Månedsguides

Nyt på C More i februar 2022

Der er endnu en ny Beck film på C More i februar, du får blandt andet også film som Target Number One med Josh Hartnett, Janet Jackson dokumentar og en række lidt mere klassiske danske filmtitler.

Filtrér oversigten

tirsdag 1. februar
BRUCE ALMIGHTY (2003) - Official Movie Trailer
1 feb 2022
00:02

Bruce den almægtige

Film | Komedie
Læs omtale

Den selvglade reporter Bruce (Jim Carrey) er sur og misfornøjet med alt i sit liv og skyder skylden på de højere magter. Gud giver herefter Bruce al guddommelig magt for at se, om han kan gøre det bedre. Arbejdet som Gud er fantastisk i begyndelsen, men snart bliver det sværere.

Cecilie C More
1 feb 2022
00:02

Cecilie

Film | Gyser
Læs omtale

Cecilie (Sonja Richter) er en skrøbelig og usikker kvinde, der flytter på landet med sin mand for at få fred og ro. Hun bliver imidlertid hjemsøgt af et spøgelse – en lille pige, der er blevet myrdet for 30 år siden og nu vil have hævn. Sammen med en psykiater begynder hun at kortlægge sammenhængen mellem sit eget liv og det brutale mord.

Dannys Dommedag C More
1 feb 2022
00:02

Dannys Dommedag

Film | Scifi
Læs omtale

Teenagebrødrene Danny og William er uenige om alt, men da mystiske og ukendte rovdyr angriber byen og besætter deres hus, er de tvunget til hurtigt at flygte ned i kælderen for at undslippe. Danny er overbevist om, at det er sikrere at være i kælderen, mens William insisterer på, at de går ud og leder efter deres mor. Uden forældrene, magt, mad og vand må de nu flygte fra rovdyrene.

Dater's Handbook Trailer HD
1 feb 2022
00:02

Daters Handbook

Film | Komedie
Læs omtale

Cassandra (Meghan Markle) er en succesfuld forretningskvinde, der har det med at vælge de forkerte mænd. For at få styr på romantikken søger hun hjælp i den nye bog om kærlighed, The Dater's Handbook, af den populære dr. Susie. Men da hun skal vælge mellem den stabile George eller den afslappede Robert, bliver det alligevel ikke så let. Romantisk komedie fra tv-kanalen Hallmark.

De Vilde Svaner C More
1 feb 2022
00:02

De Vilde Svaner

Film | Drama
Læs omtale

Prinsesse Elisa lever lykkeligt med sine 11 brødre. Da Kongen gifter sig igen, forvandler den nye Dronning brødrene til svaner. Med hjælp fra en gammel kone genfinder hun sine brødre, der nu er svaner om dagen, men mennesker om natten. Hun vil gøre alt for at frelse sine brødre. Feen Fatamorgana viser hende i en drøm, hvordan hun kan hjælpe brødrene, så de kan få deres menneskeskikkelse igen.

Det Grå Guld C More
1 feb 2022
00:02

Det Grå Guld

Film | Komedie
Læs omtale

Det ældre ægtepar Anette og Holger tvinges til at forlade deres lejlighed og Anettes gamle dansepartner fra teenagetiden, John, samtidig bliver sagt op fra sin stilling i banken. Nu planlægger trekløveret et bankrøveri for at få råd til at tilbringe resten af deres dage under sydens sol. Men ingen af dem har nogensinde haft en pistol i hånden, og kuppet er næsten dømt til at gå galt.

En Mand kommer hjem C More
1 feb 2022
00:02

En Mand kommer hjem

Film | Komedie
Læs omtale

En verdenskendt operasanger meddeler, at han vender hjem til sin fødeby, og alle er helt oppe at køre i den lille danske provinsby. En anden af byens børn – køkkendrengen Sebastian – er sin kæreste utro med tjenestepigen Maria, og da der opstår rygter om en familiær relation mellem operasangeren og Sebastian, er hele den lykkelige hjemkomst pludselig i fare!

I Lossens Time C More
1 feb 2022
00:02

I Lossens Time

Film | Drama
Læs omtale

Præsten Helen bliver kaldt til et psykiatrisk hospital for at tale med en ung mand, der har myrdet to mennesker. Nu er han overbevist om, at Gud vil have ham til at begå selvmord. Forsigtigt må Helen grave i drengens fortid for at forstå, hvad der gjorde ham til en morder, og måske hjælpe ham med at få en fremtid. Filmen bliv nomineret til flere priser – bl.a. en Robert i kategorien "Bedste drama"

Prag C More
1 feb 2022
00:02

Prag

Film | Drama
Læs omtale

Christoffer og hans kone Maja rejser fra Danmark til Prag for at tage hånd om Christoffers fars dødsbo. Far og søn har ikke været i kontakt i flere år, men Christopher arver som nærmeste pårørende sin fars store hus. Mens han ordner det praktiske, forsøger han samtidig at lappe på forholdet til Maja, der langt fra er godt.

Selvhenter C More
1 feb 2022
00:02

Selvhenter

Film | Komedie
Læs omtale

Dansk komedie om de umage brødre, Emil og Magnus, rejser til Spanien, for at fragte deres døde far hjem fra Spanien. Hvad Emil ikke ved, er at Magnus kun er fulgt med for at få faderens værdifulde Rolexur for at redde en elendig økonomi. Da det bliver dyrt, lejer de en bil med tagboks og snart begynder den vildeste rejse gennem Europa.

Tæl til 100 C More
1 feb 2022
00:02

Tæl til 100

Film | Drama
Læs omtale

Teenageren Thomas og hans mor er lige flyttet til et lille lokalsamfund på landet et sted i Danmark. Hun har mødt en mand, han har fået kæreste og venner og er begyndt at realisere sine drømme om at blive rockmusiker. Men frygten må de altid leve med – frygten for Thomas' voldelige far, som de er flygtet fra. Hvornår vil han finde dem?

Voksne Mennesker C More
1 feb 2022
00:02

Voksne Mennesker

Film | Komedie
Læs omtale

Daniel lever fra dag til dag med at lave sort arbejde som graffitikunstner. Han sprayer kærlighedserklæringer på husfasader i København, og han flygter fra ubetalte bøder, politiet og forfaldne regninger. Daniel ser ud til at leve udenfor samfundets normer og regler, indtil han falder for den excentriske Franc, som han møder gennem sin ven, ”morfar”.

onsdag 2. februar
Just My Type Trailer (2020) - New Hallmark Movies
2 feb 2022
00:02

Just My Type

Film | Drama
Læs omtale

Romantisk drama fra Hallmark hvor vi møder Vanessa, der er en journalist med forfatterdrømme som besøger den lille by Thompson Lake i Washington. Her møder hun ved et tilfælde den generte bestsellerforfatter Martin Clayborne og vil lave et interview med ham. Man er lidt imod det, men inden længe får hun både et interview og opmuntring til sit forfatterskab.

Winter War: Battle of the Bulge C More
2 feb 2022
00:02
Læs omtale

Amerikansk action fra 2. Verdenskrig. Ardenneroffensiven er indledt. Løjtnant Cappa og hans mænd fra anden infanteridivision må finde en måde at bremse den tyske invasion på med ethvert tænkeligt middel. Venner er ikke, som de tager sig ud, og der er fjender overalt.

torsdag 3. februar
DAN IN REAL LIFE | Official Australian Trailer
3 feb 2022
00:02

Min brors kæreste

Film | Komedie
Læs omtale

Dan (Steve Carell) er en engageret far. Siden hans hustru døde, har han været enlig og ensom, men da hans familie samles, støder han uventet på sin drømmekvinde, Marie (Juliette Binoche). Hun er sjov, intelligent og smuk, men desværre er hun også hans brors kæreste.

My One and Only (2019) Hallmark Trailer
3 feb 2022
00:02

My One & Only

Film | Drama
Læs omtale

Romantisk drama fra Hallmark om Stephanie som overtakles til at deltage i et datingprogram, som hendes bedste ven, Lisa, arbejder med. Hun rejser til en ranch i Wyoming, hvor hun møder den charmerende deltager Oliver, men også den flotte ranchejer Alex, der er blevet ansat som guide.

fredag 4. februar
Cold Pursuit (2019 Movie) Official Trailer – Liam Neeson, Laura Dern, Emmy Rossum
4 feb 2022
00:02

Cold Pursuit

Film | Action
Læs omtale

Nels (Liam Neeson) er en helt almindelig mand, der arbejder som snerydder i Colorado. Men da hans søn bliver myrdet af den lokale narkobaron, begiver han sig ud på et hævntogt, som udløser en blodig bandekrig. Actionthriller med sort humor hvor også Laura Dern (Big Little Lies) medvirker.

The Beach House - Hallmark Channel
4 feb 2022
00:02

The Beach House

Film | Drama
Læs omtale

Cara (Minka Kelly) forlader Chicago, da hun bliver fyret fra sit arbejde på et reklamebureau. Hun tager hjem til South Carolina og sin mor Lovie (Andie MacDowell), der bor ved stranden og skal have hjælp med såvel huset som sin store passion for havskildpadder. Her møder Cara snart også sin gamle kærlighed Brett og hvem ved, måske er der stadig følelser. Romantisk drama fra Hallmark.

lørdag 5. februar
BEFORE THE DEVIL KNOWS YOU'RE DEAD Theatrical Trailer
5 feb 2022
00:02
Læs omtale

En tiltagende følelse af desperation gennemsyrer Sidney Lumets dramatiske film om en familie, som drives til ruinens rand. Philip Seymour Hoffman og Ethan Hawke spiller to brødre i pengenød, som beslutter sig for at røve forældrenes juvelbutik. Det får katastrofale følger.

Preview - Love in Store - Hallmark Channel
5 feb 2022
00:02

Love in Store

Film | Drama
Læs omtale

Romantisk drama om de to programledere Terrie og David på en shoppingkanal. De har vidt forskellige holdninger til jobbet, hvilket komplicerer det, når de skal arbejde sammen. Det bliver heller ikke lettere, da der opstår følelser mellem dem. Love in Store kommer fra tv-kanalen Hallmark.

søndag 6. februar
Mitt liv med Liberace - officiell trailer
6 feb 2022
00:02

Mit Liv med Liberace

Film | Drama
Læs omtale

Prisbelønnet virkelighedsbaseret drama om den unge Scott Thorsons (Matt Damon) forhold til den verdensberømte entertainer Liberace (Michael Douglas). I 1970'erne kommer Scott til Las Vegas og ansættes som Liberaces assistent og chauffør. I al hemmelighed bliver han også hans elsker. Men som tiden går bliver Liberace mere og mere kontrollerende, mens Scott bliver misbruger.

mandag 7. februar
Amsterdam Undercover C More
7 feb 2022
00:02

Amsterdam Undercover

Serie | Krimi
Læs omtale

Krimiserie om undercoverstrømeren Alex, som prøver at hjælpe sin kollega og kæreste Katja ud af en farlig situation i Amsterdam, hvor de prøver at infiltrere en narkomafia. Et gennembrud er tæt på, da Alex begynder at drømme om et stille liv. Men pludselig bliver Katja tavs. Amsterdam Undercover er en del af Walter Presents-serien, som består af håndplukkede kvalitetsserier fra hele verden.

Code 37 Sex Crimes C More
7 feb 2022
00:02

Code 37 Sex Crimes

Serie | Drama
Læs omtale

Med base i byen Gent arbejder specialefterforskerne Charles, Bob og Kevin under ledelse af deres nye chef Hannah Maes. Sammen efterforsker de nogle af de mest alvorlige og brutale sexforbrydelser som f.eks. voldtægt, incest, pornografi eller pædofili. Code 37 – Sex Crimes er en del af Walter Presents-serien, som består af håndplukkede kvalitetsserier fra hele verden.

The Gulf C More
7 feb 2022
00:02

The Gulf

Serie | Krimi
Læs omtale

I den new zealandske krimiserie The Gulf møder vi efterforskeren Jess Savage, der mister både sin mand og sin hukommelse i en tragisk bilulykke. Men snart mistænker hun, at det måske ikke var en ulykke, men snarere et mordforsøg. Men hvem vil hende til livs og hvorfor? Samtidig fortsætter hverdagen hos politiet, hvor hun efterforsker forbrydelser med kollegaen Harding.

tirsdag 8. februar
Dumplin' Trailer #1 (2018) | Movieclips Trailers
8 feb 2022
00:02

Dumplin

Film | Drama
Læs omtale

Dramakomedie med Jennifer Aniston. Teenageren Willowdeans mor er tidligere skønhedsdronning og vild med skønhedskonkurrencer. Willowdean er træt af at blive kaldt tyk af sine kammerater og Dumpling af sin mor, så hun beslutter sig for at deltage i en skønhedskonkurrence for at bevise, at hun også er smuk.

onsdag 9. februar
Hairspray C More
9 feb 2022
00:02

Hairspray

Film | Komedie
Læs omtale

Nikkie Blonsky charmerede både publikum og kritikere i rollen som Tracy, en velpolstret, danseglad pige, som går i kamp mod racediskrimination i 60'ernes Baltimore. Hun er bare en af de mange farverige karakterer i denne uimodståelige musical baseret på John Waters 80'er-klassiker. Udover Blonsky er rollelisten spækket med stjerner som Michelle Pfeiffer, Christopher Walken og ikke mindst John Travolta i en kønsoverskridende rolle!

torsdag 10. februar
Hachiko en ven for livet C More
10 feb 2022
00:02
Læs omtale

Hver dag venter hunden Hachiko trofast på togstationen på, at hans far kommer hjem. En dag sker der en tragedie, og faren dukker ikke op. Men Hachiko nægter at forlade stationen. Han fortsætter med at vente på stedet i ti år, og historien om den trofaste hund er blevet en legende.

"JANET JACKSON" Documentary Teaser
10 feb 2022
00:02
Læs omtale

Janet Jackson fejrer 40-året for sit debutalbum med en selvbiografisk dokumentarserie, som får premiere på C More den 10. februar. Alle 4 afsnit frigives på premieredagen.

Den pressesky popstjerne fortæller om at stå i skyggen af sin bror, Michael Jackson, hans død, det skandaløse Super Bowl halftime show med Justin Timberlake og hendes påståede hemmelige barn med R&B-sangeren James DeBarge.

”Det er bare noget, der skal gøres,” siger 55-årige Janet Jackson i åbningsscenerne, da hun bliver kørt rundt i sin amerikanske barndomsby Gary i Indiana. Hun får herefter øje på et vægmaleri af fem af sine brødre fra berømte The Jackson 5, og begynder at græde.

En tårevæddet start på den stjernespækkede dokumentarserie om Janet Jackson. Fra barndommen i rampelyset som den yngste i en søskendeflok i familien Jackson til en selvstændig kunstner, der gik sine egne veje og har solgt over 100 millioner album. Hun fortæller om sit liv og om sin utrolige karrieres op- og nedture med alt det, det indebærer fra sorger og skandaler til banebrydende succes.

Janet Jackson er sammen med sin bror Randy Jackson eksekutive producere på dokumentarserien, som er instrueret af Ben Hirsch. Optagelserne til dokumentarserien er lavet over en femårig periode, men rummer også private hjemmevideoer optaget af eksmanden René Elizondo Jr., koncertoptagelser og interview med blandt andre hendes mor Katherine, hendes søskende Tito og Rebbie, samt stjerner som Mariah Carey, Paula Abdul, Missy Elliott, Debbie Allen, Whoopi Goldberg og Norman Lear.

Janet Jackson debuterede med albummet Janet Jackson i 1982, siden fulgte Dream Street i 1984, inden hun brød med sin familie og særlig faderen Joseph Jacksons kontrol. Det store gennembrud fulgte umiddelbart efter med albummet Control i 1986, som blev til i samarbejde med Jimmy Jam og Terry Lewis.

Janet Jackson strøg til tops på hitlisterne med singlerne Nasty, What Have You Done for Me Lately og When I Think of You. Albummet og dets titel viste desuden, at Janet ikke var den eneste Jackson, der var i stand til at dominere playlisterne i radioen.

fredag 11. februar
The Silencing C More
11 feb 2022
00:02

The Silencing

Film | Action
Læs omtale

Jægeren Rayburn Swanson (Nikolaj Coster-Waldau) der kender til det at miste – fem år tidligere blev hans teenagedatter kidnappet, og sidenhen er livet gået ned ad bakke. Men en dag ser Rayburn noget gruopvækkende: En jæger jagter en pige, der ligner hans forsvundne datter. Rayburn vil redde hende og drager ud i vildmarken for at finde hende, inden jægeren gør.

mandag 14. februar
Bomb Girls C More
14 feb 2022
00:02

Bomb Girls

Serie | Drama
Læs omtale

Dramaserie om modige kvinder under 2. verdenskrig. De byggede bomber, og med livet som indsats gik de også mod normerne i deres kamp for frihed. Når mændene går i krig, træder de normbrydende kvinder frem på fabrikkerne og bygger bomber til hæren. Samtidig danner de et stærkt søsterskab, opdager uanede styrker og nyder en ny form for frihed, som de tidligere kun kunne drømme om.

fredag 18. februar
Beck - 58 minutter C More
18 feb 2022
00:02

Beck – 58 minutter

Film | Krimi
Læs omtale

Alex Beijer ender i et gidseldrama, da hun skal medvirke i morgen-tv. En bevæbnet mand dukker op og truer for rullende kameraer entreprenøren Tomas Tormalm, som også er gæst i programmet. Pludselig er alle i studiet taget som gidsler, og Beck-gruppen starter en kamp mod uret for at få dem frigivet. Beck – 58 minutter er Beck-film nummer 45 i serien med Peter Haber.

lørdag 19. februar
The Tax Collector Trailer #1 (2020) | Movieclips Trailers
19 feb 2022
00:02

The Tax Collector

Film | Action
Læs omtale

David Cuevas er en familiemand, der arbejder som en "skatteopkræver" i det kriminelle miljø for højtstående Los Angeles-bandemedlemmer. Han laver opsamlinger over hele byen med sin partner Creeper og sørger for, at folk betaler eller tager konsekvensen. En gammel trussel vender tilbage til Los Angeles, der sætter alt hvad David elsker, i en farlig situation.

søndag 20. februar
Bumblebee (2018) - New Official Trailer - Paramount Pictures
20 feb 2022
00:02

BumbleBee

Film | Action
Læs omtale

I 1987 er teenagepigen Charlie tæt på at fylde 18, da hun falder over en gammel, charmerende og gul folkevogn på en skrotplads. Hun får den i 18-års fødselsdagsgave af ejeren og får sat liv i den gamle bil igen, blot for at finde ud af, at den er noget ganske andet. Skrotbunken viser sig nemlig at være transformeren B173 eller Bumblebee.

onsdag 23. februar
Dark Angel | ITV
23 feb 2022
00:02

Dark Angel

Serie | Krimi
Læs omtale

Krimiserie om Storbritanniens første kvindelige seriemorder i 1800-tallet. Downton Abbey-stjernen Joanne Froggatt spiller Mary Ann Cotton. Hustru, moder og morder.

Mary Ann Cotton menes at have dræbt 21 mennesker heriblandt 11 af sine egne børn, sin mor og tre ægtemænd. Dark Angel skildrer, hvordan hun over en otteårig periode forgiftede sine ofre med arsenik i et forsøg på at nyde godt af forsikringspengene. Mary Ann Cotton blev fældet for giftmord, og hængt i 1873 for mordet på tre af sine fire ægtemænd.

Dark Angel er skrevet af Golden Globe-nominerede Gwyneth Hughes (Five Days) og instrueret af Emmy-vinderen Brian Percival (Downton Abbey).

fredag 25. februar
Target Number One — Official Trailer
25 feb 2022
00:02

Target Number One

Film | Drama
Læs omtale

Virkelighedsbaseret drama om en uskyldig ung mand, Daniel, der bliver smidt i fængsel i Thailand med en dom på 100 år for at være indblandet i en narkohandel. Journalisten Victor, som ikke er overbevist af sagen, fatter interesse for hans historie. Men da foruroligende oplysninger om politikorruption dukker op, må Victor lege en farlig leg for at afsløre den forskruede sandhed.

mandag 28. februar
backstrom sæson 2
28 feb 2022
00:02

Bäckström – Sæson 2

Serie | Drama | Ny Sæson
Læs omtale

Den selvglade og arrogante mesterdetektiv Evert Bäckström er tilbage i en ny sæson af den humoristiske krimiserie Bäckström, som får premiere på C More den 28. februar. en utålelige og komiske karakter, som er taget ud af Leif GW Perssons populære krimiromaner, bliver bragt ud af balance, da hans ærkerival bliver myrdet i sæson 2. Mordet ser ud til at være koblet til en Pinocchio-spilledåse.

Bäckström 2 er frit baseret på Leif GW Perssons roman, Den sande historie om Pinocchios næse, og handler om kendisadvokaten Tomas Eriksson, og Bäckströms rival i tv-programmet Spaning, som findes myrdet i sit hjem under mystiske omstændigheder. Der er seks afsnit i sæsonen.

Bäckström påtager sig den højprofilerede drabssag med ambivalente følelser. Han nyder rampelyset, men jo mere han graver i Erikssons hemmelige liv, jo mere indser han til sin rædsel, hvor meget de ligner hinanden – grådige, korrupte og ensomme.

Gerningsstedet er fyldt med modstridende spor, der åbner for en myriade af forskellige hændelsesforløb og gerningspersoner. Drabssagen udvikler sig til at blive den sværeste, som Bäckström har stået over for. Motivet til mordet synes at være knyttet til en sagnomspunden spilledåse i guld, som forestiller Pinocchio. Den er skabt af Fabergé til en værdi af 300 millioner svenske kroner, og dens vej gennem flere århundreder er omgivet af ondskab og død.

Det forhindrer dog ikke Bäckström i al hemmelighed at få fingrene i den. Ligesom Eriksson lader til at have gjort. Grådigheden fører Bäckström ud i farligt farvand i en verden, der viser sig at lyve mere end selveste Pinocchio. Hvem kan han stole på, når hans eget liv pludselig står på spil?

Bäckström 2 produceres af Georgie Mathew og Cecilia Forsberg Becker fra Yellowbird i samproduktion med ARD Degeto og Film i Väst. Niva Westlin Dahl er eksekutiv producent for C More og TV4. Jonathan Sjöberg og Dennis Magnusson er manuskriptforfattere, mens Andreas Öhman og Manuel Concha er instruktører. Banijay Rights er international distributør.

I samme kategori

Back to top button