Streamingnyt

Bäckström – Sæson 2

Den selvglade og arrogante mesterdetektiv Evert Bäckström er tilbage i en ny sæson af den humoristiske krimiserie Bäckström, som får premiere på C More den 28. februar. en utålelige og komiske karakter, som er taget ud af Leif GW Perssons populære krimiromaner, bliver bragt ud af balance, da hans ærkerival bliver myrdet i sæson 2. Mordet ser ud til at være koblet til en Pinocchio-spilledåse.

Bäckström 2 er frit baseret på Leif GW Perssons roman, Den sande historie om Pinocchios næse, og handler om kendisadvokaten Tomas Eriksson, og Bäckströms rival i tv-programmet Spaning, som findes myrdet i sit hjem under mystiske omstændigheder. Der er seks afsnit i sæsonen.

Bäckström påtager sig den højprofilerede drabssag med ambivalente følelser. Han nyder rampelyset, men jo mere han graver i Erikssons hemmelige liv, jo mere indser han til sin rædsel, hvor meget de ligner hinanden – grådige, korrupte og ensomme.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Gerningsstedet er fyldt med modstridende spor, der åbner for en myriade af forskellige hændelsesforløb og gerningspersoner. Drabssagen udvikler sig til at blive den sværeste, som Bäckström har stået over for. Motivet til mordet synes at være knyttet til en sagnomspunden spilledåse i guld, som forestiller Pinocchio. Den er skabt af Fabergé til en værdi af 300 millioner svenske kroner, og dens vej gennem flere århundreder er omgivet af ondskab og død.

Det forhindrer dog ikke Bäckström i al hemmelighed at få fingrene i den. Ligesom Eriksson lader til at have gjort. Grådigheden fører Bäckström ud i farligt farvand i en verden, der viser sig at lyve mere end selveste Pinocchio. Hvem kan han stole på, når hans eget liv pludselig står på spil?

Bäckström 2 produceres af Georgie Mathew og Cecilia Forsberg Becker fra Yellowbird i samproduktion med ARD Degeto og Film i Väst. Niva Westlin Dahl er eksekutiv producent for C More og TV4. Jonathan Sjöberg og Dennis Magnusson er manuskriptforfattere, mens Andreas Öhman og Manuel Concha er instruktører. Banijay Rights er international distributør.

28 feb 2022
C More Play

Bäckström – Sæson 2 C More STREAM HER
Drama Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More i 14 dage 0 kr.

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

Back to top button