Branche-Nyt

Information om 800 MHz og mulige forstyrrelser af tv-modtagelse

Erhversstyrelsen har nu påbegyndt informationsaktiviteter omkring problematikken, når 800 MHz-båndet fra 1. januar 2013 tages i brug til mobilt datanetværk.

På styrelsens hjemmeside er der nu kommet en artikel og chefkonsulent Kristian Borten fra Frekvenskontoret lover, at der arbejdes videre med at udbygge informationerne, ligesom han også håber at få henvisninger på hjemmesiderne hos Kulturministeriet og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Området har tidligere ligget hos IT- og Telestyrelsen, men er her efter valget flyttet til Erhversstyrelsen. Brancheforeningen Forbrugerelektronik (BFE) og andre organisationer har presset på for informationskampagne, og styrelsen har erkendt, at kritikken er rigtig. Det glæder derfor BFE’s direktør Kurt Frausing, at der nu sker noget:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Det vil vi godt rose Erhvervsstyrelsen for – men vi håber ikke, at det stopper her. For der skal meget mere til for at informere forbrugerne, siger han.

Du kan se siden på adressen http://www.itst.dk/frekvenser-og-udstyr/aktuelle-temaer/800_MHz-frekvensbandet/800-mhz-frekvensbandet-og-mulig-forstyrrelse-af-tv-modtagelse

DIGITALT.TV har også skrevet om emnet i artiklen: Dårligt tv-signal? Sådan fejlsøger du og bliver klar til 2013

Kilde: BFE

 


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button