Streamingnyt

Last Minute julegave? Giv et streamingabonnement

Så er juleaften lige om hjørnet og mangler du at få en gave i hus, så kunne det måske være oplagt at give abonnement på streaming.

Kun Netflix kører med gavekort du kan købe online

I en tid med Corona og mange lukkede butikker er det egentligt overraskende, hvor få streamingtjenester der faktisk kører med mulighed for køb af online gavekort.

Den meste kendte streamingtjeneste Netflix gør dog. Der kan man købe gavekort online gennem Starselect, hvor du kan give et gavekort på et valgfrit beløb mellem 250 kr. – 2.500 kr. Du modtager en digital kode med det samme, som du så kan give videre. Spotify kan forresten også købes som gavekort der.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Køb 1 år Disney+ til hele familien til gammel pris

Disney+ er åbnet her i Danmark, og det til en åbningspris på 590,- pr. år. Fra 23. februar så fordobles mængden af indhold, så du får en masse indhold, der ikke er helt så egnet til de allermindste.

Den nye sektion med det indhold kommer til at hedde Star. Der vil du blandt andet kunne finde titler fra FX, som blandt andet står bag serier som Atlanta, Sons of Anarchy og American Horror Story. Du får også indhold fra 20th Century Studios, som har produceret blandt andet Alien, Die Hard, Le Mans 66, Gone Girl og mange flere.

Helt præcist hvilke titler, der følger med i Star sektionen hos Disney+ fra 23. februar, må vi dog vente lidt på at få at vide.

Du sparer ved at købe Disney+ nu

Samtidig med integrationen af Star bliver Disney+ dyrere. Prisen stiger med 20 kr/md. til 79 kr/md. i februar. Et årligt abonnement stiger fra 589 kroner til 790 kroner. Har du allerede betalt for et år forud, så beholder du din pris indtil dit abonnement udløber. Du kan således nå at bestille et års abonnement, og få den gamle pris i et år frem. Bestil til gammel pris her Disney+ Reklame-link

Prøv en noget nyt i en periode – Prøv C More

En anden tjeneste, der måske er knap så kendt og stor i Danmark, men som fint kan bruges som gave med indhold til hele familien er C More Reklame-link.

Her kan du f.eks., lige hvor dette skrives, se serien Gangs of London, der også har et dansk islæt. Eller haavd med at binge alle Harry Potter filmene.

Er du til True Crime baseret indhold, så kan vi her på DIGITALT.TV godt anbefale serien Des, hvor vi kommer uhyggeligt tæt på seriemorderen Dennis Nilsen – også kaldet Des – som havde mindst 12 liv på samvittigheden, men kun blev dømt for halvdelen. David Tennant spiller hovedrollen på glimrende vis. Du kan også se miniserien Quiz, der fortæller historien om en tidligere major, som snød sig til gevinsten på en million pund i den britiske Hvem vil være millionær. For de mindste er der også masse af indhold, blandt en masse Astrid Lindgren blandt andet.

Streamingtjeneste følger med, hvis du giver Apple julegaver

Et gratis årsabonnement på Apple TV+ følger med, når du køber en ny iPhone, iPod touch, et Apple TV eller en Mac direkte fra Apple eller en Apple-autoriseret forhandler. Det er jo en gave i gaven kan man sige, så glem ikke at udnytte det. Der er efterhånden mere og mere interessant indhold du kan streame på Apple TV+

Anbefalinger herfra kunne f.eks. være: Ted Lasso, Home before Dark, og Defending Jacob

Viaplay – mere og mere dansk indhold

Viaplay Reklame-link er kendt af de fleste og tjensten producerer mere og mere dansk indhold. Så er familien til den slags, så er der masser at gå i gang med f.eks. den danske serie Friheden, som netop nu er i gang med sin anden sæson. I 2021 får du også blandt andet en ny sæson af den danske krimiserie, Den som Dræber.

Er Far boksefan? – Giv ham et abonnement på ny lanceret streamingtjeneste

Streamingtjenesten DAZN er netop startet i Danmark. Der er tale om en tjenste der streamer boksning, både live kampe og arkiv og magasin indhold. Så er der en boksefan i familien, så kunne det måske være en oplagt gave.

Husk du kan altid følge med i nyt indhold på streamingtjenester her på DIGITALT.TV. Vi har både daglig, ugentlig og månedsguide med information

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button