Parabol-TVParabol/antenne kombiAntenne-TVTV Bokse StofaTV Bokse YouSeeTV Bokse Boxer

Miraclebox 9 Twin HD PVR

Miraclebox 9 Twin HD PVR test

Introduktion

Kommer der mirakler fra Sverige? Miraclebox 9 Twin HD er i hvert fald det svenske bud på den komplette Twin Tuner Linux boks.

Selv om DIGITALT.TV tidligere har testet flere Linux bokse, så skiller Miraclebox 9 Twin HD PVR sig alligevel lidt ud. Den benytter sig nemlig ikke, som så ofte af Enigma2 software, selv om det dog er en mulighed for folk, der vil rode med det. Desuden har Miraclebox 9 Twin HD PVR også DVB-T2 tuner support, hvilket vi endnu f.eks. har tilgode at se fra f.eks. Dreambox.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

miracleboxtunersetup

Miraclebox 9 Twin HD PVR kan først og fremmest slå på dens meget fleksible twin tuner setup, hvor du helt valgfrit kan få den som Combo hybrid DVB-T2/C antenne/kabel-tv tuner med DVB-S2 satellittuner, eller køre med 2 ens dobbelt tunere til satellit, kabel eller antenne-tv. Jeg tester boksen som combo boks med 1 DVB-S2 tuner og 1 DVB-T2/C tuner.

Miraclebox 9 Twin HD PVR er baseret på boksen fra koreanske Fortis, som sælges i en række lande under forskellige navne og designs. Men svenske Miraclebox har uden tvivl været med til at få drevet software udviklingen frem i forhold til skandinaviske forhold. Der er svensk sproget supportforum på http://www.miracleforum.net

Tilslutninger og design

miraclebox 9 hd front design

Design er som altid en smagssag. Er du ikke udelukkende til meget anonyme og helt kompakte bokse, så er Miraclebox’en et designmæssigt fint valg. Det sorte design brydes på fronten af et 12 karakters display med f.eks. det aktuelle kanalnavn. Det er tilpas stort til, at det også er læseligt lidt på afstand. Er kanalnavnet længere så scroller teksten i displayet løbende, men positivt nok så kan det slås fra, til kun at ske en enkelt gang eller slet ikke.

I midten af fronten finder du en standby knap med et rødligt skær i standby, og et blåligt når du har boksen tændt. Omkring denne er der desuden piletaster til kanalskifte eller volume kontrol uden fjernbetjening.

miraclebox9hd_frontopen

Bag frontklappen finder vi 2 indbyggede kortlæsere brugbar til Canal Digital conax kort samt 2 porte til kortlæsere moduler. Det kunne f.eks. være med et Boxer kortlæsermodul.

miraclebox9hd_back

På bagsiden af Miraclebox 9 Twin HD PVR finder vi et godt udvalg af tilslutninger:

 • 2 plug and play tuner slots (valgfri DVB-T2/C eller DVB-S2)
 • 2 x scart
 • Optisk digital lyd ud
 • Phono lyd ud
 • Komposite video ud
 • Komponent video ud
 • 2 x USB
 • HDMI
 • RS-232 port
 • LAN
 • eSata

Der er ikke rigtigt noget at sætte en finger på her. Der er ikke sparet på tilslutninger og muligheder for at bruge boksen meget individuelt.

 

miraclebox9hd_boxcontentsFølgende leveres med fra Miraclebox 9 Twin HD PVR:

 • Gennemsløjfningskabel
 • Manual på engelsk og svensk
 • Fjernbetjening med 2 x knapcelle batterier
 • HDMI kabel
 • Strømkabel

 

miraclebox_remote

Fjernbetjeningen der medleveres er måske velkendt for nogle. Det er samme type (Ruwido), som flere andre boks producenter også benytter. Det flade design ligger fint i hånden og er med en lidt rå overflade. Den har et fornuftigt layout og knapstørrelser, men jeg døjede dog lidt med de tætsidende knapper i midten omkring ok knappen. Ifølge Miraclebox vil boksen i kommende leveringer blive leveret med en anden fjernbetjening, end denne jeg anmelder boksen med, nemlig samme fjernbetjening som leveres med Miraclebox 7, som jeg snart anmelder her på DIGITALT.TV.

Samlet set abosolut en af de bedre fjernbetjeninger, også i forhold til direkte knapper til diverse ting.

Installation

Installationsguiden omtales ikke specifikt i manualen, men mon ikke det er forholdsvis ligetil for de fleste.

Først vælges menusprog, hvor dansk er en mulighed blandt mange andre. Bemærk at ikke alt i undermenuer dog er oversat, hvorfor du stadig finder noget på engelsk. Derefter skal du bare sætte tidszone og vælge signaltype du vil scanne efter kanaler på.

I forhold til satellit-tv, så er det vigtigste her at få opsat korrekt DiSEqC indgang, såfremt du modtager flere positioner via en DiSEqC switch. Miraclebox 9 Twin HD PVR understøtter både DiSEqC 1.0, 1.1 og motorstyring. Du opsætter DiSEqC under menupunktet parabolindstillinger. Det var det eneste sted, jeg lige skulle tænke mig lidt om, i forhold til at lede efter indstillinger under installation.

Efter opsætning scannede boksen fint, og med rimelig hastighed, alle relevante kanaler ind fra de 3 positioner jeg har testet på, nemlig 1 vest, 19,2 øst og 28,2 øst. Der kan valgfrit scannes kun efter tv eller ukodede kanaler, hvilket kan være praktisk i forhold til f.eks. at begrænse uinteressante betalingskanaler på 28,2 øst. Udover auto scanning så tilbyder boksen også blindscan funktioner, hvilket kan være nyttigt til at finde midlertidige satellit feeds.

Også DVB-T scanning forløb uden problemer. Der support for 5 volt aktiv antenne forstærkning, og som nævnt så har boksen support for DVB-T2, hvilket er relevant fra 2. april i Danmark hos Boxer. Boksen her kan således godt modtage disse, men bemærk dog at det nødvendigt at installere CI+ udgaven af bokssoftwaren for at åbne for Boxer HDTV kanaler via et CI+ modul.

CI+ udgaven af softwaren er nødvendig med Boxer HDTV kanalerne, og virker da også som det skal. Jeg har testet boksen med CI+ softwaren her 2. april hvor Boxer har lanceret HDTV.

DVB-C har jeg også testet med et Stofa kabel-tv signal. Det er ligetil for der skulle ikke skiftes tunermodul, eftersom der er tale om et kombineret DVB-T2/C tuner modul. Dette er rigtigt positivt også i forhold til at gøre det enkelt at skifte signaltype og stadig kunne benytte boksen uden at ændre på hardwaren. Jeg savner dog en netværkssøgning på kabel-tv signal, men en fuld scanning fandt dog alle Stofa kabel-tv kanaler.

Skærmopløsning kan vælges mellem 576i > 576p > 720p > 1080i > 1080p enten direkte på fjernbetjeningen eller via menuopsætningen. Der er også mulighed for at sætte den til Auto, som så matcher med den aktuelle kanals opløsning.

Miraclebox 9 Twin HD PVR kommer som standard ikke med formonteret intern harddisk, men monteringen af en intern 2,5″ Sata harddisk er ganske ligetil. Miraclebox’s hjemmeside har en fin guide til monteringen via linket her, så jeg vil undlade at gennemgå det nærmere i denne anmeldelse.

Daglig brug

Menumæssigt så ligner Miraclebox 9 Twin HD PVR meget den Atevio boks, jeg anmeldte tilbage i 2010. Og Miraclebox er da også produceret af samme koreansk producent. Men faktisk så er der 2 menu layouts på Miraclebox, for ud over standard menuerne, så er der også en IOS Apple agtig menu kalde Icon menu. Denne er mere visuelt orienteret i modsætning til standard menuen, der er tekst baseret. Det kan umiddelbart synes lidt dumt med 2 forskellige menu layouts, men i praksis fungerer det ganske fint, og det er under UI indstillinger muligt at sætte den menutype, du ønsker vist som standard ved tryk på menuknappen. Opsætning og kanalsøgning skal du ind i standard menuen for at opsætte.

Miraclebox 9 Twin HD PVR er generelt hurtig i betjening og brug. Boksen starter op på lige over 1 minut, og det er da i den pænere ende af skalaen. Menuerne virker ganske logiske inddelt, omend du kan skulle lede efter visse indstillinger, for der er tale om en boks, der kan en del. Der er nogle lidt sjove oversættelser, f.eks. er der en favoritliste kategori med titlen “Kogning”. Mon ikke den er frit oversat fra det engelske Cooking, altså madlavning. Men det er dog muligt at omdøbe kategorierne og også at lave egne nye.

Du styre kanaler via kanaliste manager’en. Her har jeg dog et enkelt ankepunkt. Eftersom vinduet med kanallisten ikke er så bredt, så er det ikke til at læse kanalnavne, der er bare forholdsvis lange. Kanallisten blander signaltyper, hvilket er et plus, og du kan også lave favoritlister med blandet signaltyper. Billedkvaliteten er god på boksen, bedre end set på visse Enigma2 bokse.

Det er muligt at redigere kanallisten via PC. Jeg havde held til dette via programmet Polar Edit Octagon 10×8 Version (0.725).

EPG kan vises både som tidslinje eller enkeltkanal liste, sidstnævnte er klar den mest overskuelige for ting længere ud i fremtiden. Jeg kunne dog godt have tænkt mig at EPG visning udnyttede hele skærmen og ikke kun en del af den.

Miraclebox 9 Twin HD PVR byder på en stærk Picture in Picture funktion. Du kan vælge mellem et lille billede eller side om side, og du kan styre PiP enkelt direkte via fjernbetjeningen, hvilket er positivt. HD i det ene og SD kanal i det andet vindue kører fint, mens HDTV i begge kører knap så godt.

Der er også et kanal mosaikvindue med et overblik med stillbilleder over flere kanaler med stillbilleder.

Tekst-tv kører fint og er lynhurtigt med sidehukommelse.

Boksen tilbyder en almindelig standby ved et enkelt tryk på standby knappen og en mere strømbesparende ved 2 tryk, der kun benytter 0,7W. Ved sidstnævnte skal du dog så vente godt et 1 minut på at boksen er klar til brug.

Støjmæssigt er Miraclebox 9 Twin HD PVR meget anonym, det eneste du kan høre er en eventuel installeret intern harddisk. Der er ingen blæser støj.

Der er udvidelsesmuligheder i form af plugins, men dog er udbuddet af sådanne ikke på højde med, hvad du kan finde til Enigma2 bokse.

Canal Digital og Freesat tv på Miraclebox 9 Twin HD PVR

Canal Digital kanaler fungerer fint på boksen. Canal Digital EPG har været lidt tricky tidligere, og krævet import af ekstern EPG data via Internettet, men den seneste software tilbyder fuld EPG såfremt du går ind på en kanal på 10872 V frekvensen. Det kan du f.eks. automatisere ved at lave en timer, der stiller boksen ind på kanal et par minutter hver dag. Men ekstern import via XMLTV er også stadig en mulighed.

Undertekster på Canal Digital kanaler virker fint. Selv TV 2 Film HD, som normalt kan driller på mange bokse, kører som de skal.

På 28 øst positionen med gratis engelsk tv (Freesat), synes der ikke at være problemer med undertekster.

Boxer og antenne TV på Miraclebox 9 Twin HD PVR

Med et Boxer kortlæser modul kan du modtage dine Boxer betalings-tv kanaler på på boksen. EPG kan kræve lidt en rund tur på diverse kanaler for at blive helt fyldt op, og kan forsvinde igen ser det ud til. Kanalskifte ved kodede Boxer kanaler tager lidt tid, men er dog set langsommere. Som tidligere nævnt kan du med installeret CI+ software og et Boxer CI+ kortlæser modul godt se HDTV fra Boxer på denne boks. Og det er et stort plus.

Undertekster på DR1 er dog et problem pt. lige, hvor jeg tester. Det kører fint lige til at starte med, men så begynder de at hakke og falde ud. Forhåbentligt er det et problem, der bliver fikset i en kommende opdatering.

Miraclebox oplyser at 5.1 lyd fra f.eks. DR HD der på DVB-T udsendes via HE-AAC lyd systemet burde blive konverteret til Dolby 5.1 lyd i boksen. Jeg har dog ikke lykkedes med at Miraclebox 9 Twin HD PVR til at levere 5.1 digital lyd ud til min Yamaha reveiver, men hører gerne fra andre såfremt det lykkes for jer.

Samlet set så er boksen set fra min synsvinkel, derfor pt. ikke helt så anbefalelsesværdig til modtagelse via almindelig tv-antenne som kabel-tv eller parabol.

Stofa kabel-tv på Miraclebox 9 Twin HD PVR

Jeg har udelukkende testet boksen med de ukodede Stofa kabel-tv kanaler, men disse fungerer fint på boksen.  EPG indlæses efter et stykke tid for langt de fleste kanaler. Eftersom Stofa ikke kører med valgfri undertekster på DR1, så er der ikke problemer med undertekster, ligesom det er tilfældet med egen tv-antenne.

PVR

DIGITALT.TV’s testeksemplar kom udrustet med en intern 40 GB harddisk, og denne står som udgangspunkt og buffer, det du ser op til 2 timer tilbage på en given kanal. Du kan slå det fra i menuen og også justere på længden af timeshiftbufferen. Det kan du gøre under menupunktet Optage muligheder, hvor der også er indstillinger til en række andre ting, såsom optagelsesbuffer ved timeroptagelser både før og efter med flere mulige intervaller. Det er også her, du kan opsætte, om der skal optages på en intern eller ekstern harddisk.

Optagelser kan du opsætte direkte fra EPG naturligvis, men der er også selvfølgelig også mulighed for manuelt at oprette optagelser via timer. Mens jeg testede kom der desuden en ny software med serieoptagelsesmulighed via EPG.

Jeg havde held til at optage 3 ting på samme tid. 2 af disse skal så være fra samme frekvens. Det fungerer ved ukodede kanaler, og ved Canal Digital med kort i den interne kortlæser. Ved Boxer TV derimod kunne jeg kun optage 1 kanal. Skifter jeg til en anden kodet kanal, mens der optages, ser det ud til at det går ud over optagelsen desværre. Jeg har ellers på recordere.dk’s forum læst om brugere, der har haft held til at optage 3 ting fra Boxer på samme tid. De to optages dog kodet, men kan dekodes efterfølgende, hvis man stiller sig på den kanal, hvor det krypterede program er optaget fra, så skulle det blive dekrypteret under afspilning, og hvis man trykker “record” under afspilning af en krypteret optagelse, så danner boksen en dekrypteret kopi. Dette har dog ikke fungeret for mig.

Der angives ikke spole hastighed med de vanlige x2, x4 osv. men med pile. Desto flere pile, desto hurtige spoles der. Holder du pileknapperne inde, så springes der hurtigt frem og tilbage, så det er hurtigt at finde det sted, du ønsker at afspille fra.Der er også mulighed for at hoppe i procent ved at benytte de numeriske taster på fjernbetjeningen, og endda mulighed for at sætte bogmærker i optagelser. Dog må du undvære redigeringsværktøj.

Optagelser gemmes med EPG programtitel, og listen med optagelser kan ses ved tryk på den rigtige knap på fjernbetjeningen.

Du kan frit hente indhold fra boksen via netværket ved i Windows blot at skrive ipadressen på boksen så får du 2 mappe vist root og storage. Det er i sidstnævnte optagelserne ligger gemt i undermappen HDD/Recordings. Optagelserne gemmes i ts format og kan afspilles på din computer.

Multimedia

Miraclebox 9 Twin HD PVR tilbyder en række muligheder, som gør boksen til mere end bare en almindelig tv boks. Der er naturligvis mulighed for at afspille musik, video og se billeder på boksen enten lokalt, eller du kan få glæde af netrelaterede multimedia muligheder via DNLA. Boksen kan både fungerer som medieserver og medieklient. Mange formater understøttes, men forvent ikke at den tager alle filformater, og der er heller ikke support for DTS lyd. Jeg havde ikke held til at afspille HD tv-optagelser fra netværksharddisk, kun SD blev afspillet flydende.

Der er YouTube naturligvis, og der er også flere muligheder via Internet-tv plugin.

Internet browser (WebZeal) er der også på boksen. Den bliver nok aldrig noget, du bruger specielt tit for hastigheden er ikke i top, men det skal da roses, at jeg uden problemer kunne tilslutte Logitech trådløst USB tastatur og mus. Det gør betjeningen bedre, men stadigvæk er hastigheden ikke lige til, at det er noget man bruger i stor stil. Der er også adgang til Facebook og Twitter direkte via boksen. Igen er disse langsomme til at starte op og i brug, men smart er det, at både disse og webbrowseren kan placeres på dele af skærmen, så man se tv samtidigt.

Mens jeg anmeldte leverede Miraclebox en ny software med Internet Radio. Her kan du få hurtig adgang til en række netbaserede radiokanaler, såfremt du har boksen koblet på netværk med internetforbindelse. Der er også mulighed for at tilføje danske stationer, som det kan ses på linket her. Kanalerne er fint inddelt i relevante kategorier, men desværre synes boksen at være temmelig længe om at starte afspilningen.

Udover Internet Radio, så er vejrudsigt også en ny mulighed med den nye software fra 23. marts.

Det er positivt at se en aktiv softwareudvikling med nye funktioner.

Konklusion Miraclebox 9 Twin HD PVR

miraclebox 9twin hd pvr testbedømmelse

Miraclebox 9 Twin HD PVR er uden tvivl en interessant og alsidig boks. Her understøttes alle 3 gængse signaltyper med valgfri twin tuner inklusive DVB-T2 support, som endnu ikke er almindeligt på ret mange modtagere.

Boksen fungerer i det store hele godt, med både traditionel og mere moderne menu layout. Indstillingsmulighederne er mange, men alligevel måske mere overskueligt præsenteret end på Enigma2 Linux bokse. Der er fin support for det tekniske i forhold til  DiSEqC standarder, USALS og blind scan funktion, og boksen skal roses for dens fine implementering af billede i billede funktioner, omend dobbelt HD visning er lidt mere end den kan trække.

Der er aktiv software udvikling på boksen, og specielt EPG delen er der blevet gjort noget ved for nylig, hvilket er positivt at se. Dog halter underteksterne fra DR1 via almindelig tv-antennesignal, men det er set før at DR1 teksterne kan drille på flere bokse, og forhåbentligt bliver det rettet snart. Som nævnt fungerer boksen i min test ikke optimalt med flere samtidige Boxer tv optagelser, mens det tilsyneladende er tilfældet for andre.

Boksen skal også roses for den udmærkede PVR og multimedie del. Det er fint med gode betjeningsmuligheder ved optagelse og afspilning. Afspilning af eksternt indhold er muligt fra flere kilder, både USB, Netværk og Internettet, dog er hastigheden på Webbrowseren i boksen ikke særlig god.

Miraclebox 9 Twin HD PVR kan sagtens måle sig med Dreambox og andre mere kendte mærker. og som endda er foran på tuner fronten med DVB-T2 og CI+ support mulighed. Skulle man ønske sig noget mere, så må det være support for 5.1 lyd på DVB-T kanaler som DR HD.

+ Alle modtagelsestyper
+ Stærk billede i billede funktion
+ Meget støjsvag
+ Aktiv softwareudvikling med nye funktioner

– Undertekster på DR1/DR2 via alm. antenne virker ikke så godt
– 2 x HDTV i billede i billede mode kører ikke flydende

Udlånt af Miraclebox Sverige

Specifikationer

 • HD-mottagare med dubbla utbytbara tuner (DVB-S2/C/T2)
 • Fullt HD-stöd (1080p)
 • Webbläsare i Full HD och Youtube-funktion
 • Kraftfullare processor än tidigare
 • Hårddiskförberedd – Intern (2.5″ SATA) eller extern (e-SATA/USB2.0)
 • Två kortläsare och två CA-modulplatser
 • Stöd för MPEG4 /MPEG2 – HD/SD, DVB-S/S2 /DVB-T2 / DVB-C
 • Trådlöst nätverk via USB-dongle
 • Kraftfullt operativsystem Linux OS
 • Time Shifting, Inspelning & Uppspelning vid anslutning av hårddisk
 • Utökat EPG stöd och Timerinspelning
 • 3 st USB2.0-anslutningar (2 st bak, 1 st front)
 • Inbyggd mediaspelarfunktion – mp3, video och foto
 • Stöd för uppspelning av högupplösta mkv och divx-filer
 • Nätverksanslutning
 • Tydlig VFD Display (12 tecken)
 • Blind Scan för både SD- och HD-kanaler
 • OSD menysystem med full upplösning
 • Stöd för DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 och USALS
 • Favoritlistor
 • Kanalorganisering med Favoritkanaler, Lås, Flytta och Radering
 • Kanalsortering efter alfabet, transponder eller krypteringssystem
 • Användarvänliga & flerspråkiga menyer och hantering
 • Text-TV / Undertexter
 • Max 10,000 Radio- och TV-kanaler
 • PIP (Bild-i-Bild)
 • Föräladralås / Systemlås / Installationslås
 • HDMI-utgång (576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p)
 • Y/Pb/Pr (komponent) utgång
 • CVBS (komposite) Video & Ljud-utgång via RCA
 • Optisk utgång för digitalt ljud (SPDIF)
 • Uppgradera mjukvara och kanaldatabas via USB, Internet eller RS-232C port
 • Högkvalitativ ergonomisk fjärrkontroll
 • 1W i strömförbrukning i Standby-läge

 


  TEKNISKA SPECIFIKATIONER


Tuner & Kanalavkodare (DVB-S/S2 – DVB-T2 – DVB-C)
DVB-S/S2 (Satellit)
Anslutning
Loopgenomgång ut
Frekvensområde
Impedans ingång
Signalstyrka
LNB Ström
22KHz Ton
DiSEqC kontroll
Demodulation
Symbolhastighet inFEC AvkodareDVB-T2 (Marknät)
Anslutning:
Loopgenomgång ut:
Frekvensområde:Demodulation:
Kanalen bandbredd:
FET mode:
Code Rate:
Guard Interval:DVB-C (Kabel-TV)
Anslutning:
Loopgenomgång ut:
Frekvensområde:
Demodulation:IF Bandbredd:Symbolhastighet in:
F-type, IEC 169-24, Hona
F-type, IEC 169-24, Hona
950MHz ~ 2150MHz
75?, obalancerad
-65 to -25dBm
13/18VDC, max.400mA
(22±2)KHz, (0.6±0.2)V
V1.0/1.2/USALS kompatibel
QPSK / 8PSK
1 ~ 45 Ms/s(QPSK of DVB-S)
1 ~ 45 Ms/s(QPSK of DVB-S2)
1/2, 2/3, 3/4, 5/6 and 7/8 with Constraint Length K=7(DVB-S)
1/2, 3/5, 2/3, 3/4, 4/5, 5/6, 8/9 and 9/10 (DVB-S2)IEC 169-2, Hona
IEC 169-2, Hane
VHF III : 174~230 MHz
UHF IV : 470~606 MHz
UHF V : 606~862 MHz
OFDM
6, 7, 8 MHz
1K, 2K, 4K, 8K, 16K, 32K
1/2, 2/3, 3/4, 3/5, 4/5, 5/6
1/4, 5/32, 1/8, 5/64, 1/16, 1/32, 1/64, 1/128IEC 169-2, Hona
IEC 169-2, Hane
50MHz ~ 1GHz
16, 32, 64, 128, 256 QAM(for Annex A/C)
64, 256 QAM(for Annex B)
8 MHz(-3dB) TYP(for Annex A/C)
6 MHz(-3dB) TYP(for Annex B)
1 Msps ~ 7 Msps(for Annex A/C)
5.057 Msps(for 64QAM, Annex B)
5.361 Msps(for 256QAM, Annex B)
MPEG Transportström A/V avkodning
Transportström:Profilnivå:
Hastighet in:
Videoformat:
Videoupplösning:Audioavkodare:
Audioläge:
Sampling Rate:
H.264(MPEG-4 part 10, MPEG-4/AVC and H26L)
MPEG-II ISO/IEC 13818-2/11172-2 / HE-AAC
MPEG-4/AVC MP@L4, MPEG-II MP@HL
Max. 80Mbit/s
4:3 Letter Box, 4:3 PanScan, 16 : 9
720 x 576i, 720 x 576p, 720 x 480i, 720 x 480p
1280 x 720p, 1920 x 1080i, 1920 x 1080p (endast via HDMI)
Dolby Digital, MPEG-1 Layer 1,2 and 3
Stereo/Joint stereo/Mono, Dolby Digital bitstream
32KHz, 44.1KHz and 48KHz (According to input)
Huvudsystem
Huvudprocessor:
Minne:
STi 7105 chipset (450 MHz)
Flash-ROM : 64 Mbyte
SDRAM : 256 Mbytes
EEPROM : 256 bytes
Audio / Video & Data ingång/utgång
TV-SCART:
VCR-SCART:
RCA:
Komponent:
HDMI:
OPTISK:
RS-232C:
USB:
Nätverk:
e-SATA:
RGB, Y/C, CVBS Video, Audio L, R utgång
CVBS Video, Audio L, R Output
CVBS Video utgång, Audio L, R utgång
YPbPr Video utgång
Video & Audio utgång
Dolby Digital (SPDIF)
9 pin D-SUB (Male) typ, Överföringshastighet 115Kbps
USB 2.0 Host stöd. (5 V DC 500 mA Max.)
RJ45 anslutning, 100 Mbps
Extern SATA
Frontpanel
Slottar:Display:
Knappar:
2 st Kortläsare
2 st Common interface PCMCIA platser
1 st USB2.0-anslutning
VFD(Vacuum Fluorescent Display) – 12 Tecken
5 Knappar (Standby, CH UPP/NER)
Strömförsörjning
Volt in:
Typ:
Strömförbrukning:
Förbrukning (Standby):
Skydd:
AC 100 ~ 250V, 50/60Hz
SMPS
Max. 55W
Max. 1W
Seperata interna säkringar och åskskydd
Fysisk specifikation
Storlek (B x H x D):
Vikt (Net):
Temp.:
Lagrings Temp.:
340mm X 60mm X 230mm
2.0 Kg
0°C ~ +45°C
-10°C ~ +70°C

Relevante links

I samme kategori

Back to top button