Streamingnyt

The Undoing – HBO Susanne Bier serien udsat til efteråret

Susanne Bier har instrueret alle seks episoder af den nye, stjernespækket miniserie, The Undoing, der var sat til at få eksklusiv premiere på HBO Nordic 11. maj. Nu melder HBO Nordic at serien er udskudt til efteråret. Vi gætter på at det er for at have nyt indhold på lager i denne Corona tid, hvor produktionerne er sat på pause.

David E. Kelley har skrevet manuskript og er også seriens executive producer sammen med Kidman, Per Saari, Bruna Papandrea og Susanne Bier.

I The Undoing møder vi Grace og Jonathan Fraser (Kidman og Grant), der lever det perfekte liv på Manhatten med deres fælles søn, Henry (Joah Jupe). Men i løbet af en enkelt nat åbner der sig en kløft i deres liv, som involverer et voldsomt dødsfald og fører en række gruopvækkende afsløringer med sig. Grace står pludselig tilbage med en ubehagelig anerkendelse af, at hun har glemt at lytte til de selvsamme råd, hun har givet andre. Hun skal nu lægge ét liv bag sig og starte et nyt.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Foruden Kidman og Grant medvirker også danske Sofie Gråbøl, Donald Sutherland, Edgar Ramirez, Lily Rabe, Ismael Cruz Cordova, Matilda De Angelis og Noma Dumezweni.

The Undoing er baseret på bogen You Should Have Known (Det burde du have vidst) af Jean Hanff Korelitz.

HBO Nordic: The Undoing | Official Teaser 2
HBO Nordic: The Undoing | Official Teaser 2

The Undoing – HBO Susanne Bier serien udsat til efteråret

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button