Månedsguides

Nyt på DRTV streaming – Oktober 2021

DR byder i oktober på nyt på både serie og dokumentarfronten. Se oversigten herunder.

Filtrér oversigten

fredag 1. oktober
Bevæg dig med Børste DR TV
1 okt 2021
06:00

Bevæg dig med Børste

Serie | Børn
Læs omtale

Dansk børneunderholdning.

Så er der nye programmer med Minisjangs elskede pindsvin Børste – og Børste elsker at bevæge sig! Han vil balancere, kravle, hoppe og tumle. Sammen med 2-3-årige børn inspirerer Børste til leg, der udvikler grov-, fin- og sansemotorikken.

Se alle seks afsnit fra den 1. oktober på DRTV.

Cargo DR TV
1 okt 2021
06:00

Cargo

Serie | Drama
Læs omtale

Finsk fiktionsserie fra 2021

Grådighed, vold og udnyttelse. Over for håb, drømme og en kamp for overlevelse. Den finske dramaserie 'Cargo' handler om menneskesmugling og følger blandt andre en ung kvinde, der flygter fra Eritrea.

Se alle otte afsnit fra den 1. oktober kl 06:00 på DRTV.

lørdag 2. oktober
Den store bagedyst 2021
2 okt 2021
20:00

Den store bagedyst 2021

DR1
Underholdning | Ny Sæson
Læs omtale

For 10. gang skal et hold superseje amatørbagere dyste på deres kunnen inden for alt fra sprøjteteknik over glaze til gærdej og smukke snit. Jubilæumssæsonen bliver fejret med en fælles fødselsdagskage i første program, og hen over sæsonen bliver der masser af gensyn med tidligere sæsoners store succeser, udfordringer og ikke mindst alle de skønne deltagere, der gennem årene har svedt, løbet, bandet, grinet, grædt og ikke mindst imponeret i teltet.

Dommerne Katrine og Markus er mere end klar, når Timm Vladimir igen byder velkommen til en helt særlig sæson af Den store bagedyst.

Den store bagedyst 2021 – deltagere

Den store Bagedyst 2021 deltagere
Foto: Agnete Schlichtkrull
Bagedyst 2021 Anelise
Anelise Fotos: Carsten Mol

Anelise, 39 år, Viborg.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Født og opvokset i Brasilien. Hendes morfar var dansk, og for 15 år siden flyttede hun til Danmark for at tage en kandidat i erhvervsøkonomi. Har to børn med sin mand Jacob.

Bagedyst 2021 Anna-Kathrine
Anna-Kathrine

Anna-Kathrine, 27 år, Aarhus

Arbejder som gymnasielærer hvor hun underviser i spansk og billedkunst. Bor til daglig med sin kæreste i Aarhus.

Bagedyst 2021 Frederik
Frederik

Frederik, 30 år, Frederiksberg

Arbejder som ejendomsmægler med fokus på liebhaverboliger. Bor på Frederiksberg med sin kæreste Morten Kjeldgaard, der er en af de professionelle dansere i ‘Vild med dans’ og som i denne sæson danser med svømmer Pernille Blume.

Bagedyst 2021 Gitte
Gitte

Gitte, 64 år, Brøndby Strand

Tidligere lærer, nu på efterløn. Spiller bridge flere gange om ugen. Har fire voksne børn og syv børnebørn. Er i gang med en toårig terapeutuddannelse.

Bagedyst 2021 JakobJakob, 56 år, Odense

Uddannet tømrer og bygningskonstruktør, men arbejder nu som handicaphjælper. Bor med sin kæreste Ditte, har desuden en datter, der bor på Sjælland.

Bagedyst 2021 Johanne
Johanne

Johanne, 18 år, Odense

Går på HHX i Odense. Bruger masser af tid på at træne og dyrke forskellige sportsgrene som surfing, mountainbike, kajakpolo.

Bagedyst 2021 Katharina
Katharina

Katharina, 36 år, Solrød Strand

Gift med brasilianske Bruno som hun har to børn med. Uddannet inden for forsikringsbranchen, men drømmer om at komme til at arbejde med mad og bagning.

Bagedyst 2021 Sarah
Sarah

Sarah, 32, Holte

Uddannet inden for sundhed og ernæring, men arbejder i dag med it-drift i et konsulentfirma. Bor med sin mand og to sønner.

Bagedyst 2021 Sæþór
Sæþór

SæÞór, 29 år, Vanløse

Fra Island, men flyttede som syvårig til Danmark. Bor i Vanløse med sin kæreste, Thomas Evers Poulsen, der er professionel danser i ‘Vild med dans’, hvor han i år danser med influencer Mascha Vang. SæÞór arbejder til daglig som regnskabsassistent og læser ved siden af økonomi- og ressourcestyring. Har en datter på otte år.

Bagedyst 2021 Tilde
Tilde

Tilde, 23 år, København

Arbejder som butikschef i en brudekjolebutik i København. Bor med sin kæreste Thomas og bruger derudover tid på dans, yoga og sin Instagram-profil.

Se første afsnit fra den 2. oktober kl 06:00 på DRTV.

søndag 3. oktober
DR2s store danske rockhistorie DR TV
3 okt 2021
06:00
Læs omtale

Rocklegenden Jesper Binzer fra D-A-D springer ud som vært, når han undersøger, hvordan dansk rock lyder netop nu og ikke mindst, hvad der har været med til at forme den. Binzer tager rock-connaisseurerne med under armen, når han besøger et væld af nye og etablerede navne som TV2, Kashmir, Iceage, Volbeat, Nephew, Steppeulvene, Jung, Sanne Salomonsen, The Raveonettes, Wili Jønsson, Mø, Michael Falch, Dizzy Mizz Lizzy i øvelokaler, baggårde, kolonihaver og kæmpevillaer, når de lytter til de ikoniske numre, der er blevet til hele Danmarks store rockhistorie og taler om, hvordan dansk rock lyder i dag.

– Jeg er nyforelsket i min metier og i menneskene i den. Alle møderne om den danske rock har været utroligt livsgivende – når Iceage viser, hvordan det skal gøres, når Sanne tænder sine øjne, når Steffen Brandt er uironisk, når Michael Poulsen inviterer indenfor, når Konvent spørger, hvordan man kan have familie og turnere verden rundt. Det er en af de fedeste ting, jeg nogensinde har været med til, og det var en dejlig udfordring at skulle holde kæft i 10 minutter og lade alle de andre fortælle. Det lykkedes også næsten, siger vært og forsanger i D-A-D Jesper Binzer.

Se alle seks afsnit fra den 3. oktober kl 06:00 på DRTV.

En klovn til kærlighed DR TV
3 okt 2021
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentarserie fra 2021

Dimi er i gang med sit andet sabbatår efter gymnasiet. På overfladen virker det som om, han har styr på det hele. Han har sin egen lejlighed, har et fast job og har været med i en anmelderrost tv-serie. Men under alt det polerede lurer ensomheden. Den umiddelbare løsning ligger lige for: Dimi vil finde sig en kæreste. Men det viser sig, at der er meget mere end det at være single, der gør det svært at være Dimi.

Se alle fire afsnit fra den 3. oktober kl 06:00 på DRTV.

Skål DR TV
3 okt 2021
06:00

Skål

Dokumentar
Læs omtale

Dansk dokumentar fra 2021

Er det en synd at drikke, når man er kristen? Er det en synd at have en kæreste, der ikke er kristen? Og hvor længe kan man holde ud at leve mellem to verdener?
Dania er 21 år og opvokset i en kristen menighed på Færøerne. Hun er lige flyttet til Tórshavn og er blevet kærester med Trygvi, en hiphop-kunstner og poet aka Silvurdrongur (Sølvdreng), der skriver om menneskets skyggesider. Dania er fascineret af Trygvis mod til at skrive hudløst ærligt – og i forsøget på at finde sig selv begynder hun at skrive digte. Teksterne udvikler sig til den kritiske digtsamling Skål om det dobbeltliv, hun og andre unge må leve i de kristne rammer, som hun ikke ønsker at forlade, men i stedet forny.

Se dokumentaren fra den 3. oktober kl 06:00 på DRTV.

mandag 4. oktober
Chippendales: Mord
4 okt 2021
06:00
Læs omtale

Britisk dokumentarserie fra 2021.

Chippendales indfangede både kvindehjerter og millioner i 1980'erne. Men bag den glinsende facade gemte der sig en virkelighed med stoffer, paranoia og mord.

Se alle fire afsnit fra den 4. oktober kl 06:00 på DRTV.

Manden Putin ikke kunne dræbe DR TV
4 okt 2021
06:00
Læs omtale

Britisk dokumentar fra 2021.

Under en flyvetur til Moskva begyndte Ruslands oppositionsleder, Aleksej Navalnyj, at skrige i smerte. Flyet nødlandede i nærmeste by, og han blev kørt bevidstløs på hospitalet. Her fortælles historien om giftangrebet på systemkritikeren. En fortælling om international spionage og inkompetente snigmordere. Hvorfor er Aleksej Navalnyj en trussel mod Putin? Og hvad betyder kampen mellem de to for Rusland og resten af verdens fremtid?

Se dokumentaren fra den 4. oktober kl 06:00 på DRTV.

Sammen til sidste spring DR TV
4 okt 2021
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentarserie

Serien følger fem top-gymnaster på deres vej til EM-landsholdet. Hvordan er det at kæmpe om de samme få pladser, når man også går på efterskole sammen og er hjerteveninder? Kan pigerne holde til presset fra hinanden, trænere, forældre og ikke mindst sig selv, når det endelige hold skal udtages? Og er det overhovedet muligt for et ungt menneske at give sig selv hen til gymnastikken, når venner, fester, kærester og skole også banker på?
Serien går tæt på de skrøbelige teenageår, hvor alt er på spil og hvor vigtige livserfaringer bliver gjort – især under en verdensomspændende epidemi, hvor livet viser sig fra sin mest sårbare side.

Se alle 13 afsnit fra den 4. oktober kl 06:00 på DRTV.

tirsdag 5. oktober
Du så os date DR TV
5 okt 2021
06:00

Du så os date

Underholdning
Læs omtale

Dansk kulturprogram fra 2021

Hvad sker der, når man deler sit kærlighedsliv med hele Danmark? Tidligere medvirkende fra dating-tv vender tilbage til de mest afgørende øjeblikke i deres datinghistorie, når DR2+ undersøger, hvad der sker foran og bag kameraet, når man dater på tv. Hvilke spilleregler gælder, og kan de overføres til virkeligheden?

Se alle seks afsnit fra den 5. oktober kl 06:00 på DRTV.

torsdag 7. oktober
Hamilton DR TV
7 okt 2021
06:00

Hamilton

Serie | Thriller
Læs omtale

Svensk thrillerserie fra 2021

Jakob Oftebro spiller titelrollen i den svenske thrillerserie efter Jan Guillous romaner. Serien følger den unge Hamilton under hans første tid i Sverige efter at være blevet trænet som agent af CIA.

Se første afsnit fra den 7. oktober kl 06:00 på DRTV.

fredag 8. oktober
Manhunt The Night Stalker.mp4
8 okt 2021
06:00

Manhunt: The Night Stalker

Serie | Krimi | Ny Sæson
Læs omtale

Den britiske krimiserie Manhunt er tilbage med en ny sæson på DRTV. Igen er det Martin Clunes, der tager sig af rollen som den jordnære vicekriminalkommissær.

‘Manhunt: The Night Stalker’ er anden sæson af den velfortalte, virkelighedsbaserede krimiserie ’Manhunt’. Sæsonen bygger på Colin Suttons dagbøger om jagten på en berygtet voldtægtsmand, der hærgede i hele 17 år – mellem 1992 og 2009.

I årevis har en brutal og udspekuleret voldtægtsmand spredt rædsel i Sydøstlondon. Politiet har brugt enorme ressourcer på at fange ham – uden resultat. Vicekriminalkommissær Colin Sutton hentes ind for at finde ud af, om der er noget, hans kolleger har overset. Den erfarne politimand kastes på hovedet ud i efterforskningen, for snart slår gerningsmanden til igen.

Se alle afsnit fra den 8. oktober kl 06:00 på DRTV. Der finder du også første sæson, hvis du ikke har fået set den.

lørdag 9. oktober
Nikolaj Sonne drømmer om det perfekte køkken DR TV
Læs omtale

Hvordan ser danskernes drømmekøkken ud? Vi bruger meget tid i vores køkkener, og vi bruger meget tid på at drømme om et nyt køkken. Men kan man få det perfekte køkken? Nikolaj Sonne undersøger og tester indretning, gadgets og materialer til danskernes drømmekøkken.

Se dokumentaren fra den 9. oktober kl 06:00 på DRTV.

søndag 10. oktober
De vilde 90'ere DR TV
10 okt 2021
06:00

De vilde 90’ere

Dokumentar
Læs omtale

Amerikansk dokumentarserie fra 2021.

I 1990'ernes USA brager popkulturen og berømthederne igennem på tv, radio og internettet. Men bag spotlyset gemmer mørke hemmeligheder sig. Dette er øjenvidneberetningerne fra et vildt årti.

Se alle afsnit fra den 10. oktober kl 06:00 på DRTV.

Fodboldfeber - historien om Premier League DR TV
10 okt 2021
06:00
Læs omtale

Fra intriger til ikoniske øjeblikke på grønsværen. Her fortælles historien om engelske Premier League. Om den totale forandring, som Englands bedste liga gennemgik i 1990’erne.

En ny æra i engelsk fodbold sparkes i gang med etableringen af Premier League i 1992. Her starter rejsen for ligaen til den liga vi kender i dag. Fra mudrede baner til moderne arenaer, fodboldspillere der er blevet til popstjerner, og indtægterne der er vokset til gigantiske beløb.

Serien er på fire afsnit, hvor nogle af Premier Leagues største profiler fortæller om, hvordan ligaen blev verdens bedste og lykkedes med at fange et globalt publikum på næsten fem milliarder mennesker.

Med blandt andre David Beckham, Alan Shearer og Peter Schmeichel.

Se alle afsnit fra den 10. oktober kl 06:00 på DRTV.

Oprør på Akademiet DR TV
10 okt 2021
06:00
Læs omtale

Hvem er 2020’ernes nye ‘kulturradikale’, hvad er deres agenda? I DR2-serien ’Oprør på Akademiet’ følger vi den nyudklækkede dokumentarist Anna Martensen, der selv kommer fra den kulturelle overklasse med en far, der er kunstmaler af den gamle skole, i hendes arbejde med at lave et portræt af en række af unge kunstnere, der har stærke holdninger til kunstens rolle i en tid, hvor det er umuligt at komme udenom spørgsmål om magt, privilegier og hvidhed i kunstens verden.

Dokumentarserien kommer i en tid, hvor begreber som ‘identitetspolitik’, ‘krænkelsesparathed’ og ‘wokeness’ fylder i debatterne. Også på Det Danske Kunstakademi er bølgerne gået højt, efter en række artikler beskrev et giftigt studiemiljø, og senest ved den aktivistiske aktion, hvor institutleder Katrine Dirckinck-Holmfeld blev bortvist, efter hun tog ansvar for, at en buste af Frederik V blev skubbet i havnen.

Se alle fire afsnit fra den 10. oktober kl 06:00 på DRTV.

mandag 11. oktober
Amok-aktie på himmelflugt - kampen om GameStop DR TV
Læs omtale

Amerikansk dokumentar fra 2021

Computerspilkæden GameStop skabte så meget kaos på aktiemarkedet, at det tvang store hedgefonde i knæ. Hvordan kunne det ske? Her følger vi forskellige mennesker, der i løbet af 2020 blev bragt sammen på grund af deres interesse i GameStops fremtid. Nogle havde investeret i kædens aktie, andre spekulerede i den. Mens kædens ansatte stolede på, at virksomheden ville udbetale deres løn på et tidspunkt, hvor millioner af mennesker gik fallit og blev arbejdsløse.

De fremmede i Karl Oves Paradis DR TV
11 okt 2021
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentar fra 2021.

Der er bekymring på Ærø, når to centre for uledsagede drenge åbner i løbet af 2015. Her midt i Det Fynske Øhav udspiller der sig en relationshistorie, som Helle Toft Jensen har dokumenteret gennem fem år med sit kamera. Vi møder Karl Ove, som er meget skeptisk, "mama" Rie, som ansættes på centeret, unge Emma, der bliver frivillig, Rita, som tager Hamed under sine vinger, matrosen Hans og Lennart, som er politibetjent og i kommunalbestyrelsen for Venstre. Og vi er vidne til flere drenges liv, mens de søger at skabe sig en tilværelse i venten på svar på deres asylsag.

Det store bevægelseseksperiment DR TV
11 okt 2021
06:00
Læs omtale

Stort dansk livsstilseksperiment fra 2021

Jacob Riising har en mission. Han skal få børn på en helt almindelig, dansk folkeskole til at bevæge sig mere. Alt skal testes af. Men missionen møder modstand allerede fra start.

tirsdag 12. oktober
To til en trekant DR TV
12 okt 2021
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentarserie fra 2021

Jesper elsker kvinder og kan score stort set hvem han vil! Men for ham er det at score ikke kun for sjov! Det er en kunst og en livsstil. Jesper er nemlig pickup artist og hele hans identitet handler om at “game”. Men selv en pickup artist har brug for ægte kærlighed, og han har mødt sin drømmekvinde i kæresten Fabiola. De er det perfekte match, fordi Fabiola også elsker kvinder, og de kan dyrke pickup sammen. Men Jesper og Fabiola er i fare for at blive adskilt, fordi noget truer deres liv sammen.

Se alle tre afsnit fra den 12. oktober kl 06:00 på DRTV

lørdag 16. oktober
Æblefest på DR2 - helt ind til kernen DR TV
16 okt 2021
06:00
Læs omtale

Dansk kulturprogram fra 2021

DR2 inviterer til fest for en af de mest fantastiske frugter. der findes. Æblet. Den vigtigste frugt i verdenshistorien. Den elskelige frugt får fuld taletid i to timer på DR2, når Frank Erichsen, sammen med de ypperste forskere og æblekendere i landet, borer sig helt ind til kernen af, hvad æbler kan, hvad de har betydet for verdenshistorien, hvor de oprindeligt kommer fra, hvordan de forædles, og hvilke der smager bedst. Tusindvis af danskere stimler sammen med kurve fulde af havens æbler, de vil lære at kende og lave æblekage, æblesmør, æblemost og æblecider af. Æbler skal presses i hjemmebyggede og professionelle æblepressere, de skal moses og smages, og når festen er slut, har danskerne måske fået en ny yndlingsæblesort.

søndag 17. oktober
MTV - Kanalen der formede en generation DR TV
17 okt 2021
06:00
Læs omtale

Amerikansk dokumentar fra 2019.

Det var banebrydende og nyskabende. I 1981 tonede en ny musikkanal frem på fjernsynsskærmen. Navnet var MTV – og den blev hurtigt et samlingspunkt for unge mennesker. For første gang havde kunstnere og filmskabere en 24-timers platform, hvor de kunne vise deres talenter frem. Her fortæller netværkets grundlæggere, vj's, kunstnere og journalister historien om musik-tv-kanalen, der kom til at definere en hel generation.

mandag 18. oktober
Vold bag tremmer DR TV
18 okt 2021
06:00

Vold bag tremmer

Dokumentar
Læs omtale

Dansk dokumentarserie fra 2021.

De danske fængsler står i dag i den største krise nogensinde. Betjentene forsvinder, og 13,5 % af dem, der er tilbage, lider af PTSD. Denne dokumentarserie undersøger, hvad der er galt inde bag murene.

Se alle tre afsnit fra den 18. oktober kl. 06:00 på DRTV.

onsdag 20. oktober
Den danske nazilæge i Buchenwald DR TV
20 okt 2021
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentar fra 2021.

Jan og Kirstens bedstefar udførte eksperimenter på homoseksuelle fanger i den tyske koncentrationslejr Buchenwald, og efter Anden Verdenskrig startede han et nyt liv i Argentina. Den mørke fortid lod han blive hos familien i Danmark. Historien om den danske nazilæge Carl Værnet er en mosaik af glansbilleder, skræmmebilleder og nøgterne dokumenter. Det er en historie om ondskab og opportunisme, og om hvordan én mands handlinger kaster skygger af skyld og skam over hans efterkommere.

Se dokumentaren fra den 20. oktober kl 06:00 på DRTV.

Orientekspressen - verdens mest berømte tog DR TV
20 okt 2021
06:00
Læs omtale

Tysk dokumentar fra 2021.

Orientekspressen er det mest berømte tog i verden. Det blev etableret af den belgiske iværksætter Georges Nagelmackers, der havde en drøm om at forbinde Europas hovedstæder med et netværk af nattog. En drøm, der krævede vedholdenhed og kamp mod politikere, banker og hans egen familie. Hvem var denne visionære belgier, der satsede alt for at skabe det legendariske luksustog? Og hvordan blev han så succesfuld?

Se dokumentaren fra den 20. oktober kl 06:00 på DRTV.

torsdag 21. oktober
Frisk og Pind: Sommerhusstriden DR TV
21 okt 2021
06:00

Frisk og Pind

Underholdning
Læs omtale

Dansk nyheds- og aktualitetsprogram fra 2021.

Vi har alle holdninger til, hvad der er det bedste for vores by og vores liv, men vi er ikke altid enige om, hvad det bedste er.
I fire programmer tager Mette Frisk og Søren Pind ud for at opsøge de uenige parter.

Se første afsnit fra den 21. oktober kl. 06:00 på DRTV.

Øen - Sæson 2 DR TV
21 okt 2021
06:00

Øen – Sæson 2

Reality | Ny Sæson
Læs omtale

De er vidt forskellige, men skal arbejde sammen. Efterladt, overladt til sig selv, på en øde ø i Stillehavet i 30 dage. Alt er ukendt land. Intet er, som de havde forestillet sig. Og de filmer alt selv.

Den nye ubarmhjertige virkelighed på Øen, overrasker deltagerne, og det slår allerede gnister imellem dem. Hvordan arbejder man sammen, når man ikke kender hinanden? Når alt er ukendt, grænseoverskridende, og slet ikke hvad de havde forestillet sig. De to grupper er isoleret, drevet i land på hver sin side af Øen, og selvom de kæmper med de samme udfordringer, så griber de det helt forskelligt an.

fredag 22. oktober
Dej SVT1 serie
22 okt 2021
06:00

Gryn

Serie | Drama | Seriepremiere
Læs omtale

En singlemor snubler over 47 millioner og går straks i gang med at hvidvaske dem. Det er præmissen i den nye nabolandskanal serie Gryn, som kan ses fra 22. oktober på DRTV, hvor alle 8 afsnit er tilgængelige. Serien vises også på mandage på DR2 fra 25. oktober.

I udkanten af Stockholm står Malou Sander, en fraskilt mor, pludselig foran 47 millioner kroner. Penge, som er gemt af vejen af kriminelle efter et kup, der ikke gik helt, som det skulle.

Malou indser hurtigt, at hun er nødt til at vaske pengene hvide, hvis hun skal gøre sig nogen forhåbninger om for alvor at højne sin livskvalitet.

Helt og aldeles uvidende om hvidvask overtager hun driften af et bageri. Til at hjælpe hende med den kriminelle affære ansætter hun den åbenlyst desperate Liana, der en dag står i bageriet og spørger til ledige stillinger.

Det skal dog vise sig, at Liana faktisk er ingen ringere end eksen til røveren, der har gemt pengene. Men det ved Malou ikke noget om, og Liana ved heller ikke, at det er Malou, der har snuppet Steffes røverbytte.

Mini MGP DR TV
22 okt 2021
06:00

Mini MGP 2021

Underholdning
Læs omtale

Musikkonkurrence for toiletruller.

Så er det igen tid til Ramasjangs helt eget Mini MGP for toiletruller!
En skurk forsøger at ødelægge Siljas elskede show. Men hvem?!? Silja og hendes detektiv-rulling har brug for alle børns hjælp til at afsløre, hvem der vil sætte en stopper for sangfesten. Imens spiller, synger og danser showrullingerne sig igennem 12 seje, sjove og skøre sange. Du kan blandt andet glæde dig til at høre ”Pølseparty”, ”Dårlig Ninja” og ”Jeg skal tisse, mand”.

Se første show fredag d. 22. oktober kl 17.00 på DRTV.

søndag 24. oktober
De kommer og ta'r dig - horrorfilmens historie DR TV
Læs omtale

To sæsoner lægges til binge
Amerikansk dokumentarserie fra 2021.

Vampyrer, zombier eller knivsvingende galninge. Hvad skræmmer dig? Filminstruktør Eli Roth dissekerer de mest skræmmende horrorklassikere i selskab med rædslens mestre.

Se første og anden sæson fra den 24. oktober kl. 06:00 på DRTV.

Tværs på DR3 – Hvornår bliver Aviaja voldtaget? DR TV
Læs omtale

Dansk dokumentar fra 2021.

19-årige Aviaja er vred. Vred fordi hun har mistet tilliden til mænd. Hun oplever seksuelle overgreb over alt omkring hende, og føler, det er et spørgsmål om tid, før det er hendes tur.
Uretfærdigheden påvirker hele hendes liv. Så hvordan vil hun håndtere sin vrede og leve frit?

Se dokumentaren fra den 24. oktober kl. 06:00 på DRTV.

mandag 25. oktober
Familier i sygdommens kløer DR TV
25 okt 2021
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentar fra 2021.

Oliver, Morten og Oline har noget, som ikke mange børn har. En livstruende sygdom. Faktisk er de så syge, at de har brug for pleje og hjælp døgnet rundt.
Og det er hårdt. Både for dem, men også for resten af familien. Så hvordan tackler man hverdagen som familie, når sygdommen rammer?
Hvor finder man styrken og håbet? Og hvad med omgivelserne – hvordan reagerer de, når familier bliver fanget i sygdommens kløer?

Indefra med Anders Agger: Livskrise DR TV
25 okt 2021
06:00
Læs omtale

Anders Agger tager seerne med ind bag kulisserne i særprægede miljøer.

Første afsnit livskrise:

I en grøftekant i udkanten af Aarhus ligger en håndskrevet seddel med syv punkter. De første punkter lyder: Ændre livsindstilling, er jeg ensom? Og rydde op i køkken. Sedlen ender i Anders Aggers hånd og i en jagt; både på den, der har skrevet sedlen, men også på, hvad det vil sige at have en livskrise. Det bringer ham rundt til en række skæbner i den lille, østjyske landsby Hjortshøj, hvor sedlen er fundet.

Se første afsnit fra den 25. oktober kl 06:00 på DRTV

Andet afsnit Trip:

Anders Agger sidder med på sidelinjen, når en 54-årig IT-ingeniør tager sit første trip. Og når en gruppe rutinerede rejsende udi psykedelika rammer rusen i en rundkreds på en gård udenfor Give. Agger prøver at forstå, hvorfor de LSD-lignende stoffer blomstrer igen i en målgruppe, der kan være både dig og mig.

Fra 1. november kl. 06:00 på DRTV

Afsnit 3: Livslinien

I 24 timer sidder Anders Agger med, når Livsliniens mange frivillige tager telefonerne og svarer på chatten. Det bliver et døgn i dialog med døden, når danskere i den dybeste krise ringer ind. En balance der er allersværest, når de frivillige skal overtale de mest akut selvmordstruede til at der må sendes en ambulance, før det er for sent.

Fra 8. november kl. 06:00 på DRTV

Afsnit 4: Reklamemand

Anders Agger får nøglerne til en arena af illusioner og kreative slogans, når han følger i hælene på reklamemanden Mads Munk, som netop er hjemvendt fra Los Angeles. Hans aarhusianske firma M2 Film forsøger at lande en stor, global reklamekampagne for JYSK, imens han selv drømmer stort om at lave forretninger med Netflix. Men hvordan får reklamefolkene os egentlig til at købe mere og mere, mens jorden segner i overforbrug?

Fra 15. november kl. 06:00 på DRTV

Spærret inde: Jagten på kvindehandlerne DR TV
25 okt 2021
06:00
Læs omtale

Britisk dokumentarserie fra 2021.

Kvinder bliver købt og solgt som kød. Denne serie følger en hemmelig politienhed i tre år, mens den forsøger at infiltrere og stoppe en kriminel bande, der handler kvinder til illegal prostitution.

Se alle afsnit fra den 25. oktober kl 06:00 på DRTV.

tirsdag 26. oktober
Adnan & borgmestermoralen DR TV
26 okt 2021
06:00
Læs omtale

Politisk satire fra 2021.

I denne serie hylder Adnan borgmestrenes helt unikke moral. Han besøger fem forskellige kommuner, hvor borgmestrene har gjort sig særligt fortjent til at blive hædret! I mødet med borgmestre og borgere giver Adnan sit satiriske bud på, hvad der gør lige netop disse fem kommuner til noget særligt.

Se alle 5 afsnit fra den 26. oktober kl 06:00 på DRTV.

onsdag 27. oktober
Den britiske kongefamilies privatliv DR TV
27 okt 2021
06:00
Læs omtale

Britisk dokumentarserie fra 2021.

For næsten 70 år siden fik det britiske kongehus en ny monark. Kroningen fandt sted med pomp og pragt, men tre personer blev problematiske for den nye majestæt. Dronningens uregerlige lillesøster, prinsesse Margaret. Dronningens mor, der ikke længere selv var dronning. Og hendes mands onkel, den opportunistiske lord Mountbatten. I dette program skal vi se, hvordan han gik fra at være en outsider til en helt central figur.

fredag 29. oktober
Vores sidste sommer DR TV
29 okt 2021
06:00

Vores sidste sommer

Serie | Dansk Drama | Seriepremiere
Læs omtale

Dansk dramaserie fra 2021.

Nicolai, Philip og Agnes står ved en skillevej – de ved det bare ikke endnu. Dramaserien ‘Vores sidste sommer’ er et portræt af tre mennesker og en sommer, der kalder på forandring i deres liv.

søndag 31. oktober
Hvorfor plastik? DR TV
31 okt 2021
06:00

Hvorfor plastik?

Dokumentar
Læs omtale

Dansk dokumentar fra 2021.

Plastik er et revolutionerende materiale. Det er langtidsholdbart, har mange formål og en meget overkommelig pris. Men det, der gør plastik så fantastisk, har samtidig formået at skubbe vores planet til randen af en miljøkrise af historiske dimensioner.

Kim Kanonarm og rejsen mod verdensrekorden DR TV
31 okt 2021
06:00
Læs omtale

Se dokumentaren fra den 31. oktober kl 06:00 på DRTV.

Med hjælp fra sine mildest talt farverige venner sætter Kim Kanonarm sig for at gøre, hvad ingen nogensinde før har gjort: At spille sit favorit-arkadespil Gyruss 100 timer i træk. På én mønt. 'Kim Kanonarm og rejsen mod Verdensrekorden' er en opfindsom, tankevækkende og underholdende dokumentarfilm om venskab og arkadespil, som man bliver glad i låget og varm om hjertet af.

Kilde: DR presse

creativeref:1100l97140

I samme kategori

Back to top button