Hjem Fora Om DIGITALT.TV Skift af design – færre besøgende Re:Skift af design – færre besøgende

#57785

martin
Participant

Ja, det er ærgerligt at der ikke kommer så mange indlæg, som før i tiden. Det gode ved dette forum, er at det er et af de bedste – mindes aldrig at have oplevet dårlig opførelse overfor nye medlemmer (hvilket sker på andre fora, når nye stiller spørgsmål, der er stillet tusinde gange før).

Det er svært at sige, hvad der skal til. En måde kan måske være at få forummet ind under artiklerne. I artiklerne er der nu tags, hvis man tilføjer tags på forummet, ville det være muligt at koble dem sammen og vise indlæg med samme tags. Det kan måske få læserne til at fortsætte ind i forummet. Ikke nødvendigvis med en debat, der kun handler om artiklen. Handler artiklen om nye tv-kanaler fra YouSee, kan relaterede forum-emner også handle om nye kanaler fra Canal Digital samt DVB-C fra YouSee.

En anden ting, som jeg ville gøre, er at flytte menupunktet “forum” hen mellem “nyheder” og “hjælp til” i top-menuen. Måske også flytte Canal Digital, Viasat og Boxer ind under et nyt menupunkt, fx. “kategorier”.

En tredje ting er oversigten med nye indlæg. Der var jeg meget glad for dem gamle. Det har fået mig tilbage på banen, at der på forsiden er kommet liste med indlæg. Men måske man kunne udskifte drop-down-oversigten med en rigtig side?

En fjerde ting kan være en facebook-side. Her vil det være muligt at abonnere og få besked, når der er nye artikler samt nye indlæg på forummet. Det vil kræve en integration, hvor forummet selv poster et nyt link, når der kommer et nyt indlæg. Det vil betyde at alle der vælger at blive fan på facebook, automatisk får opdateringer.

./martin