TV-Nyt

Den store bagedyst 2021

- Se deltagerne her

For 10. gang skal et hold superseje amatørbagere dyste på deres kunnen inden for alt fra sprøjteteknik over glaze til gærdej og smukke snit. Jubilæumssæsonen bliver fejret med en fælles fødselsdagskage i første program, og hen over sæsonen bliver der masser af gensyn med tidligere sæsoners store succeser, udfordringer og ikke mindst alle de skønne deltagere, der gennem årene har svedt, løbet, bandet, grinet, grædt og ikke mindst imponeret i teltet.

Dommerne Katrine og Markus er mere end klar, når Timm Vladimir igen byder velkommen til en helt særlig sæson af Den store bagedyst.

Den store bagedyst 2021 – deltagere

Den store Bagedyst 2021 deltagere
Foto: Agnete Schlichtkrull
Bagedyst 2021 Anelise
Anelise Fotos: Carsten Mol

Anelise, 39 år, Viborg.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Født og opvokset i Brasilien. Hendes morfar var dansk, og for 15 år siden flyttede hun til Danmark for at tage en kandidat i erhvervsøkonomi. Har to børn med sin mand Jacob.

Bagedyst 2021 Anna-Kathrine
Anna-Kathrine

Anna-Kathrine, 27 år, Aarhus

Arbejder som gymnasielærer hvor hun underviser i spansk og billedkunst. Bor til daglig med sin kæreste i Aarhus.

Bagedyst 2021 Frederik
Frederik

Frederik, 30 år, Frederiksberg

Arbejder som ejendomsmægler med fokus på liebhaverboliger. Bor på Frederiksberg med sin kæreste Morten Kjeldgaard, der er en af de professionelle dansere i ‘Vild med dans’ og som i denne sæson danser med svømmer Pernille Blume.

Bagedyst 2021 Gitte
Gitte

Gitte, 64 år, Brøndby Strand

Tidligere lærer, nu på efterløn. Spiller bridge flere gange om ugen. Har fire voksne børn og syv børnebørn. Er i gang med en toårig terapeutuddannelse.

Bagedyst 2021 JakobJakob, 56 år, Odense

Uddannet tømrer og bygningskonstruktør, men arbejder nu som handicaphjælper. Bor med sin kæreste Ditte, har desuden en datter, der bor på Sjælland.

Bagedyst 2021 Johanne
Johanne

Johanne, 18 år, Odense

Går på HHX i Odense. Bruger masser af tid på at træne og dyrke forskellige sportsgrene som surfing, mountainbike, kajakpolo.

Bagedyst 2021 Katharina
Katharina

Katharina, 36 år, Solrød Strand

Gift med brasilianske Bruno som hun har to børn med. Uddannet inden for forsikringsbranchen, men drømmer om at komme til at arbejde med mad og bagning.

Bagedyst 2021 Sarah
Sarah

Sarah, 32, Holte

Uddannet inden for sundhed og ernæring, men arbejder i dag med it-drift i et konsulentfirma. Bor med sin mand og to sønner.

Bagedyst 2021 Sæþór
Sæþór

SæÞór, 29 år, Vanløse

Fra Island, men flyttede som syvårig til Danmark. Bor i Vanløse med sin kæreste, Thomas Evers Poulsen, der er professionel danser i ‘Vild med dans’, hvor han i år danser med influencer Mascha Vang. SæÞór arbejder til daglig som regnskabsassistent og læser ved siden af økonomi- og ressourcestyring. Har en datter på otte år.

Bagedyst 2021 Tilde
Tilde

Tilde, 23 år, København

Arbejder som butikschef i en brudekjolebutik i København. Bor med sin kæreste Thomas og bruger derudover tid på dans, yoga og sin Instagram-profil.

Se første afsnit fra den 2. oktober kl 06:00 på DRTV.

2 okt 2021 20:00
DR1 DR TV

Den store bagedyst 2021 DR1 DR TV Stream her
Underholdning

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image
Back to top button