Farang

farang c more
C More Play torsdag 09/03
09-03-2017 23:00:00 Europe/Copenhagen Farang

Ola Rapace og Louise Nyvall spiller hovedrollerne i den nye dramathriller, hvor en far og hans datter forsøger at finde vejen tilbage til hinanden i en kriminel underverden i Thailand.

C More

C More fortsætter satsningen på svenske originalproduktioner med den nye dramathriller Farang. Ola Rapace spiller Rickard, som ti år efter flugten fra Sverige til Thailand kommer gennem dagen som småkriminel i Phuket. Han har en ny identitet, men også en pris på sit hoved. Da hans femtenårige datter Thyra (Louise Nyvall) begiver sig ud for at finde sin far, dukker fortiden op for fuld kraft, og sammen med hende tvinges Rickard til at slå igen for at overleve.

– Farang er en historie om tillid og svigt. Det er også en historie om, at vi aldrig bare kan flygte fra vores fortid, men at der findes håb om fremtidig forsoning trods den dystre fortid, siger Johanna Bergenstråhle, executive producent på Farang.

Jacques Karlberg spiller Fabian, en ung mand som først ser på Thyra som en blandt mange af de kvinder, han forfører og narrer til at smugle narko til Sverige. I øvrige roller ses blandt andre Gerhard Hoberstorfer, Anna Bjelkerud, Ralph Carlsson og den thailandske stjerne Yayaying Rhatha Phongam (“Only God Forgives”).

Farang er endnu et skridt på vejen i C Mores store satsning på svensk drama, som blev indledt med succeserne Gåsmamman og Beck-filmene samt Colin Nutleys serie Savnet. Serien produceres af Eyeworks Scandi Fiction/Warner Bros. i samarbejde med Matador Film. For instruktion står Erik Leijonborg (“Tusenbröder”). Farang er skabt af Stefan Thunberg og Malin Lagerlöf, som har skrevet manuskriptet sammen med Veroncia Zacco, Anders Sparring og Niklas Rockström. Producent er Anna Wallmark Avelin.

De to første afsnit af Farang bliver tilgængelige for streaming den 9. marts. Efterfølgende kommer der et nyt afsnit de efterfølgende syv torsdage.

Video Thumbnail
Farang - ny originalserie från C More. Premiär 9 mars

Andre aktuelle titler på C More

næste »

Del på: