TV Streaming premierer

Lufthavnens Beredskab

Med over 260.000 fly, flere end 30 millioner rejsende årligt og et beredskab på over 1200 ansatte, der sørger for sikkerheden, er Københavns Lufthavn den største og mest travle lufthavn i Norden – på godt og ondt. Her kan rejseglæde lynhurtigt forvandles til frygt eller bekymring, hvis en ulykke indtræffer, eller et familiemedlem bliver ramt af et sygdomstilfælde.

Vi følger i hælene på de to enheder ’Security’ og ’Brand og Redning’ i deres daglige arbejde med at hjælpe rejsende i lufthavnen. Vi kommer helt tæt på deres arbejde som tryghedsskabende værter, mens de under overfladen konstant arbejder på at opretholde Københavns Lufthavns status som en af de sikreste i verden. Vi rykker ud med både ’Security’ samt ’Brand og Redning’ og kommer helt tæt på bl.a. passagerservice og akut opståede udrykninger til tilskadekomne og sygdomsramte, der har brug for akut førstehjælp. Vi følger også med på diverse sikkerhedstjek og overvågning af lufthavnen, ligesom vi er med på tætteste hold, når kriminelle og voldelige lomme- og tricktyve afsløres.

 
I fem dramatiske og nervepirrende afsnit af ’Lufthavnens Beredskab’ følger vi de to enheder, når de hjælper rejsende fra hele verden. Ved security bliver al håndbagage undersøgt for eksplosiver, der bliver gået langt for at hjælpe, når en colombianers opholdstilladelse til USA er forsvundet, og landingsbanerne bliver gennemgået, når en fugl har ramt et fly under landing. Al sikkerheds- og redningspersonel bliver tilkaldt, både når en bagagemedarbejder er kommet til skade, eller når en rejsende er gået i krampe og er ukontaktbar. Når brandalarmerne går i gang, rykkes der ud i fuldt brandmandsudstyr og hele lufthavnens område bliver gennemsøgt for mennesker, der bruger lufthavnen som varmestue. Berusede passagerer bliver sendt ud, og når der optræder grænseoverskridende og truende adfærd alarmeres hele lufthavnens beredskab.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ingen opgaver er for små, og driftsdirektør Kristian Durhuus giver det store overblik over, hvordan man driver en af verdens sikreste lufthavne, mens sikkerhedschef Johnnie Müller gør os klogere på, hvordan der hele tiden arbejdes benhårdt med sikkerheden. Trafikchef Dan Meincke forklarer, hvordan Brand og Redning kan holde så højt et niveau, samtidig med at flyene kommer afsted til tiden.

6 feb 2020 00:00
*Kanal 5 Discovery+

Lufthavnens Beredskab Kanal 5 discovery+

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image Bestil Discovery+ her – Reklame

Back to top button