Streamingnyt

NBCUniversal’s streaming tjeneste Peacock rykker ind i Europa

NBCUniversal’s streaming tjeneste Peacock rykker ind i flere europæiske lande, hvor den lanceres hos britiske Sky, som en del af Sky Now / Ticket abonnementet uden meromkostninger.

Det er den første internationale lancering af Peacock uden for USA.

“Comcast’s Xfinity has been integral to the success of our go-to-market strategy with Peacock in the US, and we see a similar opportunity to expand internationally with Sky,” udtaler Jeff Shell, Chief Executive Officer, NBCUniversal. “We are excited to bring Peacock to millions of Sky customers and add incredible value to their platforms with a premium catalog of the best entertainment from across NBCUniversal that is included with their subscription. By leveraging Comcast’s Xfinity platforms in the US, we were able to test and learn, quickly drive scale, usage, and brand awareness of Peacock. We look forward to doing the same with Sky in Europe.”

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I Danmark / Norden er det Viaplay / Nent Group, der har rettighedsaftale med NBCUniversal. Skulle NBCUniversal ønske at markedsføre sig under Peacock brandet også her, så kunne vi sagtens forestille os Peacock som en konkret indholdssektion i Viaplay.

I samme kategori

Abonnér
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Per M
30. juli 2021 10:50

Spørsmålet er så hvilken type af premium abonnementerne de får adgang til, for der er et mellem og et fuld abonnement. Jeg kunne sagtens forestille mig at de spiser folk af med mellem abonnementet, hvor folk så skal døjes med reklameafbrydelser og så forlanger ekstra betaling for at slippe af med reklamerne. Det er den måde som jeg har hørt at de kører tjenesten på i USA hos flere forskellige kabel udbydere. Indholdet er OK på TV serie siden, har benyttet dem ved hjælp af VPN og Peacock’s gratis abonnement, hvor jeg bare så skulle leve med adgangsbegrænsninger og en… Læs mere »

Last edited 1 month ago by Per M
Niels Petersen
30. juli 2021 12:10

Hvis det kun leveres som hakkemad her i landet, så har det absolut ingen interesse.

Astro
30. juli 2021 12:21

Som jeg har forstået det så kommer det an på hvilken pakke man har hos Sky. Hvis du f.eks. har “Sky World Pack” eller “Sport+Movies+Original” så tror jeg at den kan fås uden reklamer.

Hvis man kun har “Original” som er Sky´s standard pakke, så bliver det med reklamer. Ellers er jeg enig med Per M. Tjenesten´s indhold er ringe og de har ikke meget at byde på. Det eneste som jeg finder interessant lige nu er 16. Sæson af Americas Got Talent, som jeg i øvrigt ser. Resten er crap.

Last edited 1 month ago by Astro
Back to top button