Streamingnyt

Ny Jordan Peele / J.J. Abrams serie har premiere i august på HBO Nordic

- Se første teaser af Lovecraft Country

Det er velkendte navne der står bag den kommende HBO Nordic serie Lovecraft Country, der får premiere i august. Jordan Peele (Get Out, Us) og J.J. Abrams (Lost, Star Wars: Episode VII) står nemlig i spidsen for den nye dramaserie, der er baseret på romanen, Lovecraft Country, af Mark Ruff.

Serien følger Atticus Freeman (Jonathan Majors), der tager på roadtrip sammen med barndomsveninden, Letitia (Jurnee Smollett-Bell) og onkelen, George (Courtney B. Vance) for at finde sin forsvundne far (Michael K. Williams). Turen igennem Jim Crows USA i 1950’erne bliver en kamp for overlevelse i et land, der er voldsomt præget af af racisme, men som også er hjemsøgt af nogle frygtindgydende monstre.

Seriens executive producenter er J.J. Abrams, Jordan Peele, Bill Carraro, David Knoller, Misha Green (som også er seriens showrunner), Yann Demange og Daniel Sackheim. De to sidstnævnte instruerer også flere episoder.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Lovecraft Country er baseret på Matt Ruffs bestseller af samme navn, der sammenkædede gyserfiktionen af forfatteren, H.P. Lovecraft, med racismen i 1950’ernes USA.

https://youtu.be/LWEASasO-tI

Kilde: HBO Nordic presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button