Streamingnyt

Smugkig – Efteråret 2020 på HBO Nordic

Det er sommerferie tid i Danmark og forhåbentlig for godt vejr til at streame helt så meget, som du måske plejer. Men efteråret er på vej og i denne artikel kigger vi lidt længere ud i fremtiden, på den anden side af sommerferien hos HBO Nordic, der har meldt ud, hvad de fremhæver er på vej hos dem. Vi har samlet info herunder med trailere/teasere.

Lovecraft Country

HBO Nordic starter ud med premieren på Jordan Peele og J.J. Abrams længe ventede horror-drama, Lovecraft Country, i august.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Serien følger Atticus Freeman (Jonathan Majors), der tager på roadtrip sammen med barndomsveninden, Letitia (Jurnee Smollett-Bell) og onkelen, George (Courtney B. Vance) for at finde sin forsvundne far (Michael K. Williams). Turen igennem Jim Crows USA i 1950’erne bliver en kamp for overlevelse i et land, der er voldsomt præget af af racisme, men som også er hjemsøgt af nogle frygtindgydende monstre.

https://youtu.be/VJV9acMsDwM

Beartown HBO Nordic
Beartown Maya MiriamIngrid Foto Niklas Maupoix (c) HBO Nordic

Senere venter den lokalproducerede, svenske HBO-serie, Beartown, baseret på Fredrik Backmans internationale bestseller.

Beartown handler om en lille by med store drømme, de hemmeligheder, som slider et samfund i stykker, modet, det kræver at gå imod flertallet, og konsekvenserne af, hvordan vi opdrager vores børn.HBO Nordic: Beartown | Official Teaser
HBO Nordic: Beartown | Official Teaser


The Undoing HBO

Du kan også se frem til den stjernespækkede miniserie, The Undoing, med Nicole Kidman og Hugh Grant, instrueret  af Susanne Bier. Denne serie skulle egentlig allerede have været vist men blev udsat til efteråret på grund af Coronaen.

I The Undoing møder vi Grace og Jonathan Fraser (Kidman og Grant), der lever det perfekte liv på Manhatten med deres fælles søn, Henry (Joah Jupe). Men i løbet af en enkelt nat åbner der sig en kløft i deres liv, som involverer et voldsomt dødsfald og fører en række gruopvækkende afsløringer med sig. Grace står pludselig tilbage med en ubehagelig anerkendelse af, at hun har glemt at lytte til de selvsamme råd, hun har givet andre. Hun skal nu lægge ét liv bag sig og starte et nyt.THE UNDOING Official Trailer (2020) Hugh Grant, Nicole Kidman, HBO Series
THE UNDOING Official Trailer (2020) Hugh Grant, Nicole Kidman, HBO Series


The Third Day hbo nordic

HBO Nordic har også et helt nyt sci-fi-drama med Jude Law på tapetet, miniserien The Third Day.THE THIRD DAY Trailer (2020)
THE THIRD DAY Trailer (2020)


vikings s 4

HBO Nordic tager også endegyldigt afsked med seerfavoritten, Vikings, der indtil videre er den mest sete serie på HBO Nordic i år. Også i den sidste sæson af Vikings medvirker de to danske skuespillere, Alex Høgh Andersen og Marco Ilsø.

Kilde: HBO Nordic

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button