MånedsguidesSkyShowtime

Nyt på SkyShowtime juni 2024

SkyShowtime er som sædvanlig hurtigt ude med den kommende måneds premierer. Du kan blandt andet se frem til den længe ventede The Tattooist of Auschwitz og en ny sæson af Mayor of Kingstown.

Filtrér oversigten

lørdag 1. juni
Milli Vanilli | Official Trailer | Paramount+
1 jun 2024
00:05

Milli Vanilli

Dokumentar | 7.5 | 2023
Læs omtale

Milli Vanilli er produceret af MRC og Keep on Running Pictures og fortæller historien om Robert “Rob” Pilatus og Fabrice “Fab” Morvan, som hurtigt blev venner i deres ungdom i Tyskland. Da Rob kom fra et opløst hjem, og Fab havde forladt sin voldelige familie, havde de en problematisk opvækst og et fremtidigt mål til fælles: At blive berømte superstjerner. I løbet af ganske få år gik deres drøm i opfyldelse.

I 1989 opnåede deres første album platinsalg seks gange i USA, og hitsangen “Girl You Know It’s True” solgte mere end 30 millioner singler verden over. Rob og Fab, bedre kendt som “Milli Vanilli”, blev den mest populære popduo i verden i 1990 og vandt en Grammy® for Bedste nye kunstner. Men deres overvældende succes havde en altødelæggende bagside, der i sidste ende førte til deres berygtede deroute.

Milli Vanilli er instrueret og produceret af Luke Korem og produceret af Bradley Jackson, MRC og Keep On Running Pictures, Fulwell 73 og MTV Entertainment Studios. Hanif Abdurraqib fungerer som executive producer.

torsdag 6. juni
Mayor Of Kingstown S3 | Official Trailer | SkyShowtime
6 jun 2024
00:05

Mayor of Kingstown – Sæson 3

Serie | Krimi Thriller | Ny Sæson | 8.2 | 2021–
Læs omtale

SkyShowtime har udsendt teaser-traileren for den længe ventede tredje sæson af dramaserien Mayor of Kingstown, der får premiere eksklusivt på streamingtjenesten den 6. juni.

I seriens tredje sæson rystes Kingstown og byens indbyggere af en række eksplosioner, et nyt ansigt fra den russiske mafia slår sig ned i byen, og en narkokrig raser både i og udenfor fængselsmurene. Mike McLusky (Renner) er under et stigende pres for at afslutte krigen, men tingene kompliceres af, at et velkendt ansigt fra hans indespærrede fortid truer med at underminere borgmesterens forsøg på at holde fred blandt alle grupperinger.

Udover Renner kan Mayor of Kingstown består rollebesætningen af de faste skuespillere Hugh Dillon, Taylor Handley, Emma Laird, Tobi Bamtefa, Derek Webster, Nishi Munshi, Hamish Allan-Headley og Michael Beach.

fredag 7. juni
TheTattooist Of Auschwitz  | Offcial Trailer | SkyShowtime
7 jun 2024
00:05

The Tattooist of Auschwitz

Serie | Drama | Seriepremiere | 2024–
Læs omtale

Den fulde teaser trailer er frigivet til den kommende SkyShowtime miniserie, The Tattooist of Auschwitz. Serien får premiere 7. juni. Traileren indeholder også gribende originalmusik fra den mange gange Oscar-vindende komponist Hans Zimmer og Kara Talve, der også har komponeret seriens soundtrack.

The Tattooist of Auschwitz (Tatovøren fra Auschwitz) er historien om en mand, Lali (Hauer-King), en slovakisk jøde, der i 1942 deporteres til koncentrationslejren Auschwitz, hvor over en million jøder blev myrdet under Holocaust.

Kort efter ankomsten bliver Lali en af lejrens Tätowierer (tatovører), der har til opgave at tatovere identifikationsnumre på medfangernes arme. En dag møder han Gita (Próchniak), da han tatoverer fangenummer på hendes arm, og det fører til en kærlighed, der trodser rædslerne omkring dem. En modig og uforglemmelig historie tager sin begyndelse. Under konstant overvågning af en ustabil nazi SS-officer Stefan Baretzki (Jonas Nay) bliver Lali og Gita fast besluttede på at holde hinanden i live.

Omkring 60 år senere møder Lali (Keitel), der nu er i firserne, den ambitiøse forfatter Heather Morris (Lynskey). Lali, der for nylig er blevet enkemand, finder modet til at fortælle hele verden sin historie. Mens han fortæller Heather om sin fortid, konfronterer Lali langt om længe de traumatiske spøgelser fra ungdommen, og genoplever minderne om at blive forelsket på det mørkeste af alle steder.

The Tattooist of Auschwitz (Tatovøren fra Auschwitz), er executivt produceret af Claire Mundell via hendes virksomhed Synchronicity Films i samarbejde med Sky Studios og er instrueret af Tali Shalom-Ezer. Jacquelin Perske er executive producer og hovedforfatter af The Tattooist of Auschwitz (Tatovøren fra Auschwitz), sammen med afsnitforfatterne Evan Placey (associate producer) og Gabbie Asher. Serena Thompson er executive producer for Sky Studios.

onsdag 12. juni
The Exorcist: Believer | Official Trailer
12 jun 2024
00:05

The Exorcist: Believer

Film | 4.8 | 2023
Læs omtale

Instruktøren David Gordon Green (Halloween- trilogien) vender tilbage til denne skræmmende historie, der slog billetrekorder i biograferne, vandt to Oscars® og havde indflydelse på den retning, gyserfilm tog. Leslie Odom Jr. har hovedrollen i denne direkte fortsættelse til den første film sammen med den oprindelige Exorcist-stjerne Ellen Burstyn, der igen spiller rollen som Chris MacNeil. Da en 12-årig pige bliver besat af en mystisk dæmon, leder hendes far desperat efter hjælp og finder støtte hos en, hvis datter overlevede en lignende besættelse i 1970’erne.

fredag 14. juni
PAW Patrol - Sæson 5b SkyShowtime
14 jun 2024
00:05
Læs omtale

PAW Patrol er en hyggelig action-eventyrserie for børn i børnehavealderen med seks modige hundehvalpe i hovedrollerne, der anføres af en teknisk kyndig 10-årig dreng ved navn Ryder. Med en unik blanding af evner til at løse problemer, seje køretøjer og humor samarbejder PAW Patrol om at beskytte alle beboere i Adventure Bay. Alle hvalpene, lige fra brandhunden Marshall til politihvalpen Chase og Skye, der flyver højt i sin helikopter, har unikke personligheder og færdigheder at bidrage til teamet med, som viser betydningen af samarbejde og samfundssind. De har alle sammen særlige PupPacks på ryggen, der hjælper dem med at klare alting – lige fra at redde killinger til at bjærge et tog efter et stenskred! Og uanset hvor nervepirrende eventyret er, har PAW Patrol altid tid til at lege, have det sjovt og blive kløet bag ørerne af Ryder.

torsdag 20. juni
Trolls - Sammen igen - I biografen 12. oktober (trailer 2 med dansk tale)
20 jun 2024
00:05

Trolls: Sammen igen

Film | 6.0 | 2023
Læs omtale

Efter to film om ægte venskab og masser af flirten er Poppy og Branch nu langt om længe officielt et par (#broppy)! Da de kommer tættere på hinanden, opdager Poppy, at Branch har en hemmelighed fortid. Han var engang medlem af hendes yndlings- boyband, BroZone, sammen med sine fire brødre: Floyd, John Dory, Spruce og Clay. BroZone blev opløst, da Branch stadig var lille, og det samme blev familien, så Branch har ikke set sine brødre siden. Men da Branch’ bror Floyd bliver kidnappet af et par nederdrægtige popstjerne-skurke — Velvet og Veneer — på grund af sit musikalske talent, begiver Branch og Poppy sig ud på en oprivende og følelsesladet rejse for at genforene brødrene og redde Floyd fra en skæbne, der er endnu værre end popkulturens glemsel.

onsdag 26. juni
Mean Girls | Official Trailer (2024 Movie)
26 jun 2024
00:05

Mean Girls (2024)

Film | 5.7 | 2024
Læs omtale

Fra Tina Feys humoristiske sjæl kommer et nyt twist på den moderne klassiker, Mean Girls. Den nye elev Cady Heron (Angourie Rice) bydes velkommen i toppen af den sociale fødekæde af de populære pigers ledergruppe kaldet “The Plastics”, som regeres af den beregnende dronningebi Regina George (Reneé Rapp) og hendes håndlangere Gretchen (Bebe Wood) og Karen (Avantika). Men da Cady begår den store fejl at falde for Reginas tidligere kæreste Aaron Samuels (Christopher Briney), kommer hun på kollisionskurs med Regina. Da Cady sætter sig for at vælte gruppens farligste rovdyr ved hjælp af sine udstødte venner Janis (Auli’i Cravalho) og Damian (Jaquel Spivey), skal hun lære, hvordan hun forbliver tro mod sig selv i den mest morderiske jungle af alle: High school

Månedens øvrige igangværende serier med ugentlige episoder

Apples Never Fall | Official Trailer | SkyShowtime
tirsdag

Apples Never Fall

Serie | Drama
Sidste afsnit: 04/06/24
Læs omtale

SkyShowtime har frigivet de første billeder  og trailer til dramaserien Apples Never Fall, der er baseret på Liane Moriartys New York Times bestseller. Serien vises eksklusivt på SkyShowtime i 2024.

Apples Never Fall handler om den tilsyneladende billedskønne Delaney-familie. De tidligere tennistrænere, (Sam Neill) og Joy (Annette Bening), har solgt deres succesfulde tennisakademi og er klar til det, der skulle være livets gyldne år. De ser frem til at bruge tid sammen med deres fire, voksne børn, (Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner og Essie Randles), men alt ændrer sig, da en såret ung kvinde pludselig banker på Joy og Stans dør – og giver dem den spænding, de har savnet. Men da Joy pludselig forsvinder, er hendes børn nødsaget til at dykke ned i deres forældres såkaldte perfekte ægteskab – og familiens dybeste hemmeligheder begynder at blive afsløret.

Concordia | Official Trailer | SkyShowtime
torsdag

Concordia

Serie | Thriller
Sidste afsnit: 06/06/24
Læs omtale

Concordia er titlen på Frank Doelgers nye socioteknologiske thriller, der får eksklusiv premiere på SkyShowtime den 23. maj med frigivelse af to nye afsnit hver torsdag.

Concordia – det handler den om

Drevet af AI (kunstig intelligens) er Sveriges Concordia fremtidens by, der bygger på overvågning og dataindsamling – ikke til uetiske, opportunistiske formål, men til gavn for byens borgere, hvor byens ledelses mål er at skabe et mere frit, retfærdigt og humant samfund. Ved byens 20 års jubilæum er Concordia en ubestridelig succes, men da man nærmer sig en udvidelse, sker der to katastrofer: Det første mord nogensinde og en hacker i byens uigennemtrængelige AI kompromitterer selve fundamentet og muligheden for udvidelse. Et team går i al hast i gang med at opklare begge forbrydelser og gennemføre udvidelsen, men undervejs afdækker de en chokerende arvesynd, der truer med at ødelægge alt det, som byens skabere har opnået.

Concordia er en Nordic noir-inspireret serie med blandt andre Ruth Bradley (Ted Lasso), Nanna Blondell (Black Widow, House of the Dragon), Christiane Paul (Counterpart), Steven Sowah (For Jojo), Ahd Kamel (Collateral), Hugo Becker (Gossip Girl), Kento Nakajima (Love Like The Falling Petals), Joséphine Jobert (Death In Paradise), Karoline Eichhorn (Dark), Jonas Nay (Deutschland 83), Alba Gaïa Bellugi (The Swarm), Maeve Metelka (Unorthodox) og Mohamed Achour (Liberame).

Den multinationale serie, der forgår i Sverige, er instrueret af Barbara Eder (The Swarm, Barbarians, Cop Stories) med Emmy-vinder Frank Doelger (The Swarm, Game of Thrones) som executive producer og showrunner.

Bemærk at vores system kun kan vise ugentlige serier, hvor vi kender antallet af episoder / slut dato. Visse tv-serier vises ikke fast hver uge, men holder pause af og til.

I samme kategori

Back to top button