Streamingnyt

Quiz

- Se miniserien om snyd i den engelske Hvem vil være millionær

Miniserien Quiz fortæller historien om en tidligere major, som snød sig til gevinsten på en million pund. Quiz består af tre afsnit, som får premiere på C More Reklame-link den 7. december med et afsnit om ugen.

Han havde aldrig hørt om Craig David, og famlede sig frem til svarene på samtlige spørgsmål. Alligevel lykkedes det den tidligere major Charles Ingram at gå hele vejen, udløse konfettien og modtage checken på en million pund som vinder af den engelske udgave af det populære tv-show Hvem vil være millionær? i 2001.

Charles Ingram sikrede sig præmien med hjælp fra sine to medsammensvorne, hustruen Diana og Tecwen Whittock, der sad blandt publikum, og hostede for at lede ham i retning af de rigtige svar.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Producerne på programmet blev mistænksomme over de mange host, som særlig kom fra universitetslektoren Tecwen Whittock. Præmiegevinsten blev annulleret, episoden blev aldrig vist på tv, og det hele førte til en retssag i 2003, hvor de tre blev dømt for snyd, selvom de alle erklærede sig uskyldige.

Men var det snyd? Er det teknisk og juridisk set kriminelt at snyde i et quizprogram? Det spørgsmål gennemsyrer miniserien Quiz, som ikke leder efter svaret, men i stedet kredser om Charles og Dianas liv, og hvorfor et show, som Hvem vil være millionær?, er så populært i hele verden?

Quiz er skrevet af James Graham, der også skrev det populære teaterstykke af samme navn. Matthew Macfadyen (Succession) spiller rollen som Charles Ingram, og Sian Clifford (Fleabag) ses i rollen som hans hustru Diana Ingram. Michael Sheen (The Good Fight) har rollen som tv-værten Chris Tarrant, mens universitetslektoren Tecwen Whittock spilles af Michael Jibson (1917). Helen McCrory (Peaky Blinders) er også på rollelisten som Sonia Woodley, der er forsvarsadvokat for Ingram-parret.

QUIZ Official Trailer (HD) Michael Sheen
QUIZ Official Trailer (HD) Michael Sheen
Kilde: C More presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button