Skift af design – færre besøgende

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

  • Dette emne er tomt.
Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 33 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #55378

    Jeg har bemærket at digitalt.tv efter skiftet til nyt design og forum har tabt nogle besøgende, hvilket naturligvis ikke var hensigten.

    Selv om dem, der ikke længere bruger sitet, jo så ikke svarer, så modtager jeg gerne forslag og idéer til, hvad der kan gøre digitalt.tv bedre og trække flere til igen, så vi kan få mere aktivitet også i forummet.

    Mon alle er dækket ind nu med sites som recordere.dk og flatpanels.dk, så behovet for digitalt.tv er forsvundet?

    #57783
    nomaden
    Deltager

    admin sagde:

    Jeg har bemærket at digitalt.tv efter skiftet til nyt design og forum har tabt nogle besøgende, hvilket naturligvis ikke var hensigten.

    Selv om dem, der ikke længere bruger sitet, jo så ikke svarer, så modtager jeg gerne forslag og idéer til, hvad der kan gøre digitalt.tv bedre og trække flere til igen, så vi kan få mere aktivitet også i forummet.

    Mon alle er dækket ind nu med sites som recordere.dk og flatpanels.dk, så behovet for digitalt.tv er forsvundet?


     

    Ja mange af de gammel folk er væk Cryog der sker ikke så meget herCrymen det tager tid at køre det op igen da folk skal starte på ny med ny profilCry. Det kørte bedre med det gammel forum men jeg er nok bare for gammel dagsBig SmileCrazy.

    Håber det kommer med tidenDK

    #57784
    Anonym
    Gæst

    Nu er det nye forum ved at være, som jeg synes, det skal være – har bemærket, at man nu igen kan slette egne, nyoprettede indlæg. Denne funktion er jo nok kommet til efter et par opdateringer.Thumbs up Ligesom, det også er nemmere at logge på, som i det gamle – kun brugernavn, og adgangskode – så er man inde! 

    JEG har IKKE tænkt mig at flytte over til Recordere.dk – her kan diskutionerne godt blive ret hidsige, og især, hvis nogle stiller et lille, forsigtigt spørgsmål om LCD-TV!

    #57785
    martin
    Deltager

    Ja, det er ærgerligt at der ikke kommer så mange indlæg, som før i tiden. Det gode ved dette forum, er at det er et af de bedste – mindes aldrig at have oplevet dårlig opførelse overfor nye medlemmer (hvilket sker på andre fora, når nye stiller spørgsmål, der er stillet tusinde gange før).

    Det er svært at sige, hvad der skal til. En måde kan måske være at få forummet ind under artiklerne. I artiklerne er der nu tags, hvis man tilføjer tags på forummet, ville det være muligt at koble dem sammen og vise indlæg med samme tags. Det kan måske få læserne til at fortsætte ind i forummet. Ikke nødvendigvis med en debat, der kun handler om artiklen. Handler artiklen om nye tv-kanaler fra YouSee, kan relaterede forum-emner også handle om nye kanaler fra Canal Digital samt DVB-C fra YouSee.

    En anden ting, som jeg ville gøre, er at flytte menupunktet “forum” hen mellem “nyheder” og “hjælp til” i top-menuen. Måske også flytte Canal Digital, Viasat og Boxer ind under et nyt menupunkt, fx. “kategorier”.

    En tredje ting er oversigten med nye indlæg. Der var jeg meget glad for dem gamle. Det har fået mig tilbage på banen, at der på forsiden er kommet liste med indlæg. Men måske man kunne udskifte drop-down-oversigten med en rigtig side?

    En fjerde ting kan være en facebook-side. Her vil det være muligt at abonnere og få besked, når der er nye artikler samt nye indlæg på forummet. Det vil kræve en integration, hvor forummet selv poster et nyt link, når der kommer et nyt indlæg. Det vil betyde at alle der vælger at blive fan på facebook, automatisk får opdateringer.

    ./martin

    #57786
    Anonym
    Gæst

    Synes faktisk, at der var færre på forummet på det gamle site, allerede op til ændringen af design. Rigtigt? Eller tager jeg fejl?

    #57787

    Vi kan ikke undvære Digitalt.tv. her er tonen normal god. Imodsætning til recorder nogle gange.

    #57789
    martin
    Deltager

    Endnu en idé kunne være at skrive en guide, som fortæller besøgende, hvordan de stiller et spørgsmål, her på forummet. Der kunne fast henvises til guiden under “Hjælp til”-menupunktet. Ligeledes kunne der også henvises til guiden under “Nyeste Forum Indlæg” på forsiden.

    #57793
    urup
    Deltager

    Jeg synes at det nye design er rigtig godt men jeg tror at noget at det Martin siger om at forbedre menuer osv. kunne gøre designet lidt mere brugevenligt for nye (og nogle gamle). Som flere også har skrevet er tonen her meget mere venlig her end på recordere.dk, hvilket jeg synes er et stort plus for digitalt.tv.DKBig Smile

    #57794
    Kristian
    Deltager

    Keep up the good work Smile

    #57795

    Jeg kan godt følge at menuen ikke har været optimal. Jeg har nu skiftet til en mere målrettet inddelt menu efter hvilket signal man modtager.

    Mener I ikke det giver en bedre indgang til, hvor man skal hen, for at finde det man ønsker?

    #57796
    Kristian
    Deltager

    Jo, Så dog gerne under Kabel tv at der var en afsnit for Yousee og Stofa, Ligsom man har Viasat,Canal Digital under parabol.

    #57798
    akeela
    Deltager

    Jeg har, i den
    sidste stykke tid, lagt mærke til, at forummet er blevet utroligt langsom. Især
    når man kommer fra hovedsiden ind. Når man så trykker sig igennem forummet, så
    er loading time en pæn del længere end andre hjemmeside.

    Dette kan
    medvirke til, at folk ikke gider vente på det og i stedet fortrækker andre sider!

    #57800

    Jeg har bemærket at forum til tider er langsomt. Jeg har kørt i et par uger på den gamle delte server men rykker tilbage indenfor de nærmeste dage til den dedikerede server, som nok er bedre til forumsiderne.

    Det gamle forum var superhurtigt. Havde jeg skulle vælge i dag, så havde jeg måske kørt videre med det, selv om det, så havde betydet at en del funktionalitet havde manglet, og jeg så af tekniske årsager også skulle køre det på en separat webadresse.

    #57802
    Anonym
    Gæst

    Ja, det ER nogle gange noget langsomt, så tålmodighed er en dyd. Men hvor skulle man lige flytte hen?

    Radio- og TV-Nyt.com? Her sker der absolut IKKE ret meget!

    Flatpanels? Handler stort set kun om… Ja, Fladskærme…

    Recordere? Her pisker man gerne en stemning op…

     

    Så mig slipper I altså ikke sådan lige af med…

    #57803
    Anonym
    Gæst

    Hvad med en diskoprydning, Bo? Har desuden bemærket, at listen med forum-overskrifter ikke altid med det samme opdateres, når man har smidt et indlæg.

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 33 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button