TV-Nyt

Dark Horse

- kommer i januar 2024 på TV 2 Play

Dark Horse er titlen på en kommende TV 2 Echo serie, der beskrives som en moderne coming-of-age-fortælling. TV 2 melder serien som en del af deres januar 2024 premierer på TV 2 Play. Serien er på seks afsnit.

Dark Horse – det handler den om

Under mystiske omstændigheder flytter 17-årige Anna (Josephine Højbjerg) og hendes mor, Eva (Birgitte Hjort Sørensen), pludselig fra jetsettilværelsen i Kina tilbage til Evas lille barndomsby i Danmark. De flytter ind hos Evas bror, Christian, der gæstfrit slår dørene op. Men under overfladen lurer gammelt nag og betændte familieforhold, som får uoverskuelige konsekvenser for Anna og hendes hemmelighedsfulde mor.

Da Anna og Eva flytter tilbage til Danmark, har Anna svært ved at finde sig til rette i den nye tilværelse. Men da hun begynder på det lokale gymnasium, bliver hun med ét draget af en særlig venneflok. I et desperat forsøg på at passe ind og frigøre sig fra sin kontrollerende mor kaster Anna sig ud på dybt vand. Hun bryder ind i sin onkels dyrlægeklinik og stjæler en flaske af bedøvelsesmidlet ketamin – og det bliver første skridt ud af et farligt spor. Kan Anna mon finde sig selv og stå på egne ben, inden hun rammer bunden?

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Samtidig kaster Eva sig ud i et nyt arbejdsprojekt og indleder hurtigt et forhold til en yngre investor i byen. Men inderst inde har hun selv svært ved at finde fodfæste efter et flygtigt liv i udlandet og en broget fortid på hjemegnen.

Dark Horse – de medvirker

17-årige Anna spilles af Josephine Højbjerg, der i høj grad er kendt for sin rolle som nissepigen Tinka i TV 2s julekalendere. Over for Josephine ses Birgitte Hjort Sørensen, der spiller Annas mor, Eva. Birgitte Hjort Sørensen har en lang karriere inden for dansk og international fiktion. Hun har blandt andet medvirket i ‘Borgen’, ‘Greyzone’, ‘Marie Krøyer’, ‘Game of Thrones’ og ‘Vinyl’.

I øvrige roller ses Mads Rømer (‘Fred til lands’, ‘Shorta’) som Evas bror, Christian, mens Christians datter, Olivia, spilles af Nina Rask (‘Sex’, ‘Too Sune’). Derudover medvirker Viktor Hjelmsøe (‘Drenge’), Youssef Wayne Hvidtfeldt (‘Borgen’), Rebekka Trier Kær (‘Drenge’, ‘The Rain’), Bathsheba Oghomi-Hansen og Clint Gyamfi.

Sara Isabella Jønsson (‘Hvor kragerne vender’ og ‘Ustyrlig’) er hovedforfatter på ‘Dark Horse’ sammen med medforfatter Mie Skjoldemose, der produceres af Monolit Film med producerne Pernille Tornøe (‘Den store stilhed’) og Victor Cunha (‘Villa Villekulla’). Karoline Lyngbye (‘Superposition’) er konceptuerende instruktør, og Katrine Brocks (‘Den store stilhed’) er episodeinstruktør.

Dark Horse

Serie | Dansk, Drama
TV 2 Echo TV 2 Play


LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Back to top button