Streamingnyt

The Power

Serie | Drama, Fantasy | 2023–
IMDB
31 mar 2023
Prime Video

Stream her på Prime Video
Ugentligt frem til 12. maj 2023

The Power - Official Teaser | Prime Video

Den internationale thriller, The Power, er baseret på New York Times’ bestseller af Naomi Alderman, og har global premiere den 31. marts på Prime Video.

Serien komme fra produktionsselskabet SISTER, der blandet andet står bag seriehittet Chernobyl. Den får premiere eksklusivt på Prime Video fredag den 31. marts med nye afsnit hver fredag frem til sæsonfinalen den 12. maj.

The Power – det handler den om

I The Power ser verden ud, som vi kender den, bortset fra én enkelt ting: Ud af det blå begynder teenagepiger at udvikle evnen til at give elektrisk stød. I serien møder man en række bemærkelsesværdige karakterer fra London til Seattle og Nigeria til Østeuropa, mens The Power udvikler sig fra en prikken i teenageres kraveben til en fuldstændig omvendt magtbalance i verden.

I serien medvirker Toni Collette borgmester Margot Cleary-Lopez sammen med John Leguizamo som Rob Lopez, Auli’i Cravalho som Jos Cleary-Lopez, Toheeb Jimoh som Tunde Ojo, Josh Charles som Daniel Dandon, Eddie Marsan som Bernie Monke, Ria Zmitrowicz som Roxy Monke, Zrinka Cvitešić som Tatiana Moskalev, Halle Bush som Allie Montgomery og flere andre.

Hvor kan man se The Power?

Du kan se The Power på Prime Video fra 31. marts 2023

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Prime Video presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button