Rasmus

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 13 indlæg - 1 til 13 (af 13 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Fejl på DR2 hos Stofa #990734
    Rasmus
    Deltager

    Men at få DR til at ta’ en seriøst når man kontaker dem, er noget som man godt kan glemme alt om…..

    som svar til: Fejl på DR2 hos Stofa #990733
    Rasmus
    Deltager

    Jeg har også oplevet det. Jeg bor i Sønderborg og modtager også signal fra Stofa. Det var rigtig slemt i et par dage. Især i mørke scener. Men jeg oplever at det har set fint ud de sidste par dage.

    Tak for din melding. Jeg har efter jeg lavede mit første oplæg fået bekræftet at fejlen ligger hos DR og ikke hos stofa. Jeg har lavet tests hos Allente og dr.dk/tv hvor fejlen også er at finde. Og fejlen er der stadig

    som svar til: Bitrate faldet på TV2 kanaler hos Canal Digital #725114
    Rasmus
    Deltager

    Jeg havde samme oplevelse ift. deres skift af TP, og ja, jeg er helt enig i at det er prisen ved fusioneringen. Hvis man så i det mindste bare oplyste kunderne om det, men nej man ignorere det når en kunde brokker sig. Jeg er overbevist om de ved at kvaliteten er nedgraderet, men bare ikke gidder gøre noget ved det fordi langt de fleste kunder ikke kan se forskel.

    som svar til: Bitrate faldet på TV2 kanaler hos Canal Digital #724216
    Rasmus
    Deltager

    Opdatering i sagen,

    Der er sket absolut intet fra CD’s side, kvaliteten er stadig elendig og efter flere samtaler med dem har jeg besluttet mig for at gi’ op. Mit abonement er opsagt.

    Jeg har uploaded nogen af graferne for et par af de målinger jeg har lavet, hvis nogen skulle være intereseret.

    som svar til: Bitrate faldet på TV2 kanaler hos Canal Digital #677373
    Rasmus
    Deltager

    En lille opdatering, før jeg lavede indlæget her hvade jeg snakket med CD, men den person jeg snakkede kunne ikke ha’ været mere ligeglad og gik ikke en gang videre med det i systemet.

    Nu, efter jeg har fået bekræftet at det hverken er mig eller mit udstyr den er gal med, ringede jeg til dem igen og blev mødt med en noget anden oplevelse.

    Det er nu blevet fejlmeldt videre op i systemet. Om der så sker noget er en helt anden sag, som den pågældende medarbejder ikke kunne love. Men efter at ha’ snakket med dem højere oppe havde han fået at vide at jeg kunne få en måned viasat film som undskyld………

    Jeg tror den mildeste måde jeg kan sige det på er at det er amatøragtigt når man slår sig op på at ha’ den bedste billede kvalitet og når kvaliteten så falder at man tilbyder flere kanaler istedet for at rette det som man har lavet om på.

    Men nu må vi se hvad der sker, og hvis det ikke bliver lavet om så må dette siges at være sidste strå, så finder jeg mig et andet sted at få TV fra

    som svar til: Bitrate faldet på TV2 kanaler hos Canal Digital #677366
    Rasmus
    Deltager

    Mange tak Bo, jeg har snakket med dem før jeg lavede oplæget her, men de kunne ikke se noget var anderledes. Har du noget imod at kontakte dem også? Det kan være hvis flere kontakter dem at der sker noget.

    På mig virker det som om at efter fusioneringen blev annonceret er det blevet fuldstændig ligeglade med kunderne, da man på ingen måder bliver taget seriøst når man ringer og siger der er noget galt

    som svar til: Hvilke muligheder har man for at optage TV i 2020? #659880
    Rasmus
    Deltager

    Skulle måske nævne at jeg bruger Canal digital, så det jeg nævner i første post er det jeg bruger.

    Ift. IPTV vs. DVB-C, begge dele kører over et fiber kabel, der sikker bare et F stik i din router hvor fiber signalet kommer ind og bliver konverteret til DVB-C, ihvertfald hos stofa. Ved ikke om det gør sig gældende hos waoo også

    som svar til: Hvilke muligheder har man for at optage TV i 2020? #659878
    Rasmus
    Deltager

    Fortsættelse af tidligere post,

    Jeg ved ikke hvordan det kører via waoo, men hos stofa kan du TV på 2 måder, enten via IPTV eller via DVB-C. Følgende er udfra en DVB-C løsning, pakkerne som de har bliver sendt ukodet, så hvis du bestiller en af deres TV pakker kan du bruge hvilket som helst udstyr der har en DVB-C tuner, da kanalerne i tv pakkerne ikke er kodet. Hvis du vælger en “Vælg Selv” pakke bliver tingene lidt mere komplicerede, der vil basis kanalerne heller ikke være kodede, men de kanaler som du tilvælger i pakken være kodede med Irdeto. Som kan være ret kompliceret at ha’ med at gøre, men det burde ikke være umugligt at få til at virke

    som svar til: Hvilke muligheder har man for at optage TV i 2020? #659877
    Rasmus
    Deltager

    Det jeg gør er at ha’ en linux server stående med en dobbelt tv tuner så jeg kan optage fra 2 forskellige transpondere samtidig via tvheadend. Programmet har et web interface hvor EPG informationerne bliver hentet til, så skal man egentlig bare vælge hvilke programmer der skal optages og så bruger jeg avidemux til at klippe i programmerne, der ender som rå TS filer, uden komprimering. De fylder en del, men kvaliteten er fantastisk.

    Ift. hvordan man åbner krypterede kanaler, der er forholdsvist simpelt, forudsat at har et kort naturligvis. Der er flere måder, både TBS og Digital Devices har CI interface kort til deres tunere, så det er bare at få et CI modul der passer til de din TV udbyder bruger, at så burde softwaren klare resten. Dette er dog ikke noget jeg selv har prøvet.

    Min løsning er at dekode kortet i software via en USB læser, der så sender det videre til TV softwaren

    som svar til: Falsk markedsføring hos Canal Digital? #626753
    Rasmus
    Deltager

    Så er der sket noget, men ikke lige helt som det jeg havde forventet.

    Istedet for at rette HD til SD står der stadig HD, men en text er blevet tilføjet så der står:

    OBS: Sender i SD-kvalitet – 576i

    Er det bare mig eller virker det en smule mærkeligt at efter 4 måneder sker der ikke noget når man som kunde ringer og klager, men dagen efter et opslag her så sker der noget?

    Jeg håber sku tingene bliver anderledes i Allente

     

    Men en stor tak til Bo Kjærsgaard 🙂

    som svar til: Falsk markedsføring hos Canal Digital? #626513
    Rasmus
    Deltager

    Det gælder også Sport Live kanalen. Den har de også skrevet HD ved. Har skrevet på deres Facebook side og henvist til denne tråd, måske det kan sætte skub i det.

    Mange tak, lad os håbe der sker noget nu

    Rasmus
    Deltager

    Når den søger 11345, kommer der kun tv kanaler frem eller ingen overhovedet?

    Bruger ikke selv entertain mini boxen, ved du om du kan ændre transponder parametrene?

    Har du tjekket at transponder parametrene er korrekte?

    https://www.flysat.com/astra4a-ses5.php

    som svar til: DR2 HD hos Canal Digital – Elendig lyd #274241
    Rasmus
    Deltager

    Er lyden ikke blevet bedre nu? Men ja, tidligere var det en elendig lyd, synes ikke at kan fremprovokere det nu. Jeg har skrevet til Canal Digital på FB uden svar. Lyden var fin på DVB-T så fejlen må have ligget ved Canal Digital.

    Jow, nu er bitraten identisk med DR1, 256 kb/s

Login Registrer
Viser 13 indlæg - 1 til 13 (af 13 i alt)
Back to top button