Branche-Nyt

Tysk firma genopliver Floppy DTV

Tyske Digital Devices har overtaget rettighederne til de meget populære produkter fra Digital Everywhere. Digital Everywhere måtte for godt et år siden opgive produktionen og salget af sine ellers ganske populære Floppy og Fire DTV tunere, da det ikke længere hang sammen økonomisk. 

Det Digital Everywhere produkt, der igen kommer på markedet er FloppyDTV DVB-C udgaven. Denne skulle være i produktion og snart klar til salg formentlig i september måned. Floppy DTV DVB-C, har været eftertragtet pga. dens muligheder for modtagelse med Windows Media Center. Derfor er det også naturligt, at det er dette produkt som tyskerne i første omgang skaffer tilbage. Ifølge meldingerne så skulle Digital Devices og Digital Everywhere også samarbejde om nye produkter, der offentliggøres inden længe.

Det bliver spændende om Digital Devices og Digital Everywhere kommer til at byde på nye kvalitetsprodukter, og ikke mindst samme meget aktive driver support, som var med til at gøre Floppy DTV produkterne så populære.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Digital Devices har en række interessante DVB-C og DVB-S2 modeller i produktsortimentet, blandt andet end twin tuner modeller. Læs anmeldelsen af Digital Devices Cine S2 V6 + DuoFlex S2 eller Digital Devices Cine CT V6 + DuoFlex CT

floppydtv

Kilde: mce-community.de


I samme kategori

Back to top button