Netflix
11 jun 2024
Netflix


Tour de France: Med i feltet – sæson 2 | Officiel teaser | Netflix

Netflix’s sportsdokumentarserie om den verdensberømte Tour de France er tilbage til en anden sæson, med otte nye episoder, der lander på Netflix globalt fra den 11. juni 2024. Vi kommer bag kulisserne på den 110. udgave af cykelløbet, hvor Jonas Vingegaard vandt for andet år i træk.

Her er hvad Netflix skriver om den nye sæson:

Mens man i første sæson kunne se Jonas Vingegaard og Tadej Pogacar stå ansigt til ansigt, vil den nye sæson følge de to Tour de France-vindere i en episk duel om den gule trøje i 2023. I denne sæson vil vi også se Tom Pidcock plaget af tvivl, Thibaut Pinots sidste Tour de France og Fabio Jakobsens afgørende styrt – sammen med Mathieu van der Poel, Wout Van Aert, Julian Alaphilippe og Jasper Philipsen.

Fra de enkelte cykelryttere til sportsdirektørerne: Tour de France: Med i feltet følger alle de involverede i touren og belyser de mange udfordringer ved et løb, der er gået hen og blevet et internationalt symbol, som år efter år transmitteres til 190 lande. I denne sæson kommer vi med om bag kulisserne på de 21 etaper i Tour de France 2023 og får indblik i skandalerne, slag under bæltestedet og tørsten efter hæder og ære. Vi følger de dramatiske styrt og episke udbrud, ryttere, der bliver kaldt tilbage til feltet, og ikke mindst den indædte kamp om den gule førertrøje!

Hvor kan man se Tour de France: Med i feltet – Sæson 2?

Du kan se Tour de France: Med i feltet – Sæson 2 på Netflix fra 11. juni 2024
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Netflix

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button