Men den hypermaskuline influencer er nu anklaget for menneskehandel og voldtægt. Her fortælles historien om en af verdens mest berygtede mænd. Hvem er Tate egentlig? Og hvordan blev han et globalt ikon for giftig maskulinitet?

 

Ugens øvrige premierer

Der er sæsonpremiere i denne uge på Kender Du Typen? DRTV udgav en masse i I hus til halsen afsnit på én gang men der helt nyt afsnit klar i denne uge. Lørdag aften er det tid til Dansk Melodi Grand Prix 2024.

tirsdag 13. februar
Kender Du Typen? - Sæsonpremiere DR TV
13 feb 2024
06:00
Læs omtale

Hvem er det, der spiser flødehavarti og varm leverpostej hver lørdag? Og som hverken kan betale en regning eller lave mad, men til gengæld har et helt andet særligt talent? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Jacob Holst Mouritzen regne ud, når Kender Du Typen? besøger en hovedperson, der bor i hjertet af Vejle i en luksuriøs lejlighed med skyhøje lofter og paneler.

Taylor Tomlinson Have It All Netflix
13 feb 2024
09:00
Læs omtale

In her third Netflix original comedy special, Taylor Tomlinson talks about having your dream job, finding your perfect partner, dealing with anxiety and insomnia all while asking the age-old question…can you really Have It All?

onsdag 14. februar
I hus til halsen - Flagermus
Læs omtale

Efterskolelæreren Torsten har ikke råd til at blive boende på sit landsted, men ingen vil købe de 300 kvm hus med slidte gulve og døre, der binder, så landstedet forfalder bare mere og mere. Det skal være slut nu. Så børn, gamle elever og hele nabolaget rykker sammen for at hjælpe Torsten. Værterne Line Franck, Dennis Lindequist og Kalle Thesbjerg har en plan, der involverer en hel masse genbrugsguld og en tur i sæbekassebil.

Love is Blind Season 6 | Official Trailer | Netflix
14 feb 2024
09:00
Læs omtale

Starting February 14, new episodes of Love Is Blind will roll out each Wednesday across 12 episodes, as these singles embark on their journey of romance and self-discovery:

○ Week 1 (Wednesday, February 14): Episodes 1-6

○ Week 2 (Wednesday, February 21): Episodes 7-9

○ Week 3 (Wednesday, February 28): Episodes 10-11

○ Week 4 (Wednesday, March 6): Episode 12 (finale)

SERIES SYNOPSIS

Singles who want to be loved for who they are have signed up for a less conventional approach to modern dating, and will choose someone to marry without ever meeting them. Over several weeks, the newly engaged couples will move in together, plan their wedding, and find out if their physical connection matches their strong emotional bond developed in the pods. When their wedding day arrives, will real-world realities and external factors push them apart, or will they marry the person they fell blindly in love with? Hosted by Nick and Vanessa Lachey, this addictive 10-episode series will uncover whether looks, race, or age do matter — or if love really is blind.

SEASON 6 SYNOPSIS

The hit reality series is back for a sixth season, following a new set of singles from Charlotte, North Carolina — all ready to cut through the static of modern dating and forge authentic relationships, sight unseen. This season, the singles form deep and immediate connections, setting the stage for an unexpected journey full of twists, turns, and shocking revelations that will test each relationship well after the participants leave the pods for the real world.

fredag 16. februar
Den magiske klub DR TV
16 feb 2024
06:00

Den magiske klub

Børne-TV
Læs omtale

Tag med i en ikke helt almindelig fritidsklub, hvor kælderen gemmer på en magisk kilde, så der hver dag sker magiske ting i klubben. Undervejs i serien er der sange fra de sidste 20 års MGP, udført som musical med masser af magi og fede dansemoves. Hvis du elsker magi, MGP og seje koreografier så se Den magiske klub.

LOL: Den som ler sidst Sverige Prime Video
16 feb 2024
09:02
Læs omtale

LOL: Den som ler sidst Norge

LOL: Den som ler sidst Sverige Prime Video
16 feb 2024
09:02
Læs omtale

LOL: Den som ler sidst Sverige

The Grand Tour Sand Job
16 feb 2024
09:02

The Grand Tour: Sand Job

Underholdning
Læs omtale

The Grand Tour: Sand Job er titlen på et ny specialafsnit af The Grand Tour, der er filmet i Mauretanien. Der er global premiere den 16. februar – kun på Prime Video.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May genforenes i det afsidesliggende afrikanske land Mauretanien, hvor de følger i sporene af det legendariske Paris-Dakar rally. Men glem alt om skræddersyede Dakar-racere! Drengene skal nemlig gennemføre hele rejsen i billige, modificerede sportsvogne.

Eventyret starter med verdens længste tog og byder på udfordringer som den barske Sahara, farefulde flodovergange og en konstant kamp for at holde deres dyrebare brændstoftank fra at eksplodere. Med brændende temperaturer og nådesløst sandterræn blev optagelserne af dette special en sand prøvelse for både værterne og deres biler.

Welcome Home, Franklin — Official Trailer | Apple TV+
Læs omtale

Franklin er ny i byen og håber på at få nogle nye venner, men hans sædvanlige strategi preller af på Radise-slænget. Da det bliver tid til sæbekasseløbet, griber han chancen for at imponere børnene og slår sig sammen med det eneste andet barn uden makker: Søren Brun.

lørdag 17. februar
Stéphanie Surrugue og Sara Bro Dansk Melodi Grand Prix 2024 værter
17 feb 2024
20:00

Dansk Melodi Grand Prix 2024

DR1
Underholdning
Læs omtale

DR har offentliggjort de 8 artister der skal dyste om at vinde Dansk Melodi Grand Prix 2024 lørdag den 17. februar. Blandt de mere kendte navne finder vi Basim og Aura Dione.

Stéphanie Surrugue og Sara Bro er værterne på Dansk Melodi Grand Prix 2024. Ole Tøpholm gør comeback som kommentator ved Eurovision i maj.

De otte artister der skal på scenen i Koncertsalen i DR Koncerthuset er præsenteret, og sangene kan høres nu, blandt andet i podcasten ‘Dansk Melodi Grand Prix 2024 – Din guide til de 8 sange’. Her præsenterer vært Sara Bro sangene og taler med alle otte artister. Podcasten kan høres i DR LYD nu.

Nyt optaktsprogram på DR1 og DRTV

Ugen inden showet kan man lære årets artister endnu bedre at kende, når DR har premiere på programmet ’De udvalgte – Dansk Melodi Grand Prix 2024’. Jesper Groth og Laurits Emanuel fra ’Fyr og Flamme’ tager seerne med bag kulisserne, og følger årets artister fra de bliver udvalgt og under alle prøverne forud for showet.

’De udvalgte – Dansk Melodi Grand Prix 2024’ kan ses på DRTV fra klokken 6.00 og på DR1 klokken 21.00 lørdag den 10. februar.

Dansk Melodi Grand Prix 2024 – de 8 artister

SABA: SAND

Dansk Melodi Grand Prix 2024 Saba
Foto: William Green

Saba Lykke Oehlenschlæger går under kunstnernavnet SABA. Sidste år havde hun en stor og krævende rolle i musicalen ’HAIR’ og nu gælder det Dansk Melodi Grand Prix, hvor hun glæder sig til for alvor at markere sig som artist og sanger. Hun vil med sit bidrag inspirere andre til at gribe livet og følge deres drømme – præcis som de er.

SABA skal optræde med sangen ’SAND’, som er skrevet af nogle af tidens stærkeste sangskrivere. Bag sangen står nemlig Melanie Wehbe, som tidligere har vundet Melodifestivalen i Sverige, Jonas Thander der tidligere har vundet i UK og Pil Jeppesen.

SABA blev adopteret fra Etiopien, da hun var blot otte måneder gammel og har rødder i den vestjyske by Ringkøbing. SABAs mål var klart – at skabe sin egen vej, hvor der er plads til at være anderledes. Derfor har SABA en klar indstilling til livet, som hun med sit bidrag til Dansk Melodi Grand Prix 2024 vil slå fast og sprede: Livet skal gribes, grænser skal rykkes og ting skal både udfordres og udforskes.

Basim: Johnny

Dansk Melodi Grand Prix 2024 Basim
Foto: Frederik Barasinski

Basim var 15 år, da offentligheden første gang lærte ham at kende som deltager i første sæson af talentprogrammet X-Factor i 2008. Her lykkedes det ham at synge sig hele vejen til en flot semifinaleplads. Den 31-årige artist er i dag en af de mest eftertragtede sangskrivere herhjemme, og han har skrevet adskillige hits for artister i både ind- og udland. Basim har også opnået at ligge nummer ét på den japanske albumhitliste, som er et af verdens største musikmarkeder.

I år er det ti år siden, at Basim vandt Dansk Melodi Grand Prix med nummeret ’Cliche Love Song’. Ørehængeren, der blev nummer ni ved Eurovision, er sidenhen blevet en fanfavorit blandt Eurovision-fans. Her 10 år efter hans sejr er Basim tilbage i Dansk Melodi Grand Prix med nummeret ’Johnny’.

Sangen er en hyldest til livet, men også til de dybe forbindelser, der opstår med de mennesker vi møder på vores vej. Sangen er nemlig en fortælling om en mand, som Basim mødte på et hospice.

Janus Wiberg: I Need Your Love

Dansk Melodi Grand Prix 2024 Janus
Foto: © Fotograf Carsten Andersen

Janus Wiberg er en af de største stemmer fra Færøerne i dag og hans debut Mitt Vakra Føroya Land er gentagne gange blevet beskrevet som en uofficiel nationalsang af flere journalister på Færøerne. Nu er Janus Wiberg klar til at indtage scenen til Dansk Melodi Grand Prix 2024 med sangen ’I Need Your Love’.

Janus Wiberg er født og opvokset i Tórshavn og hans særprægede rustikke, intense vokal er gået direkte i hjertet på folk og ind på de færøske radiostationer.

Janus Wiberg har skrevet sangen ’I Need Your Love’ i samarbejde med sangskriver, Carpark North-bassist og producer Søren Balsner, og sangskriver og producer Nick Tsang, som har turneret og indspillet med store navne som Backstreet Boys, Ed Sheeran og Lewis Capaldi. Janus Wiberg vil indfange alles hjerter med sangen, som handler om tabt kærlighed. Sangen er den første af en række udgivelser fra Janus Wiberg i år, og med den er barren sat højt.

CHU CHU: The Chase (Zoom Zoom)

Dansk Melodi Grand Prix 2024 Chu Chu
(Foto: © Rattv)

Camilla Chu Xu Bjørner med kunstnernavnet CHU CHU, er opvokset i Danmark og Kina. Hun er kendt for sin eksplosive energi og unikke musikalske stil, som hun bringer med ind på den store scene til Dansk Melodi Grand Prix 2024.

CHU CHU har en enestående, kraftfuld lyd og en rebelsk energi og attitude, der ifølge CHU CHU skal smitte af på publikum og give dem styrke til at tage sin plads og være lige den, man er. Med The Chase (Zoom Zoom) er CHU CHU klar til at levere en magtdemonstration af et show.

CHU CHU er kendt for sin unikke og innovative tilgang til kunst, som hun tager med på

scenen til sin optræden. CHU CHUs tilstedeværelse til Dansk Melodi Grand Prix repræsenterer altså mere end bare musik: Det er en fejring af personlig styrke og udholdenhed.

Stella: Sign Here

Dansk Melodi Grand Prix 2024 Stella
(Foto: © Freja Jeppesen)

Stella er vokset op i Assens med en drøm om at lave musik. Derfor har hun kastet en masse energi i at finde sit helt eget rå og direkte udtryk som sangskriver og sangerinde. Stellas talent står tindrende klart hele vejen igennem, og har hurtigt udmøntet sig i egne sange og samarbejder med nogle af branchens dygtigste producere og sangskrivere. Nu er hun klar til at stille op til Dansk Melodi Grand Prix 2024 med sangen ’Sign Here’.

Igennem alt dette har Stella arbejdet med det at være en sky bannerfører for de introverte, som ikke holder sig tilbage for at række ud efter sin drøm.

Stella tror på, at hendes sang vil gøre en forskel, og det vil hun bevise ved at stille sig op på en af de allerstørste scener til Dansk Melodi Grand Prix 2024.

Aura Dione: Mirrorball of Hope

Dansk Melodi Grand Prix 2024 Aura Dione
(Foto: © Chris Calmer)

Aura Dione med både færøske, franske og spanske aner voksede op på de syv verdenshave, før hendes familie slog sig ned på Bornholm, da hun var syv år. Allerede i 2007 debuterede hun med sin første single, og det tog hende ikke lang tid, før hun havde etableret sig som en af Danmarks mest succesfulde artister. Aura Diones debut gjorde også et stort indtryk i Tyskland, hvor hun har ligget nr. 1 på hitlisten. Nu er tiden kommet til, at Aura Dione skal debutere i Dansk Melodi Grand Prix med sin selvskrevne sang ’Mirrorball of Hope’. Et anthem om aldrig at miste håbet og troen på verden, selvom det i øjeblikket kan være svært. Aura Dione drømmer om at inspirere og samle verden med sin egen sang om håb.

RoseeLu: Real Love

Dansk Melodi Grand Prix 2024 RoseeLu
Foto: Petra Kleis

Bag kunstnernavnet RoseeLu er sanger og sangskriver Rosa Frydensbjerg. Hun har med sin ekstraordinære vokal og sangskrivning etableret sig som en markant personlighed på den danske musikscene. RoseeLu fik hurtigt sit gennembrud med singlen ’Playing Alone’ i 2021.

Om lidt tager RoseeLu et nyt skridt i sin karriere, når hun skal præsentere sit nypudsede musikalske lydbillede til Dansk Melodi Grand Prix med sangen ’Real Love’. Hun har i samarbejde med Alphabeat-medlemmerne Anders S.G. og Anders Bønløkke skrevet sangen, som er produceret af Jakob Groth Bastiansen og Joachim Ersgaard.

Med sin følsomme lyrik ønsker RoseeLu at skabe et fælles ståsted, som mange kan nikke genkende til, når det kommer til kærlighed. Med ’Real Love’ stiller RoseeLu det evige spørgsmål: Er det mon blot en gnist, eller er det ægte kærlighed?

UBLU: Planetary Hearts

Dansk Melodi Grand Prix 2024 UBLU
Foto: Tue Blichfeldt

UBLU består af Adam Spanggaard Saarup, Andreas Darger, Marie Rørbæk og Martina Nielsen og har rødder i rockens verden, hvor de forener kantede guitarriffs og dunkende basgange med klubmusikkens puls. UBLU elsker poppens greb om de iørefaldende omkvæd, hvor ingen følelser er for store. Derfor har de lavet sangen ’Planetary Hearts’, der både er slagkraftig, dansabel og catchy:

Idéen til sangen kom en sommer, hvor mange af gruppens venner stod overfor nogle drastiske beslutninger. Derfor gik UBLU sammen for at lave en sang, der giver mod – og det er den slags mod, som ’Planetary Hearts’ handler om.

søndag 18. februar
EE BAFTA Film Awards 2024
18 feb 2024
00:04
Læs omtale

Slut dig til David Tennant (Doctor Who) LIVE, når han er vært ved årets EE BAFTA Film Awards 2024-ceremoni fra Southbank Centre’s Royal Festival Hall i London. Ceremonien vil blive sendt live til direkte BritBox-abonnenter (TV 2 Play først dagen efter) og tilbyder seerne en uforglemmelig aften med underholdning, interviews på den røde løber, fejringen af årets bedste film og det kreative talent, der bringer dem til live.

 

Husk at tjekke DIGITALT.TV igen på mandag, når vi har en ny frisk guide klar til dig.


creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button