Lyd og andet tilbehør

Grape Bluetooth Music Receiver

Grape tilbyder som en nyhed nu en Bluetooth Music Receiver, så du kan forbinde f.eks. din smartphone, tablet eller andre enheder med bluetooth til dit musikanlæg. Digitalt.tv har her testet den sammen med en Samsung Galaxy SII tilsluttet en Denon receiver.

Anvendelse

Pakken indeholder en bluetooth modtagerenhed på ca. 8×8 cm. Der medfølger en strømadapter og 3.5 mm han/han og 3.5 mm til phonokabler, som tilsluttes dit musikanlæg. Alternativt kan man også benytte den digitale TOSLINK udgang. (kabel medfølger ikke)

Opsætningen af Grape Bluetooth Music Receiver er rimelig hurtig og simpel. Hvis du tidligere har forbundet Bluetooth enheder fra din mobiltelefon, som f.eks. bilradioer kender du sikkert allerede fremgangsmåden. Du finder blot bluetooth enheden under mobilens indstillinger og parrer den herefter med modtageren. Herefter kan du afspille musik fra mobilen eller f.eks. Spotify eller andre stream services.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Lydkvaliteten ved afspilning fra bluetooth enheden fejler ikke noget i forhold til afspilning fra faste forbindelser. Jeg kunne således ikke høre forskel på det samme musik på fra en pc med digital udgang til et musikanlæg eller fra Bluetooth Music Receiveren.

Der loves en rækkevidde på 10 meter, men mine tests viste at du ihvertfald ikke skal forvente, at signalet kan gå gennem tykke betonvægge. I en almindelig stue vil rækkevidden dog være fornuftig, så længe der er nogenlunde frit udsyn til modtageren. Dette kan selvfølgelig også afhænge af afsenderenhedens kvalitet.

Specifikationer

  • Bluetooth 3.0
  • aptX® codec understøttes
  • SBC codec understøttes
  • A2DP Bluetooth profile understøttes
  • Parring af op til 8 enheder via NFC
  • Digital og analog udgang (3.5 mm og TOSLINK)
  • 3.5 mm han/han og 3.5 mm til phonokabler medfølger
  • 10 meters effektiv rækkevidde

Konklusion

Såfremt du i hjemmet mangler en nem og kabelfri måde at afspille musik fra en bluetooth enhed på dit musikanlæg, kunne Grape Bluetooth Music Receiver sagtens være en god løsning. Det er hurtigt at sætte op og fungerer efter hensigten, omend du ikke skal forvente uendelig rækkevidde.

Den vejledende udsalgspris for Grape Bluetooth Music Receiver er 399,-

I samme kategori

Back to top button