Parabol guidesCanal DigitalViden

Digital kortlæser til Canal Digital – værd at vide

Ønsker du at modtage kodede digitale tv-signaler fra Canal Digital direkte på en fladskærm med parabol-tv tuner eller ønsker du at benytte en en alternativ boks til de modeller der udbydes af Canal Digital selv så har du formentlig brug for en digital kortlæser.

Canal Digital – digital kortlæser

Parabol-TV udbyderen Canal Digital tilbyder digital kortlæser til sine kanaler til godkendte produkter. Det er en række fladskærme fra Samsung og Sony. Har du en sådan, kan du få en Canal Digital kortlæser. De godkendte skærme har indbygget satellittuner (DVB-S) og en mulighed for at indsætte en digital kortlæser (CA-modul).

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

canaldigitalcam

Sådan ser kortlæseren til Canal Digital ud.
Prisen for en digital kortlæser til Canal Digital er omkring 599 – 699,-

Canal Digital på ikke godkendt udstyr? Indtil videre kan du godt flytte dit kort fra en godkendt tv-boks til en ikke godkendt boks eller fladskærm med DVB-S tuner og mulighed for Canal Digital kortlæser. Forvent dog ingen support på dette hos Canal Digital, og noget udstyr kan have problemer med undertekst formaterne hos Canal Digital. Du kan kun købe købe abonnement til godkendt udstyr.

 

Et eksempel – digital kortlæser

Herunder ses et eksempel på, hvordan programkortet fra udbyderen er sat i CA-modulet (CAM) og derefter ind i fladskærmen. Nu kan fladskærmen afkode signalet og give dig digitale tv-signaler uden brug af en separat boks. DIGITALT.TV modtager med et sådant cam også Canal Digital tv via tv-tuner kort i PC. Læs mere i testen af Terratec S7
 

canaldigitalcamtvCanal Digitals CAM sættes ind i siden af fladskærmen (Billede flatpanels.dk)

 

I samme kategori

Back to top button