MånedsguidesNetflix

Nyt på Netflix juni 2024

Netflix byder i årets første sommermåned blandt andet på flere filmpremierer som den danske drama komedie Bedre Tider, der er en hjertevarm og ærlig familiefortælling om, hvordan sammenhold kan skabe håb selv i svære tider.

I samme tema så kan du opleve Nicole Kidman i filmen A Family Affair, en romantisk komedie instrueret af Richard LaGravenese. Er du mere til action, så er der Trigger Warning med Jessica Alba på Netflix her i juni.

Netflix er også tilbage med opvarmning til årets Tour de France, når de har premiere på sæson 2 af Tour de France dokumentaren Tour de France: Med i feltet.

På seriefronten så er der mere Bridgerton, ny sæson af Sweet Tooth og premiere på sæson 7 af Outlander.

Tjek alle premieretitlerne ud herunder og god streaming fornøjelse!

Filtrér oversigten

lørdag 1. juni
Magic Mike’s Last Dance | Officiel Trailer
1 jun 2024
00:01

Magic Mikes Last Dance

Film | Drama Komedie | 5.2 | 2023
Læs omtale

‘Magic Mike’s Last Dance’ er den tredje film om stripperen Mike Lane og resten af holdet af superstjerne-strippere.

Magic Mikes Last Dance – det handler den om

Efter en længere pause fra rampelyset er ‘Magic’ Mike Lane (Channing Tatum) igen klar til at indtage dansegulvet i ”Magic Mike’s Last Dance”. Filmen er den tredje film om ‘Magic Mike’ i den succesfulde serie instrueret af Steven Soderbergh.

I hvad han håber bliver det sidste dansekapitel, tager Mike til London med en stenrig og prominent kvinde spillet af Selma Hayek, som lokker ham med et tilbud, som han ikke kan afslå.

Med alt på spil, skal Mike i gang med at optræne en række nye hotte dansere, da han opdager hvad der i virkeligheden er formålet med turen..

Fyr & Flamme (2019) - norsk trailer
1 jun 2024
09:00

Fyr og flamme

Film | Drama | 5.9 | 2019
Læs omtale

100 forlystelser og kun en er forbudt. Da John og Ninni bliver tiltrukket af hinanden og må de trodse deres familier for at redde de rivaliserende forlystelsesparker.

New Amsterdam Season 4 Promo (HD)
1 jun 2024
09:00

New Amsterdam – sæson 4

Serie | Drama | 8.0 | 2018–2023
Læs omtale

Et af USA’s ældste hospitaler tager imod den nye direktør, dr. Max Goodwin, som træder til for at ændre på status quo og redde patienternes liv.

søndag 2. juni
Monster High Netflix
2 jun 2024
09:00

Monster High

Serie | Animation
Læs omtale

Clawdeen tager med sine bofæller og bedste venner, Frankie Stein og Draculaura, på sjove eventyr sammen med deres monstrøse kammerater på en overnaturlig high school.

tirsdag 4. juni
Jo Koy: Live from Brooklyn | Official Trailer | Netflix
4 jun 2024
09:00
Læs omtale

I denne standup-special uden filter taler komikeren Jo Koy om energivampyrer, mumlerap, flirt med emojis og overraskelsen ved at blive kaldt en zaddy.

onsdag 5. juni
Bedre Tider - Trailer
5 jun 2024
09:00

Bedre Tider

Film | Drama Komedie | 2023
Læs omtale

Netflix har haft hurtig premiere på flere danske biograffilm i den seneste tid, og i juni er de så klar med filmen Bedre tider, der havde dansk biografpremiere 21. december.

BEDRE TIDER er både skrevet og instrueret af Milad Schwartz Avaz, distribueres af SF Studios og er produceret af A Production.

BEDRE TIDER er en hjertevarm og ærlig familiefortælling om, hvordan sammenhold kan skabe håb i selv svære tider. En feelgood film om at turde give slip på fortiden og leve i nutiden.

Bedre Tider – Mere om handlingen

Da de tre brødre Oscar, Karl og Lukas ved et tilfælde opdager, at deres fars bageri står overfor konkurs og at deres familiebageri er truet af lukning, rykker de sammen for at redde familiens arv og deres fars eneste glæde efter deres mors død. Deres far – den evigt optimistiske arbejdshest Vagn har dog allerede en plan. Han vil gentage sin ungdoms succes, men i stedet for at lave verdens største romkugle, vil han slå rekorden for verdens største træstamme og på den måde tjene pengene hjem. Brødrene står klar til at hjælpe deres far, mens de uundgåeligt hver især bearbejder den sorg, det var at miste deres mor for et halvt årti siden…

Under Paris - Official Trailer [English] | Netflix
5 jun 2024
09:00

Hajer i Paris

Film | Gyser
Læs omtale

For at redde Paris fra et internationalt blodbad tvinges en sørgende forsker til at se sin tragiske fortid i øjnene, da en kæmpehaj dukker op i Seinen.

Hitler og nazisterne - Ondskaben på anklagebænken Netflix
Læs omtale

Denne gribende dokumentarserie undersøger Adolf Hitler og nazisternes opståen, styre og opgør fra før 2. verdenskrig til Holocaust til Nürnberg-processerne.

How to Rob a Bank | Official Trailer | Netflix
5 jun 2024
09:00

How to Rob a Bank

Dokumentar
Læs omtale

I denne dokumentar om virkelige forbrydelser begår en karismatisk rebel en rækker bankrøverier i 1990’ernes Seattle, som var det taget ud af en actionfilm.

torsdag 6. juni
Rafa Márquez: El Capitán | Official Trailer | Netflix
6 jun 2024
09:00
Læs omtale

Den mexicanske forsvarsspiller mindes sejre og nederlag i fodboldens verden og giver os et eksklusivt indblik i nogle af sine drømme, fiaskoer og overbevisninger.

Sweet Tooth | Officiel trailer for sidste sæson | Netflix
6 jun 2024
09:00

Sweet Tooth – Sæson 3

Serie | Action Adventure | 7.7 | 2021–
Læs omtale

I dette episke eventyr i en postapokalyptisk verden tager en dreng, der er halv hjort, halv menneske, ud for at finde en familie og et hjem sammen med en brysk beskytter. Den tredje og sidste sæson er klar 6. juni

Having defeated General Abbot in the battle at Pubba’s Cabin, Gus (Christian Convery), Jepperd (Nonso Anozie), Becky (Stefania LaVie Owen), and Wendy (Naledi Murray) embark on a journey to Alaska in search of Gus’s mother, Birdie (Amy Seimetz), who has been working to uncover the mysterious origins of the deadly Sick. Along the way, they are joined by Dr. Singh (Adeel Akhtar), who may have his own dangerous beliefs about Gus and his role in reversing the virus. Meanwhile, a new threat emerges in the form of Helen Zhang (Rosalind Chao), her daughter Rosie (Kelly Marie Tran), and the ferocious Wolf Boys, who seek to restart human birth and view Gus as the solution to their plans. As they navigate through perilous terrain, Gus and his group of friends find refuge at the Outpost in Alaska, where they meet a new ensemble of characters including Siana (Cara Gee) and her hybrid daughter Nuka (Ayazhan Dalabayeva). With the clock to find answers running out, alliances are tested and destinies intertwine, all leading to a thrilling climax that will determine the fate of humanity and hybrids. Based on the DC comic book series by Jeff Lemire, Sweet Tooth is executive produced by Jim Mickle, Susan Downey, Robert Downey, Jr., Amanda Burrell, and Linda Moran. The series is produced by Warner Bros. Television.

tirsdag 11. juni
Tour de France: Med i feltet – sæson 2 | Officiel teaser | Netflix
11 jun 2024
09:00

Tour de France: Med i feltet – Sæson 2

Dokumentar | Ny Sæson | 8.2 | 2023–
Læs omtale

Netflix’s sportsdokumentarserie om den verdensberømte Tour de France er tilbage til en anden sæson, med otte nye episoder, der lander på Netflix globalt fra den 11. juni 2024. Vi kommer bag kulisserne på den 110. udgave af cykelløbet, hvor Jonas Vingegaard vandt for andet år i træk.

Her er hvad Netflix skriver om den nye sæson:

Mens man i første sæson kunne se Jonas Vingegaard og Tadej Pogacar stå ansigt til ansigt, vil den nye sæson følge de to Tour de France-vindere i en episk duel om den gule trøje i 2023. I denne sæson vil vi også se Tom Pidcock plaget af tvivl, Thibaut Pinots sidste Tour de France og Fabio Jakobsens afgørende styrt – sammen med Mathieu van der Poel, Wout Van Aert, Julian Alaphilippe og Jasper Philipsen.

Fra de enkelte cykelryttere til sportsdirektørerne: Tour de France: Med i feltet følger alle de involverede i touren og belyser de mange udfordringer ved et løb, der er gået hen og blevet et internationalt symbol, som år efter år transmitteres til 190 lande. I denne sæson kommer vi med om bag kulisserne på de 21 etaper i Tour de France 2023 og får indblik i skandalerne, slag under bæltestedet og tørsten efter hæder og ære. Vi følger de dramatiske styrt og episke udbrud, ryttere, der bliver kaldt tilbage til feltet, og ikke mindst den indædte kamp om den gule førertrøje!

onsdag 12. juni
My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman: Season 5 | Official Trailer | Netflix
12 jun 2024
09:00
Læs omtale

Tv-legenden David Letterman er vært for et intimt talkshow med indsigtsfulde samtaler og sjove udflugter med kendte personer. I den kommende sæson 5 med Miley Cyrus og basketball ikonet Charles Barkley.

torsdag 13. juni
Bridgerton | Sæson 3 – del 2 | Officiel trailer | Netflix
13 jun 2024
09:00

Bridgerton – Sæson 3 – del 2

Serie | Drama | 7.4 | 2020–
Læs omtale

Den første halvdel af Bridgertons tredje sæson fik premiere den 16. maj og slog rekord, da den opnåede den største debut i seriens historie med mere end 41 mio. visninger i løbet af de første fire dage. I anden halvdel følger vi fortsat Colin Bridgerton (Luke Newton) og Penelope Featheringtons (Nicola Coughlan) kærlighedsrejse, og disse sidste fire afsnit får premiere den 13. juni 2024.

Bridgerton – fra Shondaland og den nye showrunner, Jess Brownell – er tilbage med tredje sæson, hvor Penelope Featherington (Nicola Coughlan) endelig har opgivet sin lange forelskelse i Colin Bridgerton (Luke Newton) efter at have hørt hans nedsættende ord om hende i sidste sæson. Hun har dog besluttet, at det er på tide at få sig en ægtemand – helst en, der vil give hende nok uafhængighed til at fortsætte sit dobbeltliv som Lady Whistledown, langt væk fra sin mor og sine søstre. Men Penelope mangler selvtillid, og hendes bestræbelser på ægteskabsmarkedet mislykkes på det groveste. I mellemtiden er Colin vendt tilbage fra sine sommerrejser med et nyt look og en seriøs selvsikkerhed. Men han bliver nedslået over at opdage, at Penelope – den eneste person, der altid har værdsat ham, som han var – giver ham den kolde skulder. Ivrig efter at vinde hendes venskab tilbage tilbyder Colin at lære Penelope, hvordan hun får mere selvtillid – for at hjælpe hende med at finde en ægtemand i denne sæson. Men da hans lektioner begynder at virke lidt for godt, må Colin gøre op med sig selv, om hans følelser for Penelope virkelig bare er venskabelige. Penelopes situation kompliceres af bruddet med Eloise (Claudia Jessie), som har fundet en ny, meget uventet ven, mens Penelopes voksende plads i byen gør det endnu sværere at holde hendes Lady Whistledown-alter ego hemmeligt.

CAST: Nicola Coughlan, Luke Newton, Claudia Jessie, Luke Thompson, Golda Rosheuvel, Adjoa Andoh, Ruth Gemmell, Lorraine Ashbourne, Hannah Dodd, Simone Ashley, Jonathan Bailey, Harriet Cains, Bessie Carter, Jessica Madsen, Florence Hunt, Martins Imhangbe, Will Tilston, Polly Walker, Daniel Francis, Joanna Bobin, Dominic Coleman, Hannah New, and Julie Andrews

lørdag 15. juni
Get Out Official Trailer 1 (2017) - Daniel Kaluuya Movie
15 jun 2024
09:00

Get Out

Film | Horror | 7.8 | 2017
Læs omtale

Chris er nervøs over at skulle møde sin kæreste Roses forældre, og hans bekymringer skal vises sig at være velbegrundede, da weekenden går fra slem til værre.

onsdag 19. juni
Black Barbie | Official Trailer | Netflix
19 jun 2024
09:00

Black Barbie

Dokumentar
Læs omtale

Discover the untold story of the first Black Barbie and the pivotal role three trailblazing women at Mattel had in creating a doll who looked like them.

Inheritance | Official Trailer (HD) | Vertical Entertainment
19 jun 2024
09:00

Inheritance

Film | Krimi Thriller | 5.6 | 2020
Læs omtale

Da patriarken i en magtfuld familie går bort, betror han sin datter med en hemmelighed, der ønsker at komme frem i lyset.

Lyle, Lyle, Crocodile | Trailer
19 jun 2024
09:00

Min ven, Krokodillen

Film | Animation | 6.1 | 2022
Læs omtale

Da familien Primm flytter til New York City, slog deres unge søn Josh med at tilpasse sig sin nye skole og nye venner. Alt det ændrer sig, da han opdager Lyle – en syngende krokodille.

torsdag 20. juni
The Accidental Twins Netflix
20 jun 2024
09:00
Læs omtale

Two sets of identical twins switched at birth in Colombia explore their complex history and new identities in this captivating documentary.

fredag 21. juni
Trigger Warning | Officiel trailer | Netflix
21 jun 2024
09:00

Trigger Warning

Film | Action Thriller | 2024
Læs omtale

Jessica Alba medvirker i Trigger Warning, der kommer til Netflix 21. juni. Traileren til action thrilleren er frigivet.

Trigger Warning – det handler den om

Da en dygtig elitesoldat (Alba) overtager sin fars bar efter hans pludselige død, kommer hun hurtigt på kant med en voldelig bande, der skaber kaos i hendes hjemby.

Udvidet beskrivelse på engelsk:

Special Forces commando Parker (Jessica Alba) is on active duty overseas when she gets called back to her hometown with the tragic news that her father has suddenly died. Now the owner of the family bar, Parker reconnects with her former boyfriend-turned-sheriff Jesse (Mark Webber), his hot-tempered brother Elvis (Jake Weary) and their powerful father Senator Swann (Anthony Michael Hall), as she looks to understand what actually happened to her dad.

Parker’s search for answers quickly goes south and she soon finds herself at odds with a violent gang running rampant in her hometown. Unsure of who she can truly trust, Parker draws on her commando training and proves herself a force to be reckoned with as she hunts down the truth and attempts to right what has gone wrong in Swann County, with the help of her covert ops partner and hacker Spider (Tone Bell) and connected local dealer Mike (Gabriel Basso).

Instrueret af Mouly Surya, skrevet af John Brancato, Josh Olson og Halley Gross og produceret af Erica Lee, Basil Iwanyk og Esther Hornstein.

Blandt de øvrige medvirkende i Trigger Warning er Mark Webber, Tone Bell, Jake Weary, Gabriel Basso og Anthony Michael Hall.

onsdag 26. juni
Worst Roommate Ever: Season 2 | Sneak Peek | Netflix
26 jun 2024
09:00

Worst Roommate Ever – Sæson 2

Dokumentar | Ny Sæson
Læs omtale

Voldelige svindlere. Iskolde mordere. Disse frygtelige, virkelige historier afdækker nogle af de værste oplevelser ved at dele bolig, man overhovedet kan forestille sig.

torsdag 27. juni
That '90s Show | Part 2 Official Trailer | Netflix
27 jun 2024
09:00

That ’90s Show – del 2

Serie | Komedie | Ny Sæson | 6.4 | 2023–
Læs omtale

Kitty og Red Forman byder en ny generation af teenagere velkommen i deres kælder, da deres barnebarn Leia beslutter sig for at tilbringe sin sommer i Wisconsin.

fredag 28. juni
A Family Affair | Official Trailer | Netflix
28 jun 2024
09:00

A Family Affair

Film | Komedie | 2023
Læs omtale

“A Family Affair” er en romantisk komedie instrueret af Richard LaGravenese. Filmen handler om en uventet romance, der udløser komiske konsekvenser for en ung kvinde, hendes mor og hendes chef, som alle kæmper med komplikationerne ved kærlighed, sex og identitet1.

Nicole Kidman spiller rollen som Brooke Harwood, og hun deler skærmen med Joey King, der spiller Zara Ford, og Zac Efron, der spiller Chris Cole.

Det er interessant at bemærke, at Nicole Kidman og Zac Efron tidligere har spillet sammen i filmen “The Paperboy” fra 2012.

The Mole - Sæson 2 Netflix
28 jun 2024
09:00

The Mole – Sæson 2

Reality | Ny Sæson
Læs omtale

Tolv deltagere gennemfører udfordringer, mens de forsøger at finde ud af, hvem af dem det er, der saboterer deres missioner i denne genindspilning af kultklassikeren.

I samme kategori

Back to top button