[responsive_menu_pro]

Ash vs Evil Dead

| mandag 24. jun, 2019 11:16 | 0 Kommentarer
Ash vs Evil Dead C More Play

Ash vs Evil Dead er en fantastisk amerikansk horror-komedie, der bygger på filmene i Evil Dead-trilogien. Serien er som filmene – en skøn blanding af horror, humor og horrible begivenheder. Bruce Cambell spiller igen rollen som Ash Williams, og Ash er i topform i serien.

Serien begynder 30 år efter det episke slag mod de levende døde, de såkaldte “deadnites”. Ash bor nu i en trailerpark, hvor det meste handler om at score på den lokale bar. Her prøver han en aften at score en meget yngre kvinde med en løgnehistorie om, hvordan han fik hugget sin hånd af. Ashs kvindejagt betyder også, at han en aften kommer til at åbne de dødes bog, Necronomicon Ex-Mortis, fordi han vil imponere en pige med poesioplæsning. Ash er dermed skyld i, at de levende døde genopstår.

Samtidig er den lokale detektiv i Michigan State Police, Amanda Fisher, i gang med at undersøge en sag i et forladt hus. I huset er en besat kvinde, der slår Amandas kollega ihjel. Det lykkes dog Amanda at besejre den besatte kvinde, men så dukker hendes nu døde kollega op igen som “undead”.

For Ash betyder udviklingen, at livet endnu engang byder på udfordringer med besatte mennesker – og Ash må derfor genoptage sin gamle motorsavspersona, der bekæmper de ikke-døde.

Alle afsnit af Ash vs Evil Dead kan streames på Xee allerede dagen efter, de har været vist på Xee.

12 jul 00:00
Xee Xee

Ash vs Evil Dead Xee Xee YouSee
Horror Serie

Tilføj til din kalender 12-07-2019 00:00:00 Europe/Copenhagen Ash vs Evil Dead

Ash vs Evil Dead er en fantastisk amerikansk horror-komedie, der bygger på filmene i Evil Dead-trilogien. Serien er som filmene – en skøn blanding af horror, humor og horrible begivenheder. Bruce Cambell spiller igen rollen som Ash Williams, og Ash er …

Xee Xee YouSee
Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked