NorlysStofa

Norlys / Stofa varsler prisstigninger på TV-pakker

- én pakke stiger 150,- fra 1. april 2023

For fire måneder siden meldte Norlys / Stofa ovenpå YouSee pris udmeldinger, at de ikke ville hæve priserne på deres tv-pakker. Den udmelding holdt ikke ret længe, for nu varsler Nordlys prisstigninger, der ligger på mellem 30 – 150,-. Kun pakkerne Vælg Selv og Lille tv-pakke går fri af prisstigningerne.

Norlys begrunder prisstigninger med at sportsrettighederne bliver dyrere og dyrere.

– De store prisstigninger på sportsrettigheder betyder, at vi står i en situation, hvor vi enten skal tage sportskanalerne ud af vores pakker eller acceptere, at vi er nødt til at hæve priserne for at bibeholde sporten som en del af vores udbud, siger Sune Nabe Frederiksen, der er direktør i Norlys Digital.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Prisen på grundpakkerne hos både Norlys og Stofa forbliver uændret. Det betyder, at omkring halvdelen af Norlys’ og Stofas tv-kunder ikke vil opleve prisstigninger.

– Jeg er glad for, at det lykkes os at holde prisen i ro på de små tv-pakker. Det betyder, at de kunder, der ikke ønsker at se mange forskellige sportskanaler, ikke bliver ramt af de stigende priser. Samtidig giver det mulighed for, at kunder med de store tv-pakker kan konvertere til en lille tv-pakke og en Vælg Selv-pakke, hvis de ikke ønsker at betale den stigende pris for sportsrettighederne, siger Sune Nabe Frederiksen.

De nye tv-pakke priser fra 1. april 2023

Pakkerne med de største prisstigninger Vælg alt (Norlys TV) og Stor Tv-pakke (Stofa) byder fra 1. marts på Viaplay Total streamingtjenesten som en del af pakken.

Mellem tv-pakken der stiger 60,- får Viaplay Film og Serier streaming inkluderet.

Norlys

Pris pr. 1. april Prisstigning
Vælg Selv 109,- 0
Vælg 8 469,- 30,-
Vælg Alt 629,- 100,-

Stofa

Pris pr. 1. april 2023 Prisstigning
Lille tv-pakke 274,- 0,-
Mellem tv-pakke 529,- 60,-
Stor tv-pakke 779,- 150,-

Prissætningen kan variere for kunder gennem antenneforeninger.

Kilde: Norlys presse

I samme kategori

Back to top button