Månedsguides

Her er månedens nye serier – marts 2023

Streamingtjenesterne byder hver måned på en række nye seriepremierer og marts 2023 er ingen undtagelse. I denne artikel tager vi et kig på en række af månedens nye seriepremierer, så du kan planlægge din næste bingewatch-session i god tid.

Der er masser af nye serier at glæde sig til på de forskellige streamingtjenester. Uanset om du er til drama, komedie eller noget helt tredje, så er der noget for enhver smag.

Nogle af serierne på listen har været vist før på andre tjenester, det gælder flere nordiske titler som har repremiere på SkyShowtime efter HBO Max har solgt dem fra.

5 nye serier vi vil holde øje med i marts 2023

Daisy Jones & the Six - Official Trailer | Prime Video
3 mar 2023

Daisy Jones & The Six er titlen på en ny Prime serie, der har premiere 3. marts. Vi følger den fiktive rockgruppe Daisy Jones & The Six’s vej til berømmelse i 1970’ernes Los Angeles.

Serien er baseret på den populære roman af Taylor Jenkins Reid og er blevet rost for sin autentiske skildring af rock’n’roll-livet i 1970’erne. Daisy Jones & The Six ligner en serie, som vil appellere til både fans af rockmusik og dem, der elsker en god historie om intriger og kærlighed i underholdningsbranchen.

 

Four Lives | Trailer - BBC
10 mar 2023
DR TV

Fire liv, fire mord
Krimi Serie 2022
Stream her

Fire live, fire mord er en ny britisk serie, der får premiere på DRTV 10. marts. Stephen Merchant spiller morder og serievoldtægtsmand Stephen Port, der blev idømt livsvarigt fængsel i 2016.  Serien er baseret på omfattende research, interviews og offentliggjorte beretninger om de rystende forbrydelser og giver et indblik i den ødelæggende indvirkning, som Ports forbrydelser havde på ofrenes kære.

 

Killjoy | Trailer | TV 2 Play
2 apr 2023 22:25
TV 2 Echo TV 2 Play

Killjoy
Ugentligt frem til 30. april 2023
Dansk, Drama, Komedie Serie 2022–
Stream her

Månedens nye danske seriepremiere er Killjoy af og med Emma Sehested Høgh. TV 2 Play har premiere på serien 26. marts med det første af 6 afsnit. Nanna, der lever et tilsyneladende perfekt liv i det perfekte parforhold. Men en dag indser hun, at hun faktisk faker alle sine orgasmer. Nu starter en desperat jagt efter ægte forløsning i alle aspekter af hendes liv.

 

The Big Door Prize — Official Trailer | Apple TV+
29 mar 2023
Apple TV+

The Big Door Prize
Ugentligt frem til 17. maj 2023
Komedie Serie 2023–
Stream her

The Big Door Prize har Chris O’Dowd i hovedrollen, og er en Apple TV+ komedie serie fra Emmy vindende David West Read (“Schitt’s Creek”). Den får premiere 29. marts og er på 10 episoder.

En lille by forandres uigenkaldeligt, da en mystisk maskine dukker op med løftet om at afsløre folks sande potentiale. Snart begynder indbyggerne at skifte job, nytænke deres parforhold og tvivle på ting, de længe har taget for givet – alt sammen i jagten på en bedre fremtid.

 

The Power - Official Teaser | Prime Video
31 mar 2023
Prime Video

The Power
Ugentligt frem til 12. maj 2023
Drama, Fantasy Serie 2023–
Stream her

The Power, er baseret på New York Times’ bestseller af Naomi Alderman, og har global premiere den 31. marts på Prime Video. Toni Collette er blandt navnene på rollelisten i serien, hvor teenagepiger pludselig får evnen til at udøve elektrisk kraft, hvilket gør dem fysisk overlegne mændene.

Marts byder også blandt andet også på Kiefer Sutherland i den nye serie, “Rabbit Hole” på SkyShowtime og The Night Agent på Netflix. Tjek vores komplette liste ud herunder.

Alle seriepremierer i marts 2023 – Oversigt

onsdag 1. marts
Traces | BritBox Exclusive Trailer
1 mar 2023
00:04

Traces – Sæson 1

Serie | Drama Krimi | Seriepremiere | 7.0 | 2019–2022
Læs omtale

Da 23-årige Emma Hedges vender tilbage til Skotland for at begynde at arbejde som laboratorieassistent ved Scottish Institute of Forensic Science, tilmelder hun sig et onlinekursus for at forberede sig til sit nye job, men opdager hurtigt, at et af hendes fiktive casestudier har en chokerende forbindelse til sin fortid.

Med Martin Compston (Ripper Street, Line of Duty) og BAFTA-vinderen Molly Windsor (Cheat, Three Girls) i hovedrollerne er Traces et spændingsfyldt drama fortalt fra et nyt synspunkt – hvor retsmedicin er i centrum. Skrevet af Amelia Bullmore (Scott og Bailey, This Life) og baseret på en original idé af den bedst sælgende krimiforfatter Val McDermid, spiller den også Laura Fraser (Breaking Bad), Jennifer Spence (You Me Her) og Laurie Brett (EastEnders) .

fredag 3. marts
Natrytterne C More
3 mar 2023
06:00

Natrytterne

Serie | Drama Svensk Thriller | Seriepremiere | 7.8 | 2022–
Læs omtale

Natrytterne er frit baseret på den chokerende og grumme historie om mishandling og seksuelle overgreb, som fandt sted på et ridecenter i Sverige i 1990’erne.

Serien består af 8 afsnit og havde premiere på C More, men nu kommer den så også på DRTV

Natrytterne – det handler den om

Molly (Saga Samuelsson; Springfloden) har netop afsluttet 9. klasse, da hun ankommer til ridecenteret Heddesta for at arbejde og bo tæt med heste. Hun kommer til at dele værelse med staldpigen Frida (Amanda Jansson; Den tynde blå linje), som er nogle år ældre. De bliver hurtigt meget tætte. Molly føler i begyndelsen, hun er kommet til paradis, men snart ser hun tegn på, at ikke alt er, som det skal være på ridecenteret.

Virksomheden drives af den respekterede ridelærer Tommy (Jonas Karlsson; Beck, Sthlm Rekviem). Han er en karismatisk og dreven person, som kan være charmerende og opmuntrende, men han er også et manipulerende magtmenneske med meget mørke sider. Han begår overgreb, både psykisk og fysisk. Snart bliver Mollys eneste mål at komme ud af Tommys greb – og holde ham ansvarlig for sine handlinger.

– Fokus er på ofrenes perspektiv og kamp. Serien udspiller sig i 90’erne, men tematikken er smertefuld relevant selv i vores tid, og rækker langt udover ridecenteret og familien. Natrytterne handler om magtmisbrug, udnyttelse af position og status, hvad der sker, når omgivelserne kigger den anden vej og når voksenverden positionerer sig. Det er en historie om whistleblowere og store konsekvenser. Natrytterne er også en historie om familiebånd og venskab, og om at gå sammen og at hjælpen kan komme fra uventet side, siger Molly Hartleb, som er konceptuerende instruktør på Natrytterne.

Historien strækker sig fra begyndelsen af 90’erne til årene 2003-2007, da Tommys datter Victoria (Hanna Ardéhn, Quicksand), hendes søster Agnes (Tehilla Blad, Maria Wern) og senere også hustruen Lotta (Malin Persson; Knutby) alle kæmper for at komme ud af Tommys vold.

Rollelisten tæller desuden Melinda Kinnaman, Christopher Wollter, Jessica Liedberg, Annika Hallin, Frida Argento, Oméya Lundqvist-Simbizi og Julia Marko-Nord.

Manuskriptet er skrevet af Ulf Kvensler (Familien Löwander), og serien er blevet skabt i tæt samarbejde med Sophie Jahn, som er datter til virkelighedens ridelærer. Serien er frit baseret på virkelige hændelser fortalt ud fra Sophie Jahns liv, og bygger også på interview med mange af dem, som var med i retssagen mod ridelæreren i 90’erne. Alle navne på karakterer og miljøer er fiktive. Enkelte begivenheder i serien er opdigtet eller ændret af dramatiske årsager.

– Dette er en historie, som berører mennesker og omhandler det mest ubehagelige, man kan forestille sig. Det er vigtigt for os at belyse, hvordan noget så forfærdeligt kan ske, men også forhindres. Det er sjældent man får lov at arbejde med produktioner, som er så fængslende, rystende og samtidig være inspireret af virkelige historier, siger Piodor Gustafsson, som er dramadirektør for TV4 og C More.

Daisy Jones & the Six - Official Trailer | Prime Video
3 mar 2023
09:02

Daisy Jones & The Six

Serie | Drama | Seriepremiere | 2023
Læs omtale

Prime Video har udgivet den officielle trailer for den kommende musikalske dramaserie Daisy Jones & The Six, ft. “Regret Me,” en af de 24 originale sange skrevet eksklusivt til serien og indspillet af castet. Den originale musik bliver udgivet af Atlantic Records undervejs som serien udkommer fra premieren d. 3. marts, med nye afsnit hver fredag indtil d. 24. marts eksklusivt på Prime Video.

Daisy Jones & The Six er en fortælling om de største op- og nedture i bandets rejse. I 1977 var Daisy Jones & The Six på toppen, og med to karismatiske forsangere Daisy Jones (Riley Keough) og Billy Dunne (Sam Claflin) opstod bandet ud af det blå til stor berømmelse.

En udsolgt koncert på Chicago’s Soldier Field blev deres sidste optræden, da de pludseligt besluttede sig for at stoppe karrieren. Nu, årtier senere beslutter bandet sig for at løfte sløret for den egentlige sandhed – det er historien om, hvordan et ikonisk band gik i opløsning på toppen.

I serien medvirker Riley Keough som Daisy Jones, Sam Claflin som Billy Dunne, Camila Morrone som Camila Dunne, Will Harrison som Graham Dunne, Suki Waterhouse som Karen Sirko, Josh Whitehouse som Eddie Roundtree, Sebastian Chacon som Warren Rojas, Nabiyah Be som Simone Jackson, og Tom Wright som Teddy Price, med en særligt gæste gæsteoptræden af Timothy Olyphant som Rod Reyes.

Daisy Jones & The Six bliver executive produceret af Reese Witherspoon og Lauren Neustadter for Hello Sunshine og Brad Mendelsohn for Circle of Confusion. Scott Neustadter og Michael H. Weber skabte serien baseret på romanen af Taylor Jenkins Reids, som også er producer. Scott Neustadter er executive producer og co-showrunning med Will Graham, der også fungerer som executive producer. James Ponsoldt instruerede de første fem afsnit og fungerer som executive producer, Nzingha Stewart instruerede de sidste fire afsnit, og Graham instruerede et. Serien indeholder originale sange, der er skrevet og produceret af Grammy nominerede producer Blake Mills og en række andre talentfulde co-writers.

tirsdag 7. marts
Strandhotellet | Official Trailer | A Viaplay Series
7 mar 2023
00:00

Strandhotellet

Serie | Drama | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Viaplays nye serie Strandhotellet er skabt af Camilla Läckberg og handler om de to familier Gyllenmark og Grip i kystbyen Saltsjövik. Werner Gyllenmark (Samuel Fröler) kommer fra en arbejderfamilie og kæmper konstant for en højere status i hjembyen, hvilket har gjort ham hensynsløs, når det har været nødvendigt. Han sætter sit strandhotel før alt andet. Familien Gyllenmark består også af Werners kæreste Vendela Kraghenmark (Jenny Ulving McCabe), hvis mor Inez (Marianne Mörck) skaber en del påstyr, da hun dukker op i Saltsjövik.

Familien Grip med Egil Grip (Dennis Storhøi) i spidsen er Werner Gyllenmarks tidligere partner og fjende. Han bor sammen med sin ekskone Marianne (Irina Eidsvold Tøien). Egil værdsætter sin datter Julie (Sofia Karemyr) højt og skammer sig derfor over de hemmeligheder, han holder for hende. Han forsøger at gøre det rigtige for sig selv, men da hans mange skjulte sider indhenter ham, bliver alt til et dødeligt rod.

Udover de tidligere nævnte skuespillere spilles rollerne i Strandhotellet også af Filip Wolfe Sjunnesson (Fartblind), Ylvali Rurling (Partisan), David Lenneman (Kærlighed og anarki), Caroline Johansson Kuhmunen (Jægerne), Rojan Telo (Kærlighed og anarki), Kimiya Faghih og andre.

Strandhotellet har premiere på Viaplay den 7. marts. På premieredagen udkommer to af otte afsnit, og de resterende afsnit udkommer om tirsdagen.

Allerede inden første sæson overhovedet har haft premiere  melder Viaplay, at der kommer endnu en sæson.

Rain Dogs
7 mar 2023
00:01

Rain Dogs

Serie | Komedie | Seriepremiere | Ugentlige afsnit | 2023–
Læs omtale

Rain Dogs er en HBO-komedieserie i otte episoder fra BBC One og Sid Gentle Films Ltd. Serien har premiere på HBO Max den 7. marts.

Rain Dogs – det handler den om

Rain Dogs er en ukonventionel kærlighedshistorie mellem en singlemor fra arbejderklassen, hendes 10-årige datter og en privilegeret, homoseksuel mand.

Den mørke komedie har Daisy May Cooper, Jack Farthing, Ronke Adekoluejo, Adrian Edmondson og Fleur Tashjian I hovedrollerne, som en dysfunktionel familie i udkanten af samfundet, der forsøger at holde balancen i en skæv verden.

Rain Dogs er en HBO og BBC One co-produktion, skrevet og skabt af Cash Carraway, der også fungerer som executive producer.

onsdag 8. marts
The Confessions of Frannie Langton - Official Trailer (2023)
8 mar 2023
00:04

The Confessions of Frannie Langton

Serie | Drama | Seriepremiere | 6.2 | 2022–
Læs omtale

The Confessions of Frannie Langton udviklet af forfatteren Sara Collins fra hendes prisvindende roman af samme navn og sat mod den blændende overdådighed i det georgiske London.

I en misforstået og monstrøs gestus bliver Frannie foræret til Benham af manden, der ejer hende, John Langton, og finder sig selv fanget i en dybt urolig husholdning. Efterhånden som plottet drejer, tager begivenhederne en skæbnesvanger drejning, da familien Benham bliver fundet myrdet i deres senge, og Frannie bliver hovedmistænkt.

Up-coming skuespillerinden Karla-Simone Spence (Blue Story, Wannabe) har i rollen som Frannie, dramaets unge hovedperson født ind i et liv i slaveri, men kæmper for at fortælle sin egen historie. Hun får selskab af Sophie Cookson (The Trial of Christine Keeler, Kingsman: The Secret Service) som Marguerite Benham, Patrick Martins (Redemption, Blasts From the Past) som Olaudah “Laddie” Cambridge, Stephen Campbell Moore (War of the Worlds, The One) som George Benham og Steven Macintosh (Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Luther) som John Langton. Et stærkt periodedrama med et mordmysterium og en fortælling om forbudt kærlighed i sin kerne, The Confessions of Frannie Langton blev filmet i Yorkshire, England.

fredag 10. marts
Four Lives | Trailer - BBC
10 mar 2023
06:01

Fire liv, fire mord

Serie | Krimi | Seriepremiere | 7.4 | 2022
Læs omtale

Britisk autentisk krimiserie fra 2022.

Den unge bøsse Anthony Walgate nyder sit liv i London – indtil den aften han møder Stephen Port. Port forgifter Walgate med stoffet GBH, og han findes død uden for Ports lejlighed. Port havner i politiets søgelys, men de undlader at behandle sagen som mord. Det bliver skæbnesvangert, for snart slår Port til igen.

Se alle afsnit fra den 10. marts kl 06:00 på DRTV.

UnPrisoned Disney+
10 mar 2023
09:01

UnPrisoned

Serie | Komedie | Seriepremiere | 2023–
Læs omtale

Follows a therapist and single mom whose life is turned right-side-up when her dad gets out of prison and moves to her house to live with her and her teenage son.

fredag 17. marts
Colin From Accounts | Official Trailer | BINGE
17 mar 2023
06:00

Han, hun og hunden

Serie | Komedie | Seriepremiere | 8.3 | 2022–
Læs omtale

Gordons dag begynder ikke for godt, men den bliver en tand værre, da en attraktiv kvinde – Ashley – impulsivt viser ham sit ene bryst midt i trafikken. Gordon bliver distraheret og kommer til at køre en løs hund ned. Pludselig er Gordon og Ashley blevet ansvarlige for en kvæstet hund. Hvad skal de stille op?

Swarm - Official Trailer | Prime Video
17 mar 2023
09:02

Swarm – Sæson 1

Serie | Drama Komedie | Seriepremiere | 2023–
Læs omtale

Swarm er en amerikansk thriller-serie, hvori vi følger Dre, en ung kvinde, hvis besættelse af verden største popstjerne tager en dyster drejning. Serien er skabt af co-creators og executive producers Donald Glover og Janine Nabers. I hovedrollerne er Dominique Fishback, Chloe Bailey og Damson Idris.

Class of '07 - Official Trailer | Prime Video
17 mar 2023
09:02

Class of ’07

Serie | Komedie | Seriepremiere
Læs omtale

Class of ’07 er en komedie om en high school-genforening, der aldrig ender. Da en apokalyptisk flodbølge rammer midt under den 10-årige genforening af en gymnasieklasse, der udelukkende består af piger, skal gruppen finde en vej til at overleve katastrofen på toppen af øen og campus. Gamle konflikter blusser op, og den største trussel mod overlevelse ikke verdens undergang, men hinanden. Et kærlighedsbrev til venskabet, Class of 07 handler om gamle venner, der finder tilbage til hinanden, i de mest absurde omgivelser: apokalypsen.

Extrapolations — Official Trailer | Apple TV+
17 mar 2023
09:03

Extrapolations

Serie | Drama Komedie | Seriepremiere | Ugentlige afsnit | 2023–
Læs omtale

Otte forbundne historier fortalt over en periode på 33 år ser nærmere på, hvordan klimaforandringerne påvirker familie, arbejde, tro – og overlevelse.

“Extrapolations” is a bracing drama that introduces a near future where the chaotic effects of climate change have become embedded into our everyday lives. Eight interwoven stories about love, work, faith and family from across the globe will explore the intimate, life-altering choices that must be made when the planet is changing faster than the population. Every story is different, but the fight for our future is universal. And when the fate of humanity is up against a ticking clock, the battle between courage and complacency has never been more urgent. Are we brave enough to become the solution to our own undoing before it’s too late?

The star-studded series from writer, director and executive producer Scott Z. Burns, and produced by Michael Ellenberg’s Media Res, stars Meryl Streep, Sienna Miller, Kit Harington, Daveed Diggs, Edward Norton, Diane Lane, Tahar Rahim, Yara Shahidi, Matthew Rhys, Gemma Chan, David Schwimmer, Adarsh Gourav, Keri Russell, Marion Cotillard, Forest Whitaker, Eiza González, Murray Bartlett, Indira Varma, Tobey Maguire, MaameYaa Boafo, Hari Nef, Heather Graham, Michael Gandolfini, Cherry Jones, Gaz Choudhry, Ben Harper, Judd Hirsch and Neska Rose. “Extrapolations” is executive produced by Burns, Ellenberg, Gregory Jacobs, Dorothy Fortenberry and Media Res’ Lindsey Springer.

mandag 20. marts
ARVE Error: Syntax error
Suspect
20 mar 2023
00:00

Suspect

Serie | Krimi | Seriepremiere | 5.5 | 2022–
Læs omtale

En britisk udgave af Viaplay serien Forhøret med James Nesbitt. Suspect er en britisk fortolkning af Forhørets første sæson.

Da veterandetektiven Danny (James Nesbitt) skal identificere en ung kvindes lig, bliver han konfronteret med sit værste mareridt: På briksen foran ham ligger hans datter, Christina. Synet af hende vækker Dannys skarpe politiinstinkt. Selvom alle beviser peger på selvmord, er Danny ikke i tvivl om, at hans datter er blevet myrdet.

Ude af stand til at stole på nogen, men fast besluttet på at forfølge sandheden om Christinas død, drager Danny ud på et farligt, pinefuldt korstog, og da han infiltrerer hendes hemmelige liv, bliver han trukket ind i en verden af ​​kriminalitet og korruption, der er dybere og mørkere, end han nogensinde kunne have forestillet sig.

Sæsonen byder på skuespilpræstationer fra blandt andre James Nesbitt (Murphy’s Law, Jekyll, The Missing) i hovedrollen som Danny. Han får selskab af Joely Richardson (Nip/Tuck, The Tudors, The Girl with the Dragon Tattoo), Niamh Algar (Raised by Wolves, Vikings), Antonia Thomas (The Good Doctor, Small Axe), Sacha Dhawan (Line of Duty, Doctor Who), Sam Heughan (Outlander, To Olivia), Richard E. Grant (Withnail & I, Loki), Anne-Marie Duff (Sex Education, The Salisbury Poisonings) og Ben Miller (Bridgerton, Death in Paradise).

Suspect er baseret på første sæson af Christoffer Boes anmelderroste trilogi Forhøret, som er produceret af Miso Film. I Forhørets første sæson følger vi hovedpersonen Bjørn (Ulrich Thomsen), der i 24 desperate timer forsøger at nå til bunds i sandheden om sin datters død. Igennem otte intense møder, der hver udspiller sig over et enkelt af seriens afsnit, bringes Bjørn videre i sin søgen, men også dybere ind i det net af kriminalitet, løgne og bedrag, som efterhånden folder sig ud for øjnene af ham. Og tættere på en sandhed, som han i sidste ende måske ikke har lyst til at kende.

Tredje sæson af Forhøret har netop haft premiere på Viaplay med Lars Mikkelsen som sæsonens gennemgående karakter. I denne sæson mødes alle løse ender, når den ultimative sandhed om Christinas død skal frem i lyset.

Suspect er et drama i 8 afsnit a 30 minutter, produceret af Eagle Eye Productions for Channel 4.

onsdag 22. marts
Parade's End | New TRAILER | Benedict Cumberbatch
22 mar 2023
00:04

Parade’s End

Serie | Drama | Komplet Serie | Seriepremiere | 7.5 | 2012
Læs omtale

I det anmelderroste periodedrama Parade’s End medvirker Emmy, BAFTA og Olivier Awardvindende skuespiller Benedict Cumberbatch i hovedrollen sammen med en stjernespækket birolle med Rupert Everett, Miranda Richardson, Roger Allam og Rebecca Hall. Baseret på romaner af Ford Madox Ford, kredser Parade’s End om kærlighedstrekanten mellem en engelsk aristokrat, hans selvcentrerede socialistiske kone og en idealistisk ung suffragette, og udspiller sig på den traumatiske baggrund fra Første Verdenskrig

Hope Street | BritBox Original trailer
22 mar 2023
00:04

Hope Street – Sæson 1

Serie | Drama Krimi | Seriepremiere | 6.7 | 2021–
Læs omtale

Med Amara Karan (The Night Of, The Darjeeling Limited, Goodness Gracious Me) i hovedrollen som Leila Hussain, den første muslimske politibetjent i den fiktive nordirske by Port Devine, indeholder hvert afsnit af Hope Street en selvstændig lokal krimi. Serien følger også Leila og hendes nye kollegaer, mens de beskæftiger sig med en række spørgsmål i den smukke kystby og har et ensemblebesætning, der omfatter Ciaran McMenamin (Primeval), Niamh McGrady (The Fall), Kerri Quinn (Coronation Street) og Aaron McCusker (Skamløs)

torsdag 23. marts
The Night Agent | Official Teaser | Netflix
23 mar 2023
09:00

The Night Agent

Serie | Krimi | Seriepremiere
Læs omtale

En årvågen FBI-agent besvarer et opkald på en nødlinje, som placerer ham midt i en dødelig konspiration, der involverer en muldvarp i Det Hvide Hus.

fredag 24. marts
Partybussen DR TV
24 mar 2023
06:00

Partybussen

Serie | Komedie | Seriepremiere
Læs omtale

Norsk komedieserie fra 2023.

Inden studentereksamen skal der festes. Der skal skaffes en “russebus”, og så skal der være party i fire uger. Eigil, Vip og Sarah har planlagt en episk russetid, med eget koncept og egen russe-varebil. Uheldigvis havner bilen i vandet, men samtidig dukker der to ledige pladser på førstebussen op. Men er Eigil og Vip coole nok til bussen?

Se alle afsnit fra den 24. marts kl 06:00 på DRTV.

Up Here Disney+
24 mar 2023
09:01

Up Here

Serie | Komedie | Seriepremiere | 2023–
Læs omtale

Following the extraordinary story of one ordinary couple, as they fall in love and discover that the single greatest obstacle to finding happiness together might just be themselves

onsdag 29. marts
Kindred Disney+
29 mar 2023
09:01

Kindred

Serie | Drama Fantasy | Seriepremiere | 7.4 | 2022
Læs omtale

A young aspiring writer discovers secrets about her family’s past when she finds herself mysteriously being pulled back and forth in time to a 19th century plantation.

The Big Door Prize — Official Trailer | Apple TV+
29 mar 2023
09:03

The Big Door Prize

Serie | Komedie | Seriepremiere | Ugentlige afsnit | 2023–
Læs omtale

Chris O’Dowd har hovedrollen i en ny Apple TV+ komedie serie fra Emmy vindende David West Read (“Schitt’s Creek”). The Big Door Prize er titlen på serien, der får premiere 29. marts og er på 10 episoder.

Der er tre episoder på premieredatoen, herefter ugentlige.

På rollelisten finder vi også Gabrielle Dennis, Ally Maki, Josh Segarra, Damon Gupton, Crystal Fox, Djouliet Amara og Sammy Fourlas.

The Big Door Prize –  det handler den om

En lille by forandres uigenkaldeligt, da en mystisk maskine dukker op med løftet om at afsløre folks sande potentiale. Snart begynder indbyggerne at skifte job, nytænke deres parforhold og tvivle på ting, de længe har taget for givet – alt sammen i jagten på en bedre fremtid.

 

torsdag 30. marts
rob lowe john owen lowe play fat
30 mar 2023
09:00

Unstable

Serie | Komedie | Seriepremiere
Læs omtale

Netflix er klar med en ny far / søn serie 30. marts, hvor komedieserien Unstable får premiere. Rob Lowe og dennes søn John Owen Lowe har hovedrollerne i serien.

Unstable følger en indadvendt søn Jackson (John Owen Lowe), der begynder at arbejde for sin meget succesrige og vildt excentriske far Ellis Dragon (Rob Lowe) med ønsket om at redde ham og hans succesrige biotekselskab fra katastrofe.

Kan Jackson redde Ellis og hans selskab og redde deres fremmedgjorte forhold, mens han også gør det, der faktisk er umuligt: at undslippe skyggen af sin far?

Netflix har frigivet en video med de to hovedrolleindehavere

Rob Lowe & John Owen Lowe Play Father & Son on Unstable | Netflix
Rob Lowe & John Owen Lowe Play Father & Son on Unstable | Netflix

fredag 31. marts
Rabbit Hole | Season 1 | Streaming 31 March | SkyShowtime
31 mar 2023
00:05

Rabbit Hole

Serie | Action Drama Thriller | Seriepremiere | Ugentlige afsnit | 2023–
Læs omtale

Rabbit Hole, som er produceret af CBS Studios, lander på SkyShowtime den 31. marts, hvor to afsnit kan ses på lanceringsdagen.

I Rabbit Hole er intet, som det ser ud til. John Weir (Sutherland) er en mester i bedrag i en verden af industrispionage. Han anklages for mord af magtfulde kræfter, der både kan påvirke og kontrollere befolkningsgrupper.

Udover Sutherland har Rabbit Hole en imponerende rolleliste, der omfatter Charles Dance (“Game of Thrones”) som Dr. Ben Wilson, Meta Golding (“Empire”) som Hailey Winton, Enid Graham (“Mare of Easttown”) som Josephine “Jo” Madi, Jason Butler Harner (“Ozark”) som Valence, Walt Klink (“Arctic Circle”) som The Intern og Rob Yang (“Succession”) som Edward Homm.

Sutherland er executive producer for Rabbit Hole sammen med manuskriptforfatterne og instruktørerne John Requa og Glenn Ficarra (“This Is Us”, “WeCrashed”), Charlie Gogolak (“The Sinner”, “WeCrashed”), Suzan Bymel (“Designated Survivor”) og Hunt Baldwin (“Longmire”, “The Closer”).

The Power - Official Teaser | Prime Video
31 mar 2023
09:02

The Power

Serie | Drama Fantasy | Seriepremiere | Ugentlige afsnit | 2023–
Læs omtale

Den internationale thriller, The Power, er baseret på New York Times’ bestseller af Naomi Alderman, og har global premiere den 31. marts på Prime Video.

Serien komme fra produktionsselskabet SISTER, der blandet andet står bag seriehittet Chernobyl. Den får premiere eksklusivt på Prime Video fredag den 31. marts med nye afsnit hver fredag frem til sæsonfinalen den 12. maj.

The Power – det handler den om

I The Power ser verden ud, som vi kender den, bortset fra én enkelt ting: Ud af det blå begynder teenagepiger at udvikle evnen til at give elektrisk stød. I serien møder man en række bemærkelsesværdige karakterer fra London til Seattle og Nigeria til Østeuropa, mens The Power udvikler sig fra en prikken i teenageres kraveben til en fuldstændig omvendt magtbalance i verden.

I serien medvirker Toni Collette borgmester Margot Cleary-Lopez sammen med John Leguizamo som Rob Lopez, Auli’i Cravalho som Jos Cleary-Lopez, Toheeb Jimoh som Tunde Ojo, Josh Charles som Daniel Dandon, Eddie Marsan som Bernie Monke, Ria Zmitrowicz som Roxy Monke, Zrinka Cvitešić som Tatiana Moskalev, Halle Bush som Allie Montgomery og flere andre.

I samme kategori

Back to top button