Tilbehør

Logitech Brio 4K Ultra HD Webcam Test

Logitech Brio Ultra HD 4K er et nyt topklasse webcam fra Logitech til den kræsne bruger. Men kan man overhovedet bruge Ultra HD til noget endnu på webcam fronten?

DIGITALT.TV har haft modellen, der lige pt. koster fra omkring 1500,- til test. Se dagspriser på Pricerunner.dk

 

Logitech Brio 4K Ultra HD udpakning og design

Logitech BRIO webcam

Webkameraet er ikke større end så mange andre modeller og er med spejlfront. Den foldbare monteringsdel er enkel at tilpasse til den enhed, du vil montere det på. Monteringen på skærmen virker dog ikke helt så fast, som vi har set på andre modeller.

Logitech Brio designUdover kamera og sensorer er der også 2 mikrofoner indbygget. En LED indikator angiver om kameraet optager.

Logitech Brio 4K webcam privatliv klapDer er et praktisk cover til at slå ned over kameralinsen, så du har ekstra beskyttelse i forhold til at være sikker på. at hackere ikke aktiverer dit kamera og kigger med.

Logitech Brio 4K webcam kabelLogitech Brio 4K webcam pose

Der medfølger et 1,5 meter USB-C til USB kabel, som du forbinder med din computer, samt en simpel installationsguide og en pose til at transportere det i.

 

Logitech Brio 4K Ultra HD installation

brio bagInstallationen er simpel, det er bare at montere kameraet på din skærm og sætte USB kablet i, så installerer det automatisk. 4K og 60 fps ved lavere opløsning kræver tilslutning til USB 3.0 port.

Logitech Brio kameraindstillingerDu kan med fordel også installere Logitech’s Kamerajusterings app, der blandt andet giver mulighed for at vælge mellem et 65°, 78°, og 90° synsfelt for at sikre, at kameraet kun fokuserer på det område, du ønsker andre skal se. Der er også 5 x digital zoom funktion.

Background replacement LogitechBrio

En sjov detajle er mulighed for at skifte baggrund på kameraet. Det kræver, at man installerer en ekstra software udover kameraapp’en. Du finder den ved at gå ind på Logitech’s side og klik detaljer under Camera Settings download siden, så er der et link til DOWNLOAD – Background Replacement.

Jeg kunne dog kun få det til at virke inde i kameraindstillinger, ikke andre steder. Jeg har ikke haft tid til at gå nærmere ind i, hvorfor det ikke virker.

 

Logitech Brio 4K eksempler

Vi har afprøvet webkameraet under forskellige lysforhold, og Logitech’s RightLight 3 HDR teknologi er god til at optimere billedet afhængig af belysningsniveauet. Vi har brugt Windows 10’s egen kamera app til at optage i Ultra HD i, og det fungerer fint.

Lydkvaliteten er ganske fin også via de indbyggede mikrofoner, bedst fungerer det, når du er forholdvis tæt på kameraet. Men er det til mere professionelt brug, så anbefaler vi nu en dedikeret mikrofon for den bedste lydoplevelse.

DIGITALT.TV har lavet lidt test video fra kameraet. Se dem herunder.

Video Thumbnail
Logitech Brio Ultra HD video Test Danish

Logitech Brio Ultra HD 4K er et nyt topklasse webcam fra Logitech til den kræsne bruger. Men kan man overhovedet bruge Ultra HD til noget endnu på webcam fronten? DIGITALT.TV har haft modellen, der lige pt. koster fra omkring 1500,- til test. Se dagspriser på Pricerunner.dk   Logitech Brio 4K U

Video Thumbnail
Logitech Brio Webcam Test 1920 60 fps Danish

Logitech Brio Ultra HD 4K er et nyt topklasse webcam fra Logitech til den kræsne bruger. Men kan man overhovedet bruge Ultra HD til noget endnu på webcam fronten? DIGITALT.TV har haft modellen, der lige pt. koster fra omkring 1500,- til test. Se dagspriser på Pricerunner.dk   Logitech Brio 4K U

Konklusion

Vil du have det bedste af bedste på webcam fronten, så er Logitech Brio et rigtigt godt bud. Ejer du et godt webcam allerede, så er det ikke sådan, at denne nye model er en revolution. Er dit brug af webcam mest til at tale med andre via Skype, så er Ultra HD muligheden endnu ikke så aktuel. Men du er naturligvis fremtidssikret ved køb. Det er også praktisk ved brug på Windows, at der er Windows Hello ansigtsgenkendelse til login.

Vi kunne måske godt have ønske os at monteringen på skærmen virkede mere robust.

Ultra HD opløsningen kommer mere til sin ret, såfremt du laver indhold til YouTube, hvor du f.eks. kan optage det lokalt og så uploaded eller streame live, hvis du har båndbredde nok i upload. Det er dog værd at bemærke, at maks billeder pr. sekund er 30 ved den højeste opløsning, og Ultra HD kræver noget af din computer hardware. Lysmæssigt gør webkameraet det flot med et naturligt billede.

Se dagspriser på Pricerunner.dk

I samme kategori

Back to top button