Streamingnyt

Beartown – ny serie på vej på HBO Nordic til efteråret

Den nye dramaserie, Beartown, får premiere på HBO Nordic til eftåret. Serien er baseret på den internationale bestseller af Fredrik Backman (En mand der hedder Ove). Serien består af fem episoder og er en svensk originalproduktion fra HBO Europe.

Den lokale helt og ishockeystjerne, Peter Andersson (Ulf Stenberg), vender tilbage til hjemstavnen, Björnstad, for at overtage trænerhvervet for det lokale juniorhold. Hele byens drømme om en lysende fremtid hviler på de unge ishockeyspilleres skuldre, men da holdets stjernespiller, Kevin (Oliver Dufåker), bliver anklaget for en frygtelig forbrydelse, bliver hele det lille samfund sat på prøve.

Beartown handler om en lille by med store drømme, de hemmeligheder, som slider et samfund i stykker, modet, det kræver at gå imod flertallet, og konsekvenserne af, hvordan vi opdrager vores børn.

Hovedrollerne spilles af Ulf Stenberg, Aliette Opheim, Miriam Ingrid og Oliver Dufåker, og i de øvrige roller finder man Lukas Wetterberg, Tobias Zilliacus, Frida Sandberg, Jacob Nordenson, Charlotta Jonsson, Sanna Niemi, Mikael Odhag, Anna Azcárate, Tomas Bergström, Einar Bredefeldt og Gustav Lindh.

Desuden medvirker en række unge talenter, der aldrig har stået foran et kamera før, men som til gengæld er alt andet end nybegyndere på isen! Foruden Oliver Dufåker som Kevin består ishockeyholdet af Otto Fahlgren, Alfons Nordberg, Erik Lundqvist, Rasmus Karlsson og Najdat Rustom.

Beartown er indspillet i Gällivare samt Övertorneå, Haparanda, Kalix, Malmberget og Kiruna. Seriens producere er Bonnie Skoog Feeney og Mattias Arehn fra Filmlance International (en del af Endemol Shine Group), og executive producenter for HBO Europe er Hanne Palmquist, Steve Matthews og Antony Root.

Fredrik Backman, der har skrevet den storsælgende bog bag serien, fungerer også som executive producent. Backman er repræsenteret af Salomonsson Agency ved Tor Jonasson.

Video Thumbnail

HBO Nordic: Beartown | Official Teaser

Den nye dramaserie, Beartown, får premiere på HBO Nordic til eftåret. Serien er baseret på den internationale bestseller af Fredrik Backman (En mand der hedder Ove). Serien består af fem episoder og er en svensk originalproduktion fra HBO Europe. Den lokale helt og ishockeystjerne, Peter Andersson (

Kilde: HBO Nordic presse

Stream 7 Discovery Networks live tv-kanaler – Prøv Dplay gratis 30 dage her

Tags

Relaterede artikler

Back to top button
Close
Close