TV-Programoversigt

TV Guide for TV 2 Zulu

TV Guide

TV 2 Zulu programoversigt

Klik på programtitel for at læse programomtale.

I Dag lørdag 28. maj
22:10
Minkavlerne

Dansk komedieserie fra 2022

Familien har pelset hele natten, og håbet om at nå auktionen lever. Jakob skal forsvare sit speciale, men får uventet besøg. Allan og Bjørn skal på fisketur med William, men Allan bemærker, at Bjørn har glemt fiskestængerne. Marias vand går på et kritisk tidspunkt og må søge hjælp andetsteds, da Per og Jakob er i København.

22:45
Minkavlerne

Dansk komedieserie fra 2022

Martin og Allan beslutter sig for at sætte efter Bjørn, men det passer ikke så godt med chaufførens kørehviletider. René får sig en grim overraskelse på sin indkøbstur, og Jakob bliver inviteret til ansættelsesmiddag på en fin restaurant. Per har et par gode råd i ærmet, når det kommer til lønforhandlingen.

23:15
Verdensmænd

Hey, you wash my car later!

I Serbien vrimler det med Bo Lydmænd, så Bo føler sig rigtig hjemme. Simon Talbot er også godt tilpas, for Bo og alle de andre minder om hans festabe af en far.


Film

Film på TV 2 Zulu TV-Guide

Herunder kan du se en TV-Guide for kommende film på TV 2 Zulu. Husk du kan gemme til din egen kalender ved at trykke på kalenderikonet ud for det enkelte program.

tirsdag 31. maj
21:10
Twilight

Amr. thriller-drama fra 2008

Den 17-årige pige Bella Swan (Kristen Stewart) er noget af en outsider på sin high school, så da hendes mor skal giftes igen, vælger Bella at flytte hen til sin far. Han er sherif i den lille by Forks, hvor han bor. Bella forventer ikke noget godt af den nye by, hvor hun ikke kender nogen, men hurtigt møder hun den flotte, mystiske Edward Cullen (Robert Pattinson), som hun bliver tiltrukket af. Og det viser sig snart, at han ikke er nogen helt almindelig dreng. ‘Twilight’ er filmatiseringen af Stephenie Meyers populære roman af samme navn.

onsdag 1. juni
21:20
The Twilight Saga: New Moon

Amr. thriller-drama fra 2009

Bella Swan (Kristen Stewart) overlever et angreb af vampyrer, og ser nu frem til at skulle fejre sin fødselsdag med sin kæreste Edward. Men et uheld får Edward og hans familie til at flytte fra byen for at beskytte Bella. Det er hun helt knust over, men finder trøst hos barndomsvennen Jacob Black (Taylor Lauther), som hun møder igen. Det viser sig dog, at han gemmer på en stor og farlig hemmelighed. ‘Twilight’ filmserien er baseret på Stephenie Meyers populære romaner.

torsdag 2. juni
21:05
The Twilight Saga: Eclipse

Amr. thriller-drama fra 2010

Da Seattle bliver rystet af en række mord opdager Bella (Kristen Stewart), at hun er i livsfare. Og mens hun er allermest presset, må hun vælge mellem sin kærlighed til Edward (Robert Pattinson) og sit venskab med Jacob (Taylor Lautner). Men hun ved, at hendes valg kan blive den gnist, der antænder den skrøbelige våbenhvile mellem vampyrer og varulve. Og samtidig har hun en eksamen at tænke på. ‘Twilight’ filmserien er baseret på Stephenie Meyers populære romaner.

tirsdag 7. juni
21:10
The Twilight Saga: Breaking Dawn – del 1

Amr. thriller-drama fra 2011

Bella og Edward (Kristen Stewart, Robert Pattinson) skal giftes ved et stort og festligt bryllup, og på gæstelisten er en eksotisk blanding af mennesker, vampyrer og varulve. Parret tager bagefter på en romantisk bryllupsrejse til Rio de Janeiro, men det bliver starten på en kæderække af begivenheder, hvis konsekvenser ingen vil kunne forudse. ‘Twilight’ filmserien er baseret på Stephenie Meyers populære romaner.

onsdag 8. juni
21:20
The Twilight Saga: Breaking Dawn – del 2

Amr. thriller-drama fra 2012

Bella (Kristen Stewart) er nu vampyr, men har aldrig følt sig mere i live end efter hun har fået sin elskede Edward (Robert Pattinson) og datteren Renesmee. Men hendes lykke er ikke gjort. Da Volturierne får nys om Renesmees eksistens, vil de rydde hende af vejen, da de frygter, at hun vil udgøre en trussel mod deres slægt. ‘Twilight’ filmserien er baseret på Stephenie Meyers populære romaner.

torsdag 9. juni
21:20
Vild med Mary

Kiksede Teds (Ben Stiller) drømmedate til skoleballet gik i vasken, da han fik sine ædlere dele i klemme i en lynlås! Nu, 13 år senere, har han indset, at han stadig er forelsket i den smukke Mary (Cameron Diaz), og han hyrer den glatte privatdetektiv Healy (Matt Dillon) til at opspore hende. Detektiven finder Mary i Miami – og falder selv pladask for hende. Han stikker derfor Ted en løgn og sætter alt ind på selv at score hende, men heldigvis er Ted ikke så let at sætte ud af spillet. Han ankommer til Miami med bankende hjerte, men spørgsmålet er, om han kan overvinde sin generthed og denne gang vil slippe heldigere af sted med at bejle til sin drømmepige?

Amr. romantisk komedie fra 1998


Søg


I Dag lørdag 28. maj

22:10
TV 2 Zulu
Minkavlerne

22:45
TV 2 Zulu
Minkavlerne

23:15
TV 2 Zulu
Verdensmænd

søndag 29. maj

00:00
TV 2 Zulu
Stand-up Live at The Apollo

01:15
TV 2 Zulu
Det alt for store Linda P show

02:00
TV 2 Zulu
Menneskekender

02:55
TV 2 Zulu
ZULU BFF

03:35
TV 2 Zulu
ZULU BFF

04:15
TV 2 Zulu
Testkaninerne

04:40
TV 2 Zulu
Testkaninerne

05:10
TV 2 Zulu
Testkaninerne

05:40
TV 2 Zulu
Keeping up with the Kardashians

06:25
TV 2 Zulu
Keeping up with the Kardashians

07:10
TV 2 Zulu
Zulus Store Datingshow

07:45
TV 2 Zulu
Zulus Store Datingshow

08:20
TV 2 Zulu
Zulus Store Datingshow

08:55
TV 2 Zulu
Natholdet

09:30
TV 2 Zulu
Natholdet

10:00
TV 2 Zulu
Natholdet

10:35
TV 2 Zulu
Natholdet

11:05
TV 2 Zulu
Vild med comedy

11:35
TV 2 Zulu
Vild med comedy

12:05
TV 2 Zulu
Vild med comedy

12:40
TV 2 Zulu
Vild med comedy

13:10
TV 2 Zulu
Zulu Comedy Galla 2013


Vi har typisk programoversigt for en to-tre uger frem. Med forbehold for programændringer.

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button