Lyd og andet tilbehør

Test: Creative Muvo Play – Hvor meget trådløs lyd får du for 250 kroner?

Bluetooth højtalere har vi testet flere af her på DIGITALT.TV, men ikke lige i den helt lave ende af prisskalaen. Det er dog tilfældet med Muvo Play bluetooth højtaleren her fra Creative. Aktuelt er den at finde til 248,-  Brug Pricerunner til at finde her og nu priser

Hvad du får for pengene, har vi kigget nærmere på i denne test.

Produktet er stillet til rådighed af Creative, hvorfor vi skal markere denne test med annonce. De har ikke haft indflydelse på vores vurdering.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Design og brug

Muvo Play udpakketLigesom den Ultimate Ears højtaler vi tidligere har testet, så er Creative Muvo Play i cylinder form med 360 graders lyd oplevelse. Den er ikke ret tung med sine 360 gram, og den er ikke så stor (80 x 80 x 110 mm), så her er der virkelig tale om en transportabel højtaler, der lige kan puttes i tasken, eller bindes på en taske med den medfølgende snor. Den kan holde til lidt af hvert med sin IPX7 certificerede vandtæthed (op til 1 meter i 30 minutter), og trods prisen, så føles den faktisk dyrere i sit materialevalg.

Muvo Play orange blueVi tester udgaven i sort, men den kan også fås i blå eller orange.

Muvo Play knapperDesignet er enkelt og er med integreret trykknapper til at tænde/slukke, lydstyrke, play pause. Sidstnævnte fungerer også til at aktivere Google Assistent / Siri på din telefon ved dobbelt tryk.

Muvo Play USB AUXBag et gummi cover finder vi et USB-C lader stik og et AUX 3.5 mm stik.

Power knappen er rød mens der lades, blinker blåt når der bluetooth parres, og er konstant blå når den er tændt.

Muvo Play topI top og bund er der basrefleks enheder, der vibrerer med bassen.

Muvo Play kører med Bluetooth 5, rækkevidden er op til 10 meter fra din smartphone, og du kan også benytte højtaleren til telefonsamtaler.

Batterilevetiden er angivet til 10 timer ved middel lydniveau. Det passer meget godt med vores erfaringer. Der er ikke nogen app muligheder med Muvo Play, det er helt simpelt bare at parre via bluetooth.

Lydkvalitet

Så er det blevet tid til det vigtigste, lydkvaliteten naturligvis. Her skal man naturligvis tage prisklassen med i betragtning. Til under 250 kroner, så får man faktisk en del lyd for pengene. Lyden er ret klar og åben, højtalerens størrelse taget i betragtning.

Mest oplagt, og nok også mest sandsynligt, er brug til lytning af moderne popmusik. Det er også her Muvo Play gør sig bedst. Til stille ballader og mere raffineret musik, så møder den naturlig nok sine begrænsninger. Selv ved høj volume formår den ikke at overstyre, men den spiller naturligvis ikke så højt eller med så meget bund, som den tidligere testet Ultimate Ears Megaboom 3, men denne koster så også over 1100 kroner.

Lyden er ret ens, uanset hvor man befinder sig rundt om højtaleren, man fornemmer ikke rigtig døde zoner, hvor lyden forringes.

Muvo Play stereo

Ganske smart så kan man have to Muvo Play koblet op samtidigt, så man kan få en stereooplevelse, det vil naturligvis være en forbedring af rummeligheden i lydoplevelsen. Vi har dog kun haft lejlighed til at teste den som enkelt højtaler.

Konklusion

Muvo Play er en glimrende bluetooth højtaler i sin prisklasse, der er oplagt f.eks. husstandens yngste, der gerne vil have en let og kompakt bærbar højtaler eller måske på badeværelset, nu hvor den jo er vandtæt.

Lyden er absolut godkendt, og med sit 360 graders design, så kan flere samles omkring højtaleren og få en god oplevelse. Særligt til mere stationært brug, så kan det måske være oplagt at investere i et par for at få en bedre lydoplevelse.

Brug Pricerunner til at finde her og nu priser

Muvo Play Logo anbefaling


I samme kategori

Back to top button