MånedsguidesTV 2 Play

Nyt på TV 2 Play i oktober 2023

Vi plejer ikke at lave månedsguide for TV 2 Play, da de ikke laver nogen oversigt og sender ud. Fra december begynder de dog med at tilbyde månedsnyheder til os, så vi har besluttet at tyvstarte lidt med en månedsguide for oktober nyhederne.

Oktober på TV 2 Play byder blandt andet på det nye reality program Flokken og den nye danske serie Oxen.  Traditionen tro er oktober også lig med Knæk Cancer hos TV 2. Endelig så er det også tid til at finde den ultimative vinder af Stormester.

Nyt på TV 2 Play i oktober 2023

tirsdag 3. oktober
Mads & Mu00f8ldrup u2013 venner for altid trailer
3 okt 2023
20:40

Mads & Møldrup – venner for altid

TV 2 Fri
Underholdning
Læs omtale

Tirsdag 3. oktober indtager vennerne Mads Steffensen og Flemming Møldrup TV 2 Play og TV 2 Fri i den helt nye programserie ‘Mads & Møldrup – venner for altid’.

Igennem seks programmer hylder de det voksne venskab, og sætter deres egen relation på prøve med udfordrende og sjove aktiviteter.

I første afsnit: Vennerne Mads og Flemming kommer på glatis, når de genoptager en af Flemmings forsømte hobbyer. Flemming udfordrer Mads’ evne til at samarbejde, men tør Mads overlade kontrollen til Flemming i en øvelse, der kræver tillid og god koordination?

mandag 9. oktober
Flokken Trailer TV 2
9 okt 2023
20:00

Flokken

TV 2
Reality
Læs omtale

Ti danskere har sagt ja til deres livs udfordring, uden at vide hvad de faktisk har kastet sig ud i. I et øde og ufremkommeligt bjergområde i Bulgarien bliver de spredt for alle vinde og skal i første omgang klare sig alene, mens de forsøger at finde resten af flokken. Kan de finde hinanden? Og kan de holde sammen?

I ‘Flokken’ er realityformatet vendt på hovedet. I stedet for at samle en gruppe mennesker, der langsomt bliver skilt fra hinanden, starter ‘Flokken’ med individerne, der skal finde sammen i fællesskabet. Det er kun ved at finde de andre deltagere og løfte hinanden i flok, at de sammen kan vinde den helt store gevinst.

Hver deltager bærer på en ukendt del af den samlede pengepræmie, og det er derfor afgørende, at de kommer så mange i mål sammen som muligt for at sikre den bedste chance for at vinde millionen.

– Vi vil gerne vise, at uanset hvem du er, er du afhængig af andre mennesker – om du vil det eller ej. Når du bliver efterladt i den barske og mennesketomme natur, betyder social status og baggrund utrolig lidt. Det handler kun om, hvordan du får gruppen til at arbejde mod et fælles mål. Og vi vil gerne vise, at alle kan og skal bidrage med noget, uanset hvad de synes om fællesskabet, siger TV 2s redaktør Anders Fuchs.

Blandt deltagerne er blandt andre en tidligere bankdirektør, en fitnessinstruktør, en ledelseskonsulent og en sygeplejerske. Fælles for dem alle er, at de ønsker at bryde med deres vante vaner og udfordre sig selv både fysisk og mentalt.

En hyldest af fællesskabet

I løbet af de 16 dage, de har til at nå frem til evakueringsstedet, står de alle over for deres individuelle udfordringer. Nogle er bange for mørket og for at være alene, mens andre har svært ved at slippe kontrollen og lade sig lede af andre. Men undervejs erfarer de også, at det kun er med hjælp fra de andre, at de kan overkomme de fysiske og mentale forhindringer.

– Under Corona blev danskernes fællesskabsfølelse for alvor sat på prøve. Vi skulle holde afstand. Men midt i isolationen blev det også tydeligt, at vi havde brug for hinanden. Med ‘Flokken’ vil vi netop hylde det forpligtende fællesskab – både når det er helt fantastisk, og når det er allersværest, siger Anders Fuchs.

Programmets tre faser

I den første fase er alle ti deltagere overladt til sig selv i det enorme bjergområde. De må bruge alt, de kan finde i området – også efterladte, menneskeskabte ting. Men tag ikke fejl; området er lige så farligt, som det er smukt, og deltagerne skal hurtigt beslutte sig for, om de vil slå lejr, eller om de vil ud for at søge efter de andre.

Hvad sker der, når deltagerne møder hinanden? Og hvordan udvikler gruppen sig i takt med, at flokken samles?

Der vil løbende blive kastet nødhjælp ned til deltagerne. De ved dog aldrig, hvad nødhjælpen består af; det kan være alt fra mad til gear eller information. De ved kun, at rejsen hen til nødhjælpen kan være hård.

I den anden fase bliver evakueringen skudt i gang. Alene eller i flok skal de lokalisere mødestedet, hvor de vil modtage det nødvendige udstyr og information til at finde ud af vildmarken. Men tiden er knap. For inden længe bliver evakueringen indstillet, og dem, der ikke når frem i tide, risikerer at blive efterladt.

På den sidste og tredje del af rejsen, fase tre, skal deltagerne medbringe en meget tung redningsflåde. De skal sammen fragte den uhåndterlige bagage gennem det farlige terræn og vil blive udfordret både fysisk og psykisk. Det er nu, fællesskabet for alvor skal stå sin prøve.

Hvem vil i sidste ende krydse den store flod og nå ud af ødemarken? Dem, der når i mål, kan sammen åbne cylinderne med de ukendte beløb og dele den indsamlede præmiesum.

Flokken – deltagere

Amalie 26 år

Flokken TV 2 amalie
Amalie Alle Fotos: Lotta Lemche/TV 2

Bor i Lyngby og arbejder som selvstændig forsikringsformidler. Bor med sin kæreste.

Amalies motivation: Vil gerne væk fra det materialistiske liv, hun har skabt og slippe det overfladiske liv på sociale medier. Lever hun det liv, hun gerne vil? Amalie tror, at ved at gøre noget helt andet end hun plejer, bliver hun klogere på det spørgsmål.

Brian 39 år

Flokken TV 2 brian
Brian

Bor i Esbjerg og er restauratør. Har to børn.

Brians motivation: Vil gerne prøve noget nyt og væk fra pligterne. Han vil gerne finde ind til en mere nærværende side af sig selv, så han kan bruge tid med familien uden at tænke på vagtplaner, e-mails mv.

Dennis 32 år

Flokken TV 2 dennis
Dennis

Bor i Aalborg, har polske rødder og arbejder som sikkerhedsansvarlig i en vindmøllevirksomhed.

Dennis’ motivation: At gøre sin far stolt og prøve grænser af.

Hanne 50 år

Flokken TV 2 hanne
Hanne

Fra Vordingborg. Arbejder som kriminolog og mentor. Bor med sin kone og to sønner. Kalder sig for Qvark.

Hannes motivation: At udforske sig selv. Vil vise sig selv, at hun stadig kan tage rygsækken på og klare sig i naturen.

Jan 31 år

Flokken TV 2 jan
Jan

Bor i København. Arbejder som teknisk tegner i en arkitektvirksomhed. Træner og dyrker ironman.

Jans motivation: Vil gerne kaste sig selv ud på dybt vand og vise, at han også kan klare sig i en helt anden kontekst, end hvor han plejer at være. Derudover føler Jan en lyst til at bryde ud af det hamsterhjul og stramme træningsprogram, som han har skabt for sig selv de seneste år.

Karina 48 år

Flokken TV 2 karina
Karina

Fra Vejle. Arbejder som supervisor for security i Billund Lufthavn. Dyrker crossfit, løb og vandreture.

Karinas motivation: At bevise over for sig selv og omverdenen, at hun er noget værd. Karinas børn er ved at være store, men hvem er den Karina, der ikke kun er mor?

Marie 31 år

Flokken TV 2 marie
Marie

Fra Bogense. Arbejder som sygeplejerske. Bor alene med sine tre børn.

Maries motivation: Hun vil gerne vise sine børn, at man kan, hvad man vil, og at de har en sej mor. Derudover vil hun gerne prøve at finde en ro og glæde ved at være i naturen.

Rebecca 31 år

Flokken TV 2 rebecca
Rebecca

Bor i Risskov. Arbejder som personlig træner og kostvejleder.

Rebeccas motivation: Vil gerne lære sig selv bedre at kende uden for sine vante rammer og komfortzone. Det, at hun skal være alene noget af tiden og ikke ved præcis, hvad der skal ske, er meget skræmmende for hende.

Semko 37 år

Flokken TV 2 semko
Semko

Bor i København. Arbejder som ledelseskonsulent.

Semkos motivation: Semko vil gerne møde sig selv, når alt, han kender til, er væk. Han vil gerne presse sig selv til det yderste og finde ud af, hvordan han så reagerer.

Thomas 58 år

Flokken TV 2 thomas
Thomas

58 år. Bor i Espergærde og på Frederiksberg. Er tidligere bankdirektør og Chef for Kunderelationer, men er for nyligt blevet fritstillet.

Thomas’ motivation: Ønsker at kaste sig ud i noget nyt og genfinde sin power. Hvem er han uden sit arbejde?

fredag 13. oktober
Vild med Dans 2023 TV 2
13 okt 2023
20:00
Læs omtale

Det er fredag den 13. – og derfor inviterer TV 2 selvfølgelig indenfor i studiet til en rigtig gyseraften. Så vær klar til skræmmende ønskedanse, gyselige paso’er og meget mere, når vores otte resterende par giver deres dansende bud på det, de synes, er mest uhyggeligt.

De otte tilbageværende par: Andreas Bo Pedersen & Camilla Dalsgaard, Fredrik Trudslev & Jenna Bagge, Kasper Fisker & Karina Frimodt, Katinka Lærke Petersen & Mads Vad, Mette Sommer & Morten Kjeldgaard, Sebastian Bull & Asta Björk, Soeren Le Schmidt & Mie Moltke, Özlem Cekic & Thomas Evers Poulsen.

Sidste gang sagde Barbara Moleko & Damian Czarnecki tak for dansen, og efter fire uger på dansegulvet skal vi sige farvel til endnu et par. Seks par sendes direkte videre, mens to par må i omdans. Herfra er det udelukkende op til seerne at bestemme, hvem der skal blive i konkurrencen, og hvem vi må sige farvel til i ‘Vild med dans’.

søndag 15. oktober
H.K.H. Prins Christian 18 år TV 2
15 okt 2023
10:10

Prins Christian 18 år

TV 2
Underholdning
Læs omtale

Søndag 15. oktober kan du komme med til prins Christians 18-årsfødselsdag, som naturligvis sendes på TV 2.  Natasja Crone og Morten Ankerdal styrer transmissionen sammen med et veloplagt panel med transmissionsstart fra 10:10 og så sendes der ellers kun afbrudt af nyheder frem til kl. 21:00.

Det kan komme med, både når tronarvingen træder frem på balkonen på Amalienborg for at blive fejret med hurraråb, og siden når 200 unge fra alle landets kommuner samt Grønland og Færøerne er inviteret til gallafest i Riddersalen på Christiansborg.

Det er dronning Margrethe, der er vært, når hendes barnebarn fejres, og hun har bestemt, at gæsterne til prins Christians fødselsdagsfest primært skal bestå af hans jævnaldrende. De 200 unge fra alle landets kommuner samt Grønland og Færøerne får følgeskab af unge fra kulturen, kunsten og forskningens verden samt kongelige.

Mellem 14:30 og 16:55 dækkes der også på TV 2’s ungdomskanal TV 2 Echo.

onsdag 18. oktober
Hvor er politiet? TV 2
18 okt 2023
20:00

Hvor er politiet?

TV 2
Dokumentar
Læs omtale

Dansk dokumentar – premiere.  Helt banale sager om indbrud, tyveri og vold ligger i årevis uden afgørelser. Imens er politiet sendt til grænsen, til fodboldkampe eller til bevogtningsopgaver. Flere betjente står nu frem og erkender, at forbrydere går fri.

lørdag 21. oktober
Knu00e6k Cancer Trailer TV 2
21 okt 2023
20:00
Læs omtale

Når det årlige Knæk Cancer-indsamlingsshow rammer skærmene i uge 43, bliver det på en helt ny måde. Oplysning og indsamling er stadig i fokus, men indholdet er nyt.

Knæk Cancer - et show for sagen
Foto – TV 2

I tre programmer har fire kendte værter – Lise Baastrup, Sanne Salomonsen, Pelle Emil Hebsgaard og Peter Frödin – gjort det til deres mission at sammensætte et underholdningsshow fyldt med alt fra musik og komik til dans og akrobatik i den gode sags tjeneste.

Hver har de fået talentfulde amatører og professionelle artister til at gå på scenen for at samle penge ind til Knæk Cancer. Både værter og deltagere har en særlig grund til at engagere sig i ’Et show for sagen’, og donerer deres talent for at få danskerne til at støtte indsamlingen.

I de første to programmer stemmer publikum om, hvem af artisterne, der skal op på scenen igen og vise nye eller andre sider af deres talent i det store liveshow, der sendes lørdag 28. oktober.

’Knæk Cancer – et show for sagen’ kan ses på TV 2 Play og TV 2. De første to programmer bliver sendt lørdag 21. oktober og onsdag 25. oktober. Liveprogrammet sendes direkte fra Royal Stage i Hillerød lørdag 28. oktober.

I første show fra scenen i Cirkusrevyen optræder blandt andre tributebandet Queen Machine, Lillerød Ropeskipping Team med Sarah Mahfoud og dialekt-kongen Steven Feraru. Fælles for dem alle er, at de skal overbevise publikum om at stemme dem videre til det store liveshow.

– Måden, vi ser tv på, har forandret sig. Derfor har tiden været inde til et anderledes Knæk Cancer-indsamlingsshow. Vores ønske er at skabe et samlende, underholdende, håbefuldt, inspirerende og livsbekræftende indsamlingsshow i tråd med den tv-virkelighed, vi lever i, men som samtidig holder fast i alle de vigtige grundværdier, der er, når vi beskæftiger os med en så alvorlig sag som kræft, fortæller Peter Toldberg Gamborg, TV 2-redaktør for ’Knæk Cancer – et show for sagen’.

søndag 22. oktober
Oxen | Ny thriller-serie | Kommer snart | TV 2 Play
22 okt 2023
06:01

Oxen

TV 2
Serie | Dansk Thriller | Seriepremiere | 2023–
Læs omtale

TV 2 er lige snart klar med serien ‘Oxen’, der er en thriller serie på seks afsnit og skabt af forfatterparret og tredobbelte EMMY-vindere Mai Brostrøm og Peter Thorsboe på baggrund af Jens Henrik Jensens bestseller-bogserie om jægersoldaten Niels Oxen.

‘Oxen’ får premiere søndag 22. oktober på TV 2 Play og søndag 29. oktober på TV 2.

Oxen – det handler den om

‘Oxen’ handler om svigt og skjulte dagsordener, men også om at genfinde troen på andre og finde sin plads i verden.

Niels Oxen er Danmarks højst dekorerede jægersoldat. Under kamp i Mali mister han sin bedste ven, fordi hans overordnede, major Hannibal Frederiksen, svigter dem. Det lykkes Oxen at overtale formanden for forsvarsudvalget, Johnny Gregersen, til at nedsætte en undersøgelseskommission, der skal afdække forløbet.

Samtidig er chefen for PET, Frigg Mossman, i gang med en uofficiel efterforskning af et hemmeligt magtnetværk i Danmark.

For både Oxen og Mossman er Johnny Gregersen en vigtig brik, men samtidig er han en potentiel trussel mod blandt andre Hannibal Frederiksens onkel, den magtfulde godsejer Hans Otto Corfitzen.

Nogen ønsker Oxen sat ud af spillet og efter uberettigede anklager om narkobesiddelse, bliver han smidt ud af Jægerkorpset. Han mister kontakten til sin ekskone og deres fælles søn, og fuld af mistillid drager han langt ind i Rold Skov for at søge fred med sine dæmoner.

Under opklaringen af flere påfaldende dødsfald bliver Mossmans assistent, Margrethe Franck, alvorligt kvæstet. Efter ulykken bliver hun Mossmans eneste fortrolige i den hemmelige efterforskning.

Oxens stille tilværelse i skoven afbrydes, da flere hunde findes hængt og deres ejere dræbt. Han drives ud af isolationen og anklages igen uberettiget – denne gang for drab. Frigg Mossman forsøger at rekruttere ham til at samarbejde med PET, men han takker nej. Lige indtil han finder sin egen hund død, og et urinstinkt i ham vækkes til live – vrede.

Margrethe Franck og Oxen bliver kollegaer under Mossman. De er et stærkt makkerpar, selvom de begge har svært ved at vise tillid og finde ud af, hvor deres loyalitet skal være. Deres arbejde udfordres yderligere, da forretningskvinden Kajsa Corfitzen, der er datter af den magtfulde godsejer, vender hjem fra London.

Og efterhånden som Margrethe og Oxen får afdækket de dybere lag i hændelserne, bliver det klart for dem, at de står midt i en mørk sammensværgelse, der rækker langt længere end Rold Skov. Nemlig helt ind i regeringens top.

Oxen – de medvirker

Niels Oxen (Jacob Hauberg Lohmann)

Oxen (Jacob Hauberg Lohmann)
Oxen (Jacob Hauberg Lohmann) Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Niels Oxen er højt dekoreret soldat – og fra naturens hånd udstyret med fysik, vilje og udholdenhed, der ligger ud over det sædvanlige. Han er uddannet i Jægerkorpset til at gå forrest i ukendt terræn og bevare overblikket. Men da han i kamp mister en kammerat på grund af et svigt fra en overordnet, hvirvles han ind i en nedgående mørk spiral, der ender med at fratage ham job, ære og familie. Han mister totalt tilliden til det system, han er gået i krig for. Han drømmer om et helt almindeligt familieliv, hvor han sammen med sin søn tager på fisketure. Men den brutale virkelighed trænger sig på, og flugt er ikke en mulighed.

Frigg Mossman (Ellen Hillingsø)

Frigg Mossman (Ellen Hillingsø)
Frigg Mossman (Ellen Hillingsø) Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Frigg Mossman er øverste chef for politiets efterretningstjeneste. Hun har humor og pludselige empatiske indskydelser, men besidder også en rå brutalitet. Hendes mand er lige død, og hun bærer sorgen og ensomheden med sig hele tiden, selvom hun udadtil er nærværende og handlekraftig. Parallelt med sin chefstilling har hun gennem nogle år fulgt et spor for at afdække et hemmeligt magtnetværk. Hun administrerer ‘need to know’ og ‘nice to know’ med manipulatorisk tæft.

Margrethe Franck (Josephine Park)

Margrethe Franck (Josephine Park).
Margrethe Franck (Josephine Park).
Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Margrethe Franck arbejder som PET-agent. Hun er drevet af retfærdighedssans, hun er dybt loyal – og hun forventer ubetinget loyalitet af andre. Hun presser sig selv langt udover det forventelige. Ikke for at bevise noget, men fordi det sidder dybt i hende at fuldføre det, hun er gået i gang med. Hun respekterer ikke nødvendigvis sine egne grænser, og hun lyver gerne og ofte om sin egen baggrund, men hun har også humor og varme. I forbindelse med en opgave bliver hun alvorligt kvæstet, og det efterlader hende i tvivl om, hvad hun kan og skal. Hun arbejder for fællesskabet og har brug for, at nogen har brug for hende.

Kajsa Corfitzen (Birgitte Hjort Sørensen)

Kajsa Corfitzen (Birgitte Hjort Sørensen)
Kajsa Corfitzen (Birgitte Hjort Sørensen)
Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Kajsa Corfitzen er datter af godsejer Hans Otto Corfitzen. Hun er vokset op i skyggen af sin bror, det lille prinsebarn, der skulle arve Nørlund Slot, titlen og magten. Da broderen dør som 12-årig, udses hendes fætter Hannibal til arving. Trangen til dominans er stærk hos hende. Hun er single og har ingen børn. Hun har en imponerende og elitær uddannelse indenfor finanssektoren. Desuden er hun kvindelig mesterskyder tre år i træk ved Cambridge University Rifle Association. Hun søgte på et tidspunkt ind i Jægerkorpset i Danmark, men korpset var ikke modent til hende, som hun selv udtrykker det. Kajsa har, trods sine privilegier, skullet kæmpe for sin plads, i sin del af verden. Hun sætter mændene omkring sig skakmat og lader dem se, hvem der er den egentlige leder.

OXEN – Øvrige Karakterer

Hans Otto Corfitzen (Henrik Birch)

Hans Otto Corfitzen (Henrik Birch)
Hans Otto Corfitzen (Henrik Birch)
Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Hans Otto Corfitzen er godsejer på Nørlund Slot og far til Kajsa, som han ikke har noget varmt og tæt forhold til. Han skjuler sig bag et brysk ydre og slår hånden af folk, der skuffer ham. Han har mistet forbindelsen til sin menneskelighed og gør, hvad han kan, for at rydde forhindringer af vejen for at nå sine mål.

Hannibal Frederiksen (Anders Heinrichsen)

Hannibal Frederiksen (Anders Heinrichsen)
Hannibal Frederiksen (Anders Heinrichsen).
Foto: Mike Kollöffel/TV 2.

Hans Otto Corfitzens nevø og arving til Nørlund Slot. Han er major og indirekte årsag til Oxens deroute. Han er veg og besidder ikke mod.

Birgitte Oxen (Ane Helene Hovby)

Birgitte Oxen (Ane Helene Hovby)
Birgitte Oxen (Ane Helene Hovby).
Foto: Mike Kollöffel/TV 2.

Hun har tidligere været gift med Oxen. Mor til deres fælles søn, Magnus. Hun kan se, hvor det bærer hen med Oxen, men er nødt til at trække en tydelig streg i sandet.

Johnny Gregersen (Mikael Birkkjær)

Johnny Gregersen (Mikael Birkkjær)
Johnny Gregersen (Mikael Birkkjær)
Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Formand for forsvarsudvalget. Gregersen er en vigtig brik for både Oxen og Mossman og sidder inde med afgørende viden, der kan fælde topfolk.

Tine Gregersen (Laura Müller)

Tine Gregersen (Laura Müller) i 'Oxen' Foto SF Studios TV 2.
Tine Gregersen (Laura Müller) i ‘Oxen’. Foto: SF Studios/TV 2.

Hun er gift med formanden for forsvarsudvalget, Johnny Gregersen. Da han bliver forhindret i at fuldføre en mission, der kan rense hans samvittighed, tager hun over.

Poul Arvidsen (Claus Riis Østergaard)

Poul Arvidsen (Claus Riis Østergaard).
Poul Arvidsen (Claus Riis Østergaard).
Foto: Mike Kollöffel/TV 2.

Poul Arvidsen arbejder som sikkerhedsansvarlig for godsejer Hans Otto Corfitzen. Han er tidligere ansat i Politiets Aktionsstyrke. Han er opportunistisk og grådig og drømmer i virkeligheden om et roligt liv på et fransk vinslot.

Susanne Larsen (Hanne Hedelund)

Susanne Larsen (Hanne Hedelund) i 'Oxen'.
Susanne Larsen (Hanne Hedelund) i ‘Oxen’.
Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Susanne Larsen er uddannet på hotelskolen ved Genevesøen i Schweiz. Hun har arbejdet for familien Corfitzen på Nørlund Slot siden firserne. Hun nærer en tilsyneladende ubestikkelig loyalitet overfor familien på trods af, at hun har set og hørt alt og kender alle familiehemmelighederne.

Martin Rytter (Thue Ersted Rasmussen)

Martin Rytter (Thue Ersted Rasmussen).
Martin Rytter (Thue Ersted Rasmussen).
Foto: Mike Kollöffel/TV 2.

Frigg Mossmans passiv-aggressive næstkommanderende i Politiets Efterretningstjeneste. Han vil gerne være hjælpsom overfor Margrethe Franck, men er bange for hendes tætte samarbejde med Mossman. Han kender ikke til Mossmans skjulte efterforskning.

Sara Kaspersen (Sandra Yi Sencindiver)

Sara Kaspersen (Sandra Ye Sencindiver)
Sara Kaspersen (Sandra Ye Sencindiver).
Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Sara arbejder som ministersekretær i Justitsministeriet. Hun er ambitiøs og forstår at udnytte de muligheder, hun ser – og hun ser mere end de fleste. Hun efterstræber Frigg Mossmans position.

mandag 23. oktober
Sagt med Sjov TV 2
23 okt 2023
21:15

Sagt med sjov

TV 2 Charlie
Underholdning
Læs omtale

Komikerne Mahamad Habane, Thomas Warberg, Jesper Juhl og Søren Dürr hjælper desperate taleholdere med at skrive taler, der får gæsterne til at græde af grin.

I første episode: Den konservative politiker, Rune, skal holde slotsbryllup og tale for sin brud, Anna. Samtidig skal René holde tale for sine forældre til deres fælles 50-års fødselsdag – en udklædningsfest i det lokale forsamlingshus.

tirsdag 24. oktober
Anders og Torben 2023
Læs omtale

Anders & Torben er tilbage med to nye programmer på TV 2 Play. Der er premiere på TV 2 Play 24/10 og ugen efter på TV 2.

De to tvillinger Anders og Torben drømmer om at købe en båd og en dag sejle hele vejen til Thailand. Derfor tager de på bådmesse, og bagefter prøver de kræfter med livet til søs, hvor de står bag roret på en stor sejlbåd i Lillebælt.

Hjemme i Holstebro finder de en gammel smalfilm frem og varmer op til filmaften.

Tvillingerne er også inviteret til det, der kaldes ‘Danmarks største vanvidsfest’, årets Reality Awards. Anders og Torben regner med, at de bare skal være gæster, men pludselig tager festen en drejning, og de får sig en stor overraskelse.

 

onsdag 25. oktober
Knæk Cancer - et show for sagen
25 okt 2023
20:00
Læs omtale

Der er masser på spil for de otte, der optræder, når publikum til sidst stemmer om, hvem der skal på scenen igen i det store liveshow.

De fire værter Lise Baastrup, Peter Frödin, Sanne Salomonsen og Pelle Emil Hebsgaard byder på en aften med underholdning, rørende øjeblikke og overraskelser, når vi sammen samler ind til Knæk Cancer.

Du vil opleve velkendte ansigter som Familien Münster, Wafande og illusionisten Mads Fencker.

 

lørdag 28. oktober
Stormester Vindernes Vinder TV 2
28 okt 2023
06:01

Stormester vindernes vinder

Underholdning | Ny Sæson
Læs omtale

Hvem er den ultimative Stormester? Det skal afgøres nu, når TV 2 præsenterer Stormester vindernes vinder over fire programmer.

Christian Fuhlendorff, Sofie Linde, Annika Aakjær, Victor Lander og Jonas Mogensen er tilbage i stormesterens krøllede univers, for nu skal vi kåre den ultimative vinder af ‘Stormester’.

Lasse Rimmer og Mark Le Fevre er klar til at skyde konkurrencen i gang 4. november kl. 21:00 på TV 2, og du kan naturligvis også se med på TV 2 Play, hvor der er snigpremiere ugen før.

Knæk Cancer - et show for sagen
28 okt 2023
20:00
Læs omtale

Lise Baastrup, Sanne Salomonsen, Peter Frödin og Pelle Emil Hebsgaard byder velkommen til det store Knæk Cancer-liveshow. Et indsamlingsshow fyldt med underholdende folk der optræder, rørende indslag og utrolige historier fra alle de frivillige danskere, der er med til at samle penge ind til en fælles sag.

Hvis du vil være med til at støtte Knæk Cancer, kan du samtidig blive den heldige vinder af et rejsegavekort eller en elbil – og du kan også være med til at bestemme, hvem af aftenens otte artister, der bliver den første vinder af ‘Knæk Cancer – et show for sagen’.

Hvem løber med titlen som vinder af ‘Knæk Cancer – et show for sagen’, og dermed får æren af at afsløre årets indsamlede beløb?

Sportshøjdepunkt på TV 2 Play i oktober 2023

  • Torsdag 12. oktober: EM kvindehåndbold: Danmark – Kosovo
  • Lørdag 14. oktober: EM-kvalifikation (m): Danmark – Kasakhstan
  • Lørdag 14. oktober: EM kvindehåndbold: Kosovo – Danmark
  • Tirsdag 17. oktober: EM-kvalifikation (m): San Marino – Danmark

C More og Britbox premierer på TV 2 Play i oktober 2023

Filtrér oversigten

onsdag 4. oktober
Redemption
4 okt 2023
00:04
Læs omtale

Den anerkendte skuespiller Paula Malcomson (The Hunger Games-triologi, Ray Donovan, Deadwood) indtager hovedrollen i dette seksdelte krimidrama, Redemption, som den skarpsindige kriminalinspektør, Colette Cunningham.

Hendes modige tilgang til politiarbejdet i Liverpool har givet hende respekt blandt hendes kollegaer i afdelingen for alvorlig kriminalitet. Collette er dedikeret og passioneret i sit arbejde, indtil hun modtager et opkald fra Dublin. Hendes datter Stacey, som hun ikke længere har kontakt med, har begået selvmord, og hun har udpeget Colette som værge for sine teenagebørn.

Overvældet af sorg beslutter Colette at blive i Irland og tilslutte sig det lokale politi og tage sig af sine børnebørn. Selvom hun følte, at hun svigtede Stacey i livet, er hun nu fast beslut- tet på at gøre det rigtige. Snart træder Colletes mange års erfaring i karakter, og hun begyn- der at undersøge en række ubesvarede spørgsmål omkring Stacey død, der afslører nogle overraskende sandheder om det liv, hendes datter valgte at leve.

Serien er filmet på en lokation i Dublin, og der medvirker bl.a. Siobhan McSweeney (Derry Girls, Holding) og Moe Dunford (Vikings, The Dry)

The Grandmaster C More
4 okt 2023
01:00

The Grandmaster

Film | Action
Læs omtale

Actionfdrama fra 2013 af instruktøren Wong Kar-Wai med Tony Leung. Ip Man er en legende i kampsportshistorien. I “The Grandmaster” skildres hans lange og dramatiske liv, fra træningen som 7-årig i 1930’ernes Kina, gennem krigsårene og til hans liv som lærer i Hong Kong, hvor Bruce Lee var elev. Mesterinstruktøren Wong Kar-Wai byder på betagende actionscener og smukke billeder i dette anmelderroste drama.

torsdag 5. oktober
King on Screen C More
5 okt 2023
01:00

King on Screen

Dokumentar | 7.2 | 2022
Læs omtale

Amerikansk dokumentar. Siden Brian De Palmas film Carrie fra 1976 har over 50 instruktører tacklet gysermesteren Stephen Kings arbejde i over 80 film og tv-serier. Det gør ham til den mest filmede nulevende forfatter. Dokumentaren dykker ned i Kings arbejde inden for film og tv gennem interviews med instruktører som Frank Darabont (The Key to Freedom), Taylor Hackford (Dolores Claiborne) og Mike Flanagan (Doctor Sleep).

fredag 6. oktober
Bergman Island C More
6 okt 2023
01:00

Bergman Island

Film | Drama | 6.7 | 2021
Læs omtale

Fransk drama fra 2021. Tony (Tim Roth) er en hyldet instruktør, der inviteres til Fårö under Bergman-ugen. Hans kone Chris (Vicky Krieps) håber at finde inspiration til sit eget manuskript i det vilde landskab. Men det travle program gør, at de oplever øen fra hver sin side. Grænsen mellem virkelighed og fiktion udviskes, og parret glider længere og længere fra hinanden. Anmelderrost drama instrueret af Mia Hansen-Løve.

mandag 9. oktober
Walter Presents: THE FOX C More
9 okt 2023
01:00

Walter Presents: THE FOX

Serie | Krimi | 7.2 | 2015–
Læs omtale

Tysk krimidrama fra 2015. Tysk krimidrama om den tidligere spion Anne og hendes partner Youssef, der starter et detektivbureau, der rykker grænserne og får dødsensfarlige fjender undervejs. I hovedrollerne ser vi Lina Wendel og Karim Cherif. Den tyske serie The Fox (Die Fuchsin) er en del af Walter Presents, et udvalg af håndplukkede kvalitetsserier fra hele verden.

onsdag 11. oktober
The Dancer C More
11 okt 2023
01:00

Danserinden

Film | Drama | 6.5 | 2016
Læs omtale

Fransk drama fra 2016 med Soko, Gaspard Ulliel og Lily-Rose Depp. Danserinden er et autentisk fransk drama om den amerikanske danserinde Loie Fuller (Soko), der i slutningen af 1800-tallet tryllebandt det parisiske natklubpublikum. Metervis af silke og innovative dansetrin gjorde hende til et farverigt ikon for en hel generation. Hun syntes at være fuldstændig urørlig, lige indtil en ung kvinde ved navn Isadora Duncan (Lily-Rose Depp) dukkede op på dansescenen.

Mord ved Havet - Sæson 1-2 Britbox
11 okt 2023
01:00

Mord ved Havet – Sæson 2

Serie | Krimi | Komplet Serie | 7.0 | 2015–2016
Læs omtale

Selvmord eller mord? I sæson to af Mord ved Havet vender Jane Kennedy tilbage, som den kompromisløse retsmediciner, der undersøger pludselige, voldelige eller uforklarlige døds- fald. En fantastisk kystudsigt danner baggrund for krimisagerne, og udsigten fungerer også som kernen i denne underholdende dramaserie. I Mord ved Havet følger vi Jane, der vender tilbage for at bo og arbejde i den lille by, hun flygtede fra som teenager. Her er hun nødt til at samarbejde med en gammel flamme, der nu er den lokale kriminalkommissær.

Sæson to begynder, når en faldskærmsudspringer åbner en defekt faldskærm, en frivillig på en redningsbåd drukner grundet en falsk alarm, og en ansigtsløs mand skyller op på stranden. Alt dette sker på én arbejdsdag for Jane (Claire Goose – Waking the Dead). Du kan se alle ti afsnit, som er fyldt med mystik, varme og god humor fra holdet, der skabte Father Brown (som også er tilgængelig på BritBox). Serien er filmet på den smukke korniske kystlinje, og sæson 1 er også tilgængelig på BritBox.

torsdag 12. oktober
Jiro Dreams of Sushi C More
12 okt 2023
01:00

Jiro Dreams of Sushi

Dokumentar | 7.8 | 2011
Læs omtale

Amerikansk dokumentar. I en af Tokyos undergrundsstationer ligger restauranten som sushi-elskere fra hele verden valfarter til, for at smage på Jiro Onos prisbelønnede sushi. Kokken er 85 år gammel, men stopper ikke med at arbejde mod sit livs store mål – at lave det perfekte stykke sushi. Samtidig plejer Jiro forholdet til den ældste søn, Yoshikazu, som i skyggen af sin far forventes at drive arven videre. Dokumentar af David Gelb, som også står bag ”A Vision of Blindness”.

The Summit C More
12 okt 2023
01:00

The Summit

Dokumentar | 6.8 | 2012
Læs omtale

Britisk dokumentar. Den 1. august 2008 mistede 11 bjergbestigere livet på K2, verdens næsthøjeste bjerg, under mystiske omstændigheder. Denne nervepirrende og prisbelønnede dokumentarfilm skildrer en af de værste bjergbestigningsulykker nogensinde ved hjælp af en blanding af autentiske optagelser og rekonstruktioner.

fredag 13. oktober
Mellem linjerne C More
13 okt 2023
01:00

Mellem linjerne

Film | Drama | 6.4 | 2018
Læs omtale

Fransk dramakomedie fra 2018 med Juliette Binoche og Guillaume Canet. Dramakomedien “Mellem linjerne” udspilles i Paris kulturverden. Her kæmper nogle gamle venner med nye tider og mildest talt rodede kærlighedsforhold. Alain er forlægger på et bogforlag, som kæmper med svingende bogsalg i skarp konkurrence med alle nye medier. Vi møder også hans kone, skuespilleren Selena, som har forladt teatret for en politiserie og vennen Leonard, hvis bøger ikke længere sælger.

søndag 15. oktober
Estonia | Virallinen trailer | C More
15 okt 2023
01:00

Estonia

Serie | Drama | Seriepremiere | 2023–
Læs omtale

Svensk-finsk-estisk dramaserie fra 2023. Virkelighedsbaseret dramaserie om en af de værste skibskatastrofer i nyere tid fra Estonias indledende nødråb i september 1994 til havarikommissionens omdiskuterede rapport. Ud fra flere karakterers perspektiv bliver vi vidne til redningsarbejdet og til hvordan pårørende prøver at forstå og håndtere den frygtelige tragedie. Måns Månsson (Snabba Cash) har instrueret.

onsdag 18. oktober
Crime - Sæson 2 Britbox
18 okt 2023
01:00

Crime – Sæson 2

Serie | Krimi | Ny Sæson | 7.2 | 2021–
Læs omtale

Den længe ventede anden sæson af BritBox Original-serien, Crime, kommer på BritBox den 18.oktober. Emmy-prisvinderen, Dougray Scott, vender tilbage i hovedrollen som den pla- gede detektiv, DI Ray Lennox. Serien er igen tilpasset til skærmen af bestseller forfatter Irvine Welsh (Trainspotting), i samarbejde med hans skrivepartner Dean Cavanagh. Irvine Welsh agerer også som executive producer på serien.

Scotts skildring af Ray Lennox i den første sæson af Crime vandt ham en International Emmy- pris for bedste mandlige skuespiller. I serien leder Scott et stjernespækket skotsk cast, som bl.a. inkluderer Ken Scott (Rebus, The Missing) og Joanna Vanderham (Dancing on the Edge), der genoptager deres roller som chefpolitiinspektør Bob Toal og DS Amanda Drummond. John Simm (Grace, Doctor Who) og Derek Riddell (Silent Witness) vender også tilbage i den anden sæson, hvor Scotts søn, Gabriel Scott (House of Dragon), også medvirker sammen med sin far i serien.

I det første afsnit er Lennox klar til at vende tilbage til detektivarbejdet hos afdelingen for Serious Crimes i Edinburgh. Han er ivrig efter at bevise, at han er kommet sig efter sammen- bruddet, der blev udløst af seriemorderen, Mr. Confectioner. Til hans store overraskelse op- dager han, at alt er forandret. Bob Toal har mistet sin såkaldte ”mojo”, Amanda Drummond er blevet forfremmet, og der er to nye ansigter på holdet: Den snedige Tommy Stark og den mislykkede skuespiller, Norrie Erskine. Da en af Lennoxs tidligere kollega bliver overfaldet, går det hurtigt op for ham og Drummond, at alt ikke er, som det ser ud til. Makkerparret bliver involveret i en sag om hævn, identitet og social retfærdighed.

Den seksdelte serie, som er filmet på en lokation i Skotland, kommer eksklusivt på BritBox onsdag den. 18 oktober. Sæson 1 af Crime er også tilgængelig på BritBox.

torsdag 19. oktober
The Wrecking Crew C More
19 okt 2023
01:00

The Wrecking Crew

Dokumentar | 7.7 | 2008
Læs omtale

Amerikansk musikdokumentar. I Los Angeles i 60’erne arbejdede en lille gruppe dygtige studiemusikere. Det var dem, man kontaktede, hvis man skulle indspille en plade. Filmen portrætterer de musikere, der stod bag lyden af utallige hits fra 60’erne og 70’erne. The Wrecking Crew arbejdede på hundredvis af plader med alle fra Elvis, Phil Spector og Cher til Simon & Garfunkel og The Beach Boys, men uden for branchen var de helt ukendte.

Wild Style C More
19 okt 2023
01:00

Wild Style

Film | Drama | 7.0 | 1982
Læs omtale

Amerikansk drama fra 1982 med Lee Quiñones och Sandra Fabara. I Wild Style, kendt som den første hiphop-film, følger vi graffitikunstneren Zoro, der dog er mest kendt som en unik tidskapsel fra begyndelsen af 80’ernes New York. Rap-battles, graffiti og breakdance blomstrer i denne kultfilm, hvor vi ser prominente skikkelser som Lee Quiñones, Sandra “Lady Pink” Fabara, Fab 5 Freddy og kunstnere som Grandmaster Flash, The Cold Crush Brothers og Busy Bee.

fredag 20. oktober
Mens vi venter på Bojangles C More
20 okt 2023
01:00
Læs omtale

Fransk drama fra 2022 med Romain Duris og Virginie Efira. Gary bor sammen med sine excentriske forældre Camille og Georges i en lejlighed i Paris. Hver aften danser hans forældre kærligt til deres yndlingssang Mr. Bojangles. Her er der kun plads til leg og fantasi. Men da Garys uberegnelige mor synker dybere og dybere ind i sin egen lille verden, må han og Georges sørge for, at hun er i sikkerhed. Fransk romantisk drama baseret på Olivier Bourdeauts bog.

mandag 23. oktober
Walter Presents: Bright Minds - Sæson 3 C More
23 okt 2023
01:00

Walter Presents: Bright Minds – Sæson 3

Serie | Krimi | Ny Sæson | 8.1 | 2019–
Læs omtale

Fransk krimiserie fra 2022. Duoen Astrid og Raphaelle er tilbage for at tackle en ny omgang uhyggelige, mystiske og tilsyneladende umulige efterforskninger. Samtidig skal de håndtere deres egne personlige udfordringer, med kærlighedsproblemer og livskriser. I tredje sæson afløser den ene sag den anden, og kvinderne bliver konfronteret med konspirationsteorier og hemmeligheder på et psykiatrisk hospital.

onsdag 25. oktober
Inside No. 9 Britbox
25 okt 2023
01:00

Inside No. 9

Serie | Komedie | 8.5 | 2014–
Læs omtale

Britisk komedieserie med Steve Pemberton og Reece Shearsmith. Dead Line: Da Arthur Flitwick finder en mobiltelefon på kirkegården, begår han den skæbnesvangre fejl at forsøge at få kontakt med ejeren.

Psychoville Britbox
25 okt 2023
01:00

Psychoville

Serie | Komedie | 7.9 | 2009–2011
Læs omtale

Britisk komedieserie med Reece Shearsmith. Psychoville er en sort britisk komedieserie lavet af holdet bag The League of Gentlemen. Reece Shearsmith og Steve Pemberton har hovedrollerne i denne forskruede historie, der kredser om fem personer fra forskellige steder i England. De har det tilfælles, at de alle har fået en mystisk besked: “Jeg ved, hvad du har gjort”. Det bliver starten på en historie om afpresning, hævn og galskab.

Rosemary & Thyme - Sæson 1-3 Britbox
25 okt 2023
01:00

Rosemary & Thyme – Sæson 1-3

Serie | Drama | Komplet Serie | 7.6 | 2003–2006
Læs omtale

Britisk drama med Felicity Kendal og Pam Ferris. Den tidligere politibetjent Laura Thyme bliver forladt af sin mand for en yngre kvinde. I mellemtiden mister Rosemary Boxer sit job som underviser i hortikultur på universitetet. Et pludseligt dødsfald og en kærlighed til havearbejde får parret til at starte en forretning sammen. Men død og mysterier synes at følge dem overalt, og gartnerne må lege detektiver i Europas haver.

The Dead Room Britbox
25 okt 2023
01:00

The Dead Room

Film | Drama Horror | 5.8 | 2018
Læs omtale

Britisk drama med Simon Callow. Programværten Aubrey Judd står i spidsen for et klassisk gyserprogram i radioen. Under en optagelse opdager han, at hans egen mørke fortid er ved at indhente ham. Simon Callow (Fire bryllupper og en begravelse) spiller hovedrollen som Aubrey Judd i denne hyggegyser af en britisk tv-film, The Dead Room. I andre bærende roller ser vi Anjli Mohindra (Bodyguard) og Susan Penhaligon (Doctor Who).

The Turn of the Screw Britbox
25 okt 2023
01:00

The Turn of the Screw

Film | Gyser | 5.5 | 2009
Læs omtale

Britisk gyser baseret på Henry James’ uhyggelige novelle om en guvernante, der desperat vil beskytte sine børn mod ondskab, mens de oplever mærkelige møder på et fjerntliggende landsted.

Har du SkyShowtime via TV 2 Play, så tjek vores oktober guide for denne her

I samme kategori

Back to top button