Biografnyt

Bedre Tider

- Se traileren her. I biografen 21. december

Traileren og plakaten til julens helt store danske feelgood drama BEDRE TIDER med Lars Brygmann, Ari Alexander og Sebastian og Andreas Jessen er offentliggjort. BEDRE TIDER er både skrevet og instrueret af Milad Schwartz Avaz, distribueres af SF Studios og er produceret af A Production.

BEDRE TIDER er en hjertevarm og ærlig familiefortælling om, hvordan sammenhold kan skabe håb i selv svære tider. En feelgood film om at turde give slip på fortiden og leve i nutiden.

Bedre Tider – Mere om handlingen

Da de tre brødre Oscar, Karl og Lukas ved et tilfælde opdager, at deres fars bageri står overfor konkurs og at deres familiebageri er truet af lukning, rykker de sammen for at redde familiens arv og deres fars eneste glæde efter deres mors død. Deres far – den evigt optimistiske arbejdshest Vagn har dog allerede en plan. Han vil gentage sin ungdoms succes, men i stedet for at lave verdens største romkugle, vil han slå rekorden for verdens største træstamme og på den måde tjene pengene hjem. Brødrene står klar til at hjælpe deres far, mens de uundgåeligt hver især bearbejder den sorg, det var at miste deres mor for et halvt årti siden…

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

BEDRE TIDER produceres af A Production af Misam Avaz.

Bedre Tider - Trailer
Bedre Tider - Trailer

Bedre Tider

Film | 2023
21 dec 2023
Biografen


Medvirkende (ALFABETISK)
Andreas Jessen, Lars Brygmann, Sebastian Jessen

Se alle medvirkende på IMDB
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: SF Studios presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button