DR2 HD hos Canal Digital – Elendig lyd

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #274232
  Rasmus
  Deltager

  Jeg var glad for at se at DR2 endelig var kommet i HD hos Canal Digital(det var da også på tide) men blev meget hurtigt skuffet igen da jeg fandt ud af at lyden er forfærdelig, det er 64 kb/s MPEG. Efter DR skiftede væk fra at bruge AC3 og over til stereo har de brugt 256 kb/s MPEG, som de også bruger på Ramasjang, men ikke DR2.

  Jeg har snakket med Canal Digital i dag, som siger at fordi de ikke gør noget ved signalet de får, men bare sneder det videre, må det være hos DR den er gal. De ville dog gå videre med det, men det var så også det eneste jeg kunne få ud af dem. Ikke nogen tidsramme eller noget som helst andet.

  Så om det er hos DR eller hos CD problemet ligger er jeg ikke klar over, men jeg prøver at kontakte DR på Mandag for at få et svar, for kvaliteten er absolut forfærdelig.

  Jeg har vedhæftet et billede med mediainfo oplysninger fra en optagelse af DR2.

  Jeg vil opfordre alle der er utilfredse med dette om at kontakte CD, da jeg ringede til dem var det ikke noget de havde hørt fra andre fik jeg at vide.

  #274240

  Er lyden ikke blevet bedre nu?

  Men ja, tidligere var det en elendig lyd, synes ikke at kan fremprovokere det nu.  Jeg har skrevet til Canal Digital på FB uden svar. Lyden var fin på DVB-T så fejlen må have ligget ved Canal Digital.

  #274241
  Rasmus
  Deltager

  Er lyden ikke blevet bedre nu? Men ja, tidligere var det en elendig lyd, synes ikke at kan fremprovokere det nu. Jeg har skrevet til Canal Digital på FB uden svar. Lyden var fin på DVB-T så fejlen må have ligget ved Canal Digital.

  Jow, nu er bitraten identisk med DR1, 256 kb/s

  #274736
  Vagnen
  Deltager

  Ser også at lyden nu er 256 kb/s

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button