Viasat Ultra HD og TV3 Max er i gang hos Canal Digital

| mandag 02. dec, 2019 18:44 | 25 Kommentarer
TV3 Max Viasat UHD

Canal Digital parabol-tv kunder har fra i dag adgang til to nye kanaler. Det er TV3 Sport Max og Ultra HD kanalen Viasat Ultra HD.

Begge kanaler er i gang og udsendes fra 1 grad vest. På Canal Digitals OnePlace boks ligger Viasat Ultra HD på kanalplads 37 og TV3 Max på kanalplads 23.

TV3 Max og Viasat Ultra HD indgår i Canal Digitals nye sportspakke. Fra 4. januar kommer TV 2 Sport X også med hos Canal Digital.

Husk du kan følge med i live sport på Viasat Ultra HD i vores guide her

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: Canal Digital

25
Kommentarer

for at kommentere
3 Kommentartråde
22 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
Kasper

Jeg synes ikke der kommer billede på her?

JornHansen

Der var noget galt med billedet under Herning – Silkeborg kampen (Hos Yousee) men virker nu igen…

icecool_denmark

Hej Kasper har du fået billede på jeg har samme problem bruger en vu× solo4k

icecool_denmark

Jeg bruger den her i min Vu+ solo 4k https://www.canaldigital.se/boxar/tv-modul-hd/ ingen billede på max eller ultra

Kasper

Det lyder jo til der er noget helt galt, når ikke deres egne moduler virker mere.
🙁

Per M

Nok fordi at du skal anvende det her modul i stedet for som Bo anvender, da det tilsyneladende kræver card pairing.
https://www.pricerunner.dk/pl/239-4119278/TV-tilbehoer/Strong-Canal-Digital-CI-CA-Module-Sammenlign-Priser

icecool_denmark

Oh mine er købt ved Canal digital så de burde da virke

Kasper

Per M: icecool_denmark henviser til et modul som er Canal Digitals eget – et cam de stadig sælger fra den danske side. Fejlen må ligge andetsteds end cam’et, med mindre det er en meget gammel version han har.

icecool_denmark

Jeg har lige fået 2 fra Canal digital så jeg kan da ikke forstille mig at det er noget gamle l@#$ de har solgt mig

Per M

Man ser faktisk også den samme form for bøvl hos YouSee med deres egne utallige moduler, med at de har problemer med at låse kanaler op på forskellige apparater og at man så der er bedre tjent med eks. Neotion’s Viaccess CI 3.X modul i stedet for, da al udstyr accepterer det modul. Så det samme kan være tilfældet her, med at man faktisk er bedre tjent med det pairing modul fra Strong til Canal Digital som Bo også anvender, specielt når det skal sidde i en Vu+ der selv kan være lidt kritisk over for hvilke moduler der bliver… Read more »

Dan Bonde Møller

Jeg har testet med et cam som jeg fik fra Canal Digital jeg har brugt i mit LG tv, jeg satte det i min vu+ ultimo box med black hole og ca 1-2 min efter kan jeg se tv3 max og Viasat ultra hd gennem pc’en da min box ikke har support for 4k. Optagelser er også uden kryptering