Streamingnyt

Gratis streamingtjenesten Pluto TV er startet

Her den 18. maj så er Pluto TV officielt startet i Danmark.

Pluto TV er en gratis tjeneste, der byder på en række tema kanaler, der kører med sendeplaner. Så Pluto TV er mere med fokus på flow tv på streaming end on demand. Der er dog også en on demand sektion med blandt Viafree indhold.

Der er tre filmkanaler, der synes at være med danske undertekster. Pluto TV Film byder på fan-favorittitler, herunder sci-fi-klassikeren og Oscar®-nominerede Dune af instruktør David Lynch, komediefilm som Dinner for Schmucks med Paul Rudd og Steve Carell og action-blockbusterhittet Red Dawn med Chris Hemsworth.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Viafree indhold som Paradise Hotel, Luksusfælden og Familien fra Bryggen og Masterchef er tilgængelig på egne kanaler. NENT Group fungerer som Pluto TV’s eksklusive annoncesalgspartner i Sverige, Danmark og Norge.

På Pluto TV kan crime-seerne på kanalen Pluto TV Krimi streame skræmmende fortællinger om mord, vovede røverier og retsmedicinske undersøgelser fra klassiske krimier som FBI Files, New Detectives og COPS samt nye serier som True Nordic Crimes.

Pluto TV vil vise noget af det mest elskede indhold fra Paramounts familie af brands. Fra MTV-biblioteket vil Pluto TV tilbyde dedikerede kanaler med The Hills, Catfish: The TV Show og Ex on The Beach. Comedy Central-hits som f.eks. en dedikeret 24/7 South Park-kanal sammen med The Daily Shows tilbagevenden på en dedikeret Comedy Central-kanal. Det bliver med de nyeste episoder sendt samme dag som, de udkommer i USA. Børn og familier kan nu på Pluto TV nyde Nickelodeon-kanaler som f.eks. PAW Patrol, SvampeBob Firkant, Udforskeren Dora og iCarly.

I Danmark med foreløbig 73 gratis tv-kanaler og et On demand-univers med over 5000 timers film og serier.

Pluto TV

Også live sport

For første gang internationalt vil Pluto TV i Norden tilbyde live sport. Bellator MMA, den førende globale MMA-organisation, får en dedikeret kanal, der vil streame alle 2022-kampe eksklusivt i Norden herunder mange livekampe og stævner, foruden bonusindhold og et stort bibliotek. Kanalen får premiere fredag d. 24. juni, hvor seerne kan opleve BELLATOR 282. Her møder den hollandske mellemvægtsverdensmester Gegard Mousasi den ubesejrede og højst rangerede Johnny Eblen. I Danmark vil Pluto TV desuden sende danske MMA-stævner live.

Pluto TV har også indgået et partnerskab med World RX for at tilbyde alle 2022 live-begivenheder og biblioteksløb fra RX FiA World Rallycross via en dedikeret kanal, tilgængelig i Danmark og Norge fra 1. juli. Kanalen hedder RX TV. Den første livebegivenhed på den 24/7 elektriske rallycross-kanal bliver World RX i Höljes, Sverige.

Som vi tidligere har skrevet så er der også en Sport Live arkiv kanal med indhold fra den danske sportskanal af samme navn.

På disse enheder kan du se Pluto TV

Pluto TV vil være tilgængeligt gratis overalt uden, at registrering er nødvendig. Tjenesten vil være tilgængelig på alle større streamingenheder (tv, smartphone, tablet, pc) via Pluto TV-browseren https://pluto.tv/ via app på Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV, Chromecast, Samsung, LG og iOS- og Android-apps, der er tilgængelige i Apple Store og Google Play.

”Vi er glade for lanceringen af Pluto TV. Seerne kan nyde populære Viafree-formater som en del af Pluto TV’s brede udbud af indhold, mens vi samtidig er i stand til at tilbyde annoncører et attraktivt tilbud som Pluto TVs annoncesalgspartner i Norden”, siger Lars Mossing, SVP Ad Sales hos NENT Group.

“Pluto TV i Norden har et eksklusivt tilbud. For første gang kombinerer vi streaming med den lineære tv-model, der allerede har fortryllet amerikanske og europæiske brugere, med en ny og udvidet on-demand sektion drevet af indhold fra Viafree for at tilbyde det bedste internationale og lokale indhold i én tjeneste,” siger Olivier Jollet, General Manager og Senior Vice President, Pluto TV International.

Viafree lukkes

viafree til pluto tvIndhold fra Viafree vil være tilgængeligt på Pluto TV og Nent Group vælger i den forbindelse at droppe Viafree tjenesten. Alle URLs til Viafree redirectes til Pluto TV fra den 25. maj. Indhold fra Viafree vil dog naturligvis fortsat være tilgængeligt på Viaplay, helt som det plejer.


I samme kategori

Back to top button