Smart Home produktnyt

Google har præsenteret ny Nest Doorbell – nemmere installation med batteri

Det at se, hvem der står ved døren, også når du ikke er hjemme er ikke nyt. Vi har tidligere testet både Ring modellen og Googles Nest Doorbell, og nu har Google så præsenteret  deres nye model der er deres første batteridrevne videodørklokke, som registrerer besøgende, pakker, dyr og meget mere. Det er en mere detaljeret identifikation end på den gamle model.

Den gamle Google Nest Doorbell krævede fast strømforsyning, og det gjorde den lidt tricky for mange at installere. Den nye model med batteri er nemmere at montere, uanset om du bor i hus eller lejlighed. Heldigvis så er der med den nye model dog også fortsat mulighed for at tilslutte Nest Doorbell til dine eksisterende dørklokkeledninger (8 til 24 V AC, 10-40 VA) og høre på din eksisterende lydenhed, når nogen ringer på dørklokken. Ønsker du at bruge batteri ,så er det inkluderet, og trods batteri så måler enheden Bredde: 46 mm · Dybde: 24,1 mm · Højde: 160 mm. Men dog altså noget højere end den gamle kablet version.

Google fremhæver at den nye model i modsætning til andre videodørklokker er designet med et lodret synsfelt. Billedformatet på 3:4 betyder, at du kan se personer i fuld figur samt pakker, der er sat på jorden. Til gengæld er der så mindre udsyn rent synsfelt mæssigt end på den gamle model, som måske kan være et minus for nogle, alt efter behov.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ligesom på den forrige model, så kan du naturligvis tale og lytte til gæster via den indbyggede højttaler og mikrofon, også når du ikke er hjemme. Den nye model har den fordel, at den kan virke selv om strømmen afbrydes samt at den kan optage også mens WiFi er nede. Der er også 3 timers optagelse inkluderet uden krav om abonnement. Ansigtsgenkendelses delen kræver dog abonnement.

Batteritid

Batteritiden afhænger naturligvis af mængden af aktivitet, så forvent typisk omkring en måned til to på en opladning ved almindeligt brug. Her er det vigtigt at bemærke, at Nest Doorbell med batteri ikke, som med Rings model, er med et løst batteri. Så ved opladning vil du skulle afmontere ringklokken og tage den ind og oplade den via USB. Det er naturligvis lidt et minus.

Nest Doorbell med batteri – det koster den

Ligesom den forrige Nest Doorbell så er den nye model ikke den billigste variant på markedet. Prisen er 1.499,-


I samme kategori

Back to top button