Bitrate faldet på TV2 kanaler hos Canal Digital

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #677351
  Rasmus
  Deltager

  Den sidste ca. halve måneds tid har jeg oplevet et fald i bitraten på TV2s kanaler hos Canal Digital.

  Det er gået fra en 8-10mb/s til 4-5mb/s og enda helt ned til 3.5mb/s, det er kun på TV2 kanalerne, alle andre er uændret.

  De ændrede TP for TV2s kanaler tilbage i december, men testede også kanalerne på de gamle TP’r med samme resultat

  Da jeg ikke selv har en af deres nyere boxe kan jeg ikke sige om det er mit udstyr eller om det er CD der er problemet, jeg ved ikke engang om man kan se bitraten på deres egne boxe.

  Men jeg ville sætte stor pris på hvis nogen kunne hjælpe med at opklare dette mysterium

  Altså om nogen kan ta’ en måling, for den kvalitet jeg oplever er uacceptabel, og jeg har svært ved at se at det er mit udstyr den er gal med.

  #677365

  Jeg har lige sammenlignet hurtigt på Canal Digital og YouSee signal. Du har helt ret i at der er lavere bitrate hos Canal Digital nu end tidligere. Specielt TV 2 News er lav ud fra det jeg lige så.

  TV 2 Sport ligger på omkring 11 mb/s hos YouSee. Canal Digital omkring 6,8.

  Måske overtager de Viasats niveau fremfor for at køre videre som tidligere, hvor Canal Digital typisk ikke sparede på bitraten.

  #677366
  Rasmus
  Deltager

  Mange tak Bo, jeg har snakket med dem før jeg lavede oplæget her, men de kunne ikke se noget var anderledes. Har du noget imod at kontakte dem også? Det kan være hvis flere kontakter dem at der sker noget.

  På mig virker det som om at efter fusioneringen blev annonceret er det blevet fuldstændig ligeglade med kunderne, da man på ingen måder bliver taget seriøst når man ringer og siger der er noget galt

  #677373
  Rasmus
  Deltager

  En lille opdatering, før jeg lavede indlæget her hvade jeg snakket med CD, men den person jeg snakkede kunne ikke ha’ været mere ligeglad og gik ikke en gang videre med det i systemet.

  Nu, efter jeg har fået bekræftet at det hverken er mig eller mit udstyr den er gal med, ringede jeg til dem igen og blev mødt med en noget anden oplevelse.

  Det er nu blevet fejlmeldt videre op i systemet. Om der så sker noget er en helt anden sag, som den pågældende medarbejder ikke kunne love. Men efter at ha’ snakket med dem højere oppe havde han fået at vide at jeg kunne få en måned viasat film som undskyld………

  Jeg tror den mildeste måde jeg kan sige det på er at det er amatøragtigt når man slår sig op på at ha’ den bedste billede kvalitet og når kvaliteten så falder at man tilbyder flere kanaler istedet for at rette det som man har lavet om på.

  Men nu må vi se hvad der sker, og hvis det ikke bliver lavet om så må dette siges at være sidste strå, så finder jeg mig et andet sted at få TV fra

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button