Stofa

Stofa udfaser tv-boksen – fremtiden er Apple TV og Chromecast / Android TV

Stofa tror på, at fremtiden på tv-markedet er app-baseret. Derfor stopper Stofa salget af tv-bokse. Fremadrettet kan man i stedet købe enten en Apple TV boks eller en Chromecast med, når man køber Stofas tv-produkter.

Den traditionelle tv-boks har svært ved at matche de moderne tv- og streaming-løsninger

– Den traditionelle tv-boks har svært ved at matche de moderne tv- og streaming-løsninger, og det er derfor, vi nu skifter strategi. Vi mener, at Apple og Google leverer de bedste og mest fremtidssikrede løsninger på markedet, siger Sune Holm, Senior Director i Norlys Digital.

Som et yderligere skridt på app-rejsen, har Stofa netop lanceret en ny app, der kan bruges på de Smart tv’s, der kører Android tv, som fx Sony og Phillips. Derudover arbejder man også på at lancere andre apps målrettet Smart tv, blandt andet til Samsung tv.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Vi ønsker at have apps til alle de mest populære platforme for at gøre det både nemt og intuitivt at bruge vores løsninger. Vi kigger løbende på, hvordan vi kan gøre det endnu lettere at være kunde hos os, siger Sune Holm.

TV-Boks udfasning begynder i løbet af året

Stofas eksisterende boks-kunder kommer ikke til at mærke nogen ændringer nu og her.

– I løbet af det næste års tid begynder vi at udfase de ældste udgaver af boksen, som findes i flere forskellige versioner. Vi kontakter kunderne med nærmere information, når vi begynder udfasningen af de ældre tv-bokse, siger Sune Holm.

Stofa Android TV boks

Stofa lancerede deres seneste tv-boks model i november 2019, hvor DIGITALT.TV var med. Denne var baseret på Android TV platformen, men havde en del start og udviklings problemer, der blandt andet gjorde at boksen blev trukket midlertidigt fra markedet i en periode

Kilde: Norlys presse

Læs også


I samme kategori

Back to top button