MånedsguidesStreamingnyt

C More nye film og serier – se månedens nyheder her

Prøv C More 14 dage gratis – klik her

tirsdag 1. december
Reprisal C More
Ny serie
1 dec 2020
09:00

Reprisal (1:10)

Serie Action
Læs omtale

Abigail Spencer er hævntørstig femme fatale i den hæsblæsende actionserie Reprisal, der får premiere på C More Reklame-link den 1. december med alle 10 afsnit på én gang. Serien havde premiere i december 2019 og fik kun den ene sæson.

Abigail Spencer (Suits, True Detective, Greys hvide verden, Mad Men) spiller hovedrollen i Reprisal, som er skabt af Josh Corbin, og produceret af bl.a. Warren Littlefield, der også stod bag The Handmaid’s Tale og Fargo.

Abigail Spencers karakter går under navnet Doris Quinn. Hun går med en blond paryk og skjuler umiddelbart mere end sin naturlige hårfarve. Som hun siger til sin mand i begyndelsen af serien: ”Jeg er af ondt blod, Tommy. Dårligt blod og mørke dage. Men det ændrede en god mand som dig.”

Tidligere gik hun da også under navnet Katherine Harlow. En kvinde der blev efterladt til at dø af sin egen sadistiske bror og hans bande, der forrådte hende. Men hun overlevede og skabte sig en ny identitet under navnet Doris.

Efter flere års fred og ro bliver Doris’ niece fanget af den samme bande, som forsøgte at slå Doris ihjel ved at slæbe hende lænket efter en bil. Det bringer Doris ud på sin hævngerrige færd. Hun samler sin egen bande, og sammen sætter de alt ind på at tilintetgøre broderens forbryderimperium indefra.

Rollelisten i Reprisal tæller desuden navne som Rodrigo Santoro (Westworld), Mena Massoud (Disney’s Aladdin), Ron Perlman (Sons of Anarchy), Madison Davenport (Sharp Objects) og Rhys Wakefield (True Detective).

Komplet sæson starlist LoadingTilføj Favoritlisten
fredag 4. december
Beck uden for enhver rimelig tvivl c more
4 dec 2020
00:00
Læs omtale

Der bliver gjort et makabert fund i bagagerummet på en bil, og Beck-gruppen havner snart i en koldblodig morders skudlinje. Men intet er, hvad det giver sig ud for. Gruppen bliver genstand for en stressende intern undersøgelse, og Oskar havner i et svært dilemma.

Det bliver Alex’ opgave at opklare et usædvanligt og modbydeligt mord, mens Beck-gruppen risikerer at bryde sammen. Martin Beck tvivler på hendes måde at håndtere sagen på, samtidig med at han tilsyneladende selv gennemgår en personlighedsforandring. Presset stiger på Beck-gruppen fra alle sider, da medierne får nys om den mislykkede politiindsats og det grusomme fund i bagagerummet.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
søndag 6. december
C More Play
Deux Moi
6 dec 2020
00:00

Deux Moi

Film Drama
Læs omtale

Anmelderrost dramkomedie som udspiller sig i Paris, hvor vi møder Mélanie og Rémy. De er begge i 30’erne og er naboer, men har aldrig mødt hinanden. De kæmper begge med ensomheden i storbyen, søvnproblemer og længes efter kærligheden. Skal deres veje krydses? Deux moi er instrueret af Cédric Klapisch, som også stod bag filmene Vores vingård i Bourgogne og The Spanish Apartment.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
mandag 7. december
Quiz
7 dec 2020
09:00

Quiz (1:3)

Serie Drama
Læs omtale

Miniserien Quiz fortæller historien om en tidligere major, som snød sig til gevinsten på en million pund. Quiz består af tre afsnit, som får premiere på C More Reklame-link den 7. december med et afsnit om ugen.

Han havde aldrig hørt om Craig David, og famlede sig frem til svarene på samtlige spørgsmål. Alligevel lykkedes det den tidligere major Charles Ingram at gå hele vejen, udløse konfettien og modtage checken på en million pund som vinder af den engelske udgave af det populære tv-show Hvem vil være millionær? i 2001.

Charles Ingram sikrede sig præmien med hjælp fra sine to medsammensvorne, hustruen Diana og Tecwen Whittock, der sad blandt publikum, og hostede for at lede ham i retning af de rigtige svar.

Producerne på programmet blev mistænksomme over de mange host, som særlig kom fra universitetslektoren Tecwen Whittock. Præmiegevinsten blev annulleret, episoden blev aldrig vist på tv, og det hele førte til en retssag i 2003, hvor de tre blev dømt for snyd, selvom de alle erklærede sig uskyldige.

Men var det snyd? Er det teknisk og juridisk set kriminelt at snyde i et quizprogram? Det spørgsmål gennemsyrer miniserien Quiz, som ikke leder efter svaret, men i stedet kredser om Charles og Dianas liv, og hvorfor et show, som Hvem vil være millionær?, er så populært i hele verden?

Quiz er skrevet af James Graham, der også skrev det populære teaterstykke af samme navn. Matthew Macfadyen (Succession) spiller rollen som Charles Ingram, og Sian Clifford (Fleabag) ses i rollen som hans hustru Diana Ingram. Michael Sheen (The Good Fight) har rollen som tv-værten Chris Tarrant, mens universitetslektoren Tecwen Whittock spilles af Michael Jibson (1917). Helen McCrory (Peaky Blinders) er også på rollelisten som Sonia Woodley, der er forsvarsadvokat for Ingram-parret.

Komplet sæson starlist LoadingTilføj Favoritlisten
onsdag 9. december
Waco
Ny serie
9 dec 2020
00:00

Waco

Serie True crime
Læs omtale

True crime-serie om en dødbringende belejring af den religiøse sekt Branch Davidians i Waco, der får premiere på C More den 9. december. Hovedrollerne spilles af Michael Shannon og Taylor Kitsch.

I februar 1993 får myndighederne et tip om våbenaktivitet i Waco, hvor en religiøs sekt befinder sig. FBI slår til, men det går ikke som planlagt. Den længste skudduel i USAs historie tager til og 76 personer mister livet i et eksplosivt inferno.

Waco består af 6 afsnit – du får to nye hver onsdag.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
torsdag 10. december
C More Play
wonder boy
10 dec 2020
00:00

Wonder Boy

Dokumentar
Læs omtale

34-årige Olivier Rousteing er modehuset Balmains succesfulde chefdesigner og kendt for såvel sine kreationer som stjerne på de sociale medier, hvor han har over fem millioner følgere på Instagram. Det er dog en helt anden Rousteing, vi skal opleve her. Han har altid undret sig over, hvem der var hans biologiske forældre og hvorfor han blev bortadopteret som et-årig.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
fredag 18. december
Little
18 dec 2020
00:00

Little

Film Komedie
Læs omtale

I komedien Little møder vi den benhårde chef Jordan Sanders (Regina Hall), der er benhård over for sine ansatte og alle andre for den sags skyld. Men en dag vendes der op og ned på hendes liv, da hun vågner op som sit 13-årige jeg. Hendes stakkels assistent April (Issa Rae) er den eneste, der kender til hemmeligheden og som kan hjælpe hende i den nye tilværelse.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
Maria Stuart
18 dec 2020
00:00
Læs omtale

Dramaet Maria Stuart, Dronning af Skotland skildrer 1500-tallets royale intriger og magtkamp mellem kusinerne Mary Stuart (Saoirse Ronan), Dronning af Skotland og Englands Dronning Elizabeth I (Margot Robbie). Som 19-årig og nylig enke flytter Frankrigs katolske dronning Maria Stuart hjem til Skotland og bliver en trussel mod sin protestantiske kusine Elizabeth.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten

t?a=1428693185&as=1115883496&t=1&tk=1&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button