TV-Nyt

Toppen af Poppen – Sæson 13

Optagelserne til den trettende sæson af ‘Toppen af poppen’ finder sted på 18B i Harboøre fra 6. juni, og den nye sæson kan ses på TV 2 og TV 2 Play i starten af 2024.

De er med i Toppen af Poppen – Sæson 13

Den nye sæson byder på musikerne: Mekdes, Dopha, Peter Sommer, brødrene fra Jonah Blacksmith samt Medina og Anne Linnet, der begge tidligere har været med.

– Vi har valgt at tage to af vores største kvindelige artister med igen, fordi de begge har et kæmpe sangkatalog og har leveret ufatteligt mange hits gennem tiden, som vi slet ikke er færdige med at genopleve i nye fortolkninger, siger TV 2-underholdningsredaktør Dorte Borregaard.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Anne Linnet medvirkede første gang i ‘Toppen af poppen’ tilbage i 2011, hvor TV 2 sendte anden sæson af det populære underholdningsprogram, mens Medina var med i både sæson ni og den særlige jubilæumssæson fra 2020.

TV 2 laver ændringer i Toppen af Poppen

Der er indholdsmæssige ændringer efter 12 sæsoner med det succesfulde underholdningsformat.

Musikken har altid været omdrejningspunktet for ‘Toppen af poppen’, hvor fortolkningens ædle kunst er blevet udfoldet og har givet danskerne store, unikke øjeblikke. Nu skrues der i højere grad op for musikken, når sæsonens produktion går tættere på tilblivelsen af de stærke fortolkninger og giver et indblik i det at være med i programmet.

– Kernen er naturligvis stadig artister, som fortolker hinandens sange, men selve produktionsformen bliver anderledes. Helt teknisk bliver der mere reportage. Vi optager på et rigtigt spillested, i omgivelser som musikerne normalt arbejder i. Vores intention er at gå tættere på og vise mere af vores medvirkendes arbejde med musikken, siger TV 2-underholdningsredaktør Dorte Borregaard.

Den trettende sæson af ‘Toppen af poppen’ vises først i foråret 2024, hvilket også er et led i nytænkningen af formatet.

– Ligesom vi ryster posen på indholdet, vil vi også spille vores kort bedst muligt i forhold til sendetidspunktet og give et format som ‘Toppen af poppen’ de bedste vilkår. Derfor flytter vi den kommende sæson ind i de mørke måneder, hvor vi tænker, at danskerne kan trænge til både fordybelse og sommerstemning, som er noget af det, ‘Toppen af poppen’ kan levere, og som vi håber, seerne vil tage godt i mod, slutter Dorte Borregaard.

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: TV 2 Presse

Back to top button