TV Streaming premierer

Indefra med Anders Agger 2021

Anders Agger tager seerne med ind bag kulisserne i særprægede miljøer.

Første afsnit livskrise:

I en grøftekant i udkanten af Aarhus ligger en håndskrevet seddel med syv punkter. De første punkter lyder: Ændre livsindstilling, er jeg ensom? Og rydde op i køkken. Sedlen ender i Anders Aggers hånd og i en jagt; både på den, der har skrevet sedlen, men også på, hvad det vil sige at have en livskrise. Det bringer ham rundt til en række skæbner i den lille, østjyske landsby Hjortshøj, hvor sedlen er fundet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Se første afsnit fra den 25. oktober kl 06:00 på DRTV

Andet afsnit Trip:

Anders Agger sidder med på sidelinjen, når en 54-årig IT-ingeniør tager sit første trip. Og når en gruppe rutinerede rejsende udi psykedelika rammer rusen i en rundkreds på en gård udenfor Give. Agger prøver at forstå, hvorfor de LSD-lignende stoffer blomstrer igen i en målgruppe, der kan være både dig og mig.

Fra 1. november kl. 06:00 på DRTV

Afsnit 3: Livslinien

I 24 timer sidder Anders Agger med, når Livsliniens mange frivillige tager telefonerne og svarer på chatten. Det bliver et døgn i dialog med døden, når danskere i den dybeste krise ringer ind. En balance der er allersværest, når de frivillige skal overtale de mest akut selvmordstruede til at der må sendes en ambulance, før det er for sent.

Fra 8. november kl. 06:00 på DRTV

Afsnit 4: Reklamemand

Anders Agger får nøglerne til en arena af illusioner og kreative slogans, når han følger i hælene på reklamemanden Mads Munk, som netop er hjemvendt fra Los Angeles. Hans aarhusianske firma M2 Film forsøger at lande en stor, global reklamekampagne for JYSK, imens han selv drømmer stort om at lave forretninger med Netflix. Men hvordan får reklamefolkene os egentlig til at købe mere og mere, mens jorden segner i overforbrug?

Fra 15. november kl. 06:00 på DRTV

25 okt 2021
DR TV

Indefra med Anders Agger 2021 DR TV Stream her
Dokumentar

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


creativeref:1100l97140
Back to top button