TV Streaming premierer

Tilbage til Dublin (Redemption)

Den anerkendte skuespiller Paula Malcomson (The Hunger Games-triologi, Ray Donovan, Deadwood) indtager hovedrollen i dette seksdelte krimidrama, Redemption, som den skarpsindige kriminalinspektør, Colette Cunningham.

Hendes modige tilgang til politiarbejdet i Liverpool har givet hende respekt blandt hendes kollegaer i afdelingen for alvorlig kriminalitet. Collette er dedikeret og passioneret i sit arbejde, indtil hun modtager et opkald fra Dublin. Hendes datter Stacey, som hun ikke længere har kontakt med, har begået selvmord, og hun har udpeget Colette som værge for sine teenagebørn.

Overvældet af sorg beslutter Colette at blive i Irland og tilslutte sig det lokale politi og tage sig af sine børnebørn. Selvom hun følte, at hun svigtede Stacey i livet, er hun nu fast beslut- tet på at gøre det rigtige. Snart træder Colletes mange års erfaring i karakter, og hun begyn- der at undersøge en række ubesvarede spørgsmål omkring Stacey død, der afslører nogle overraskende sandheder om det liv, hendes datter valgte at leve.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Serien er filmet på en lokation i Dublin, og der medvirker bl.a. Siobhan McSweeney (Derry Girls, Holding) og Moe Dunford (Vikings, The Dry)

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button