Amazon Primevideo fejrer Le Mans med gratis adgang

| torsdag 15. jun, 2017 12:06 | 0 Kommentarer

For at fejre det verdenskendte 24-timers løb, Le Mans, som løber af stablen denne uge, giver Amazon Prime Video sine brugere muligheden for at se to fantastiske, fartfyldte motorsports-serier gratis hele weekenden. Brugere får mulighed for at se episoder fra Amazon Original Series inklusiv den todelte specialudgave af The Grand Tour og de første to episoder af Le Mans: Racing is Everything gratis i 4K Ultra HD fra fredag d. 16. juni til søndag d. 18. juni via PrimeVideo.com/driving.

Første sæson af The Grand Tour med Clarkson, Hammond og May satte rekord under lanceringen i November, 2016 og blev den største premiere nogensinde på Amazon Prime Video. Serien er nu blevet set i mere end 240 lande, og denne weekend får seerne chancen for at se Clarkson, Hammond og Mays episke todelte trek over Namabia. Som en del af en aftale om en trilogi, vender The Grand Tour tilbage i to yderligere udgaver, hvoraf den første kan ses på Amazon prime Video senere i 2017.

I samme weekend, som Le Mans starter, kan brugere opleve den nye Prime Video serie Le Mans: Racing is Everything, som giver hidtil uset adgang til alle 24 timer af det mest krævende motorløb i verden. Serien udforsker Le Mans-arven og dens generationer af racerkørere, hvor vi får et indblik i de bedste hold, biler og racerkørere. Bl.a. den australske Formel 1 legende Mark Webber, som satte alt ind op hvad vi populært kender som  “the Mount Everest of motorsports”.

Prime Video er automatisk tilgængelig uden ekstra omkostninger for nye kunder i Prime-områder til en intropris på 25 kr. (eller €2.99/mdr.) for de første seks måneder.

Kunder, der ikke allerede er Prime Video medlemmer, kan tilmelde sig en gratis syv-dages prøveversion på PrimeVideo.com.

Kilde: Amazon presse

Gå til vores oversigt - Amazon Video Prime nyheder
Del på:

Tags:

Gemt under:: Streaming